Şaka bir yana arkadaşlar ben gırgır şamata geçiyordum o sorun değil benim klima tavsiyelerim şunlardır
En Üst Segment( Parası Olana ama bir Doğan SLX parası bunlar )
Mitsubishi Electric MSZ-FH Krigamine
( Bu klima Erzurum Eskişehir soğuklarında çalışabilir çünkü -25 dereceye kadar ısıtma yapabiliyor max değerleri yüksek bu klimanın üstüne klima tanımam
Daikın Ururu Sarara
( Bu klima da oldukça güzeldir ama Daikınlara fazla güvenim yok 9köy abinin kliması defrost yaparken kompresör yaylarını koparmış Mitsubishi Electric daha kaliteli tabii ki de bu klimanın avantajı hava temizleme nem alma ama gereksiz bana göre olmadı Hava temizleme cihazı alınır ki ben klimaların hava temizleyeceğine inanmıyorum ama nem alma modu gerçekten es geçilecek özellik değil)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Daikın Emura( Bu klima çok güzel klimadır ama her şeyden çok tasarımına bayıldım
Üst Segment Klimalar
Mitsubishi Electric SF
(Bu da çok güzel klimadır illa Krigamine almaya gerek yok SF modeli fazlası ile yeterli cihaz)
Mitsubishi Electric MSZ-GF( SF serisinin bir alt modeli)
Daikın Shira( Mitsubishi Electric SF den daha da ucuzdur ama kalitesi daha da düşüktür verimlilik değerleri daha yüksek ama ben güvenemem Daikına)
Mitsubishi Heavy
( ZMPS serilerinin üstü yalnız model kodu aklımda değil bunlar da güzel klimalardır ama Daikından bir tık daha düşük kalitede bana göre)
Orta Segment Klimalar
Mitsubishi Electric HJ ( Arkadaşlar bakınız bu klimaya çok çamur atılıyor ama böyle değil klima ME nin en alt seviye ve kalite kliması ama inanın kendi üretimi gidip de Tegora gibi dışarı üretim yaptırmıyor kendi üretiyor sade model ama tüm orta sınıfı ezip geçer orta sınıf klimada en üst kalitede ama 12 lik btu klima 9 btu gibi zayıf klima biraz)
Midea Mission
( Benim çok beğendiğim klima fiyatına göre çok iyi klima ne kadar doğrudur bilemiyorum ama -20 dereceye kadar ısıtma yapabiliyor)
Haier Nebula Brezza( Tavsiye etmesem de)
Alt Segment Klimalar
ARKADAŞLAR SİZE TAVSİYEM LÜTFEN AMA LÜTFEN ARÇELİK BEKO ALTUS GRUNDIG REGAL VESTEL BAYMAK DEMİRDÖKÜM GREE AİRFELL ALMAK YERİNE BÜTÇESİ DÜŞÜK OLANLAR BU KLİMALARI ALSINLAR MİDEA LAR IN DIŞ ÜNİTESİ BİRAZ SESLİDİR AMA UYGUN VE ORTA FİYATA PARASININ EN İYİSİ KLİMALARDIR
Midea Fairwind
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba arkadaşlar bana 18000 btu klima lazım daikin ya da mitsubishi hangi mödele tercih edersiniz bütçem 10000 teşekür ederim
wahay birol burayada teşrif ettin he sonunda. sana burda forum sahibinin hatrına birşey demiyorum sıkıyorsa benim foruma gelde bir boyunun ölçüsünü alayım. ulan ne utanmaz arlanmaz adamsın sen yahu. duman ettim seni
haramzade küstah adam eğer bir gr erkekliğin var ise gel benim foruma.