oooo iyi iyiGozunaydin kliman kargolandi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kurdur hemen abi bi bak benımkkı yoldaykenBizim mal geldi
oooo iyi iyiGozunaydin kliman kargolandi.
kurdur hemen abi bi bak benımkkı yoldaykenBizim mal geldi
Pazartesine randevu alacağım. O gün izinliyim. Evde olmam lazım. Sen 12’lik mi aldın?oooo iyi iyi
kurdur hemen abi bi bak benımkkı yoldayken
evet 12likPazartesine randevu alacağım. O gün izinliyim. Evde olmam lazım. Sen 12’lik mi aldın?
Teşekkür ederim. 18.000 btu 3,740 liraya geldi.Muhammet Sarıçam kardeş kliman hayırlı olsun,güle güle kullan.Kaçlık aldın ve fiyatı ne kadar?
Plus mı aldın eco mu?evet 12lik
ECOTeşekkür ederim. 18.000 btu 3,740 liraya geldi.
Plus mı aldın eco mu?
Ben biraz fantazi aradım ama severim öyle teferruatlı şeyleri ?Eco abi bize Wifi yaramaz anam babam açıp kapatacak
Sota Bu resimdeki klima ile yeni aldıgım lg arasında elektrik tüketimi olarak fark ne kadar olur tahmini
Hayırlı olsun. Ben de bayiden bu klimanın wifisiz, Arçelik olanını aldım ama cuma günü geçilen sipariş daha gelmedi. İlk ürünü teşhir yollamasalar şimdiye montaj olmuştu.Bizim mal geldi
Ekolojik olan mı?Hayırlı olsun. Ben de bayiden bu klimanın wifisiz, Arçelik olanını aldım ama cuma günü geçilen sipariş daha gelmedi. İlk ürünü teşhir yollamasalar şimdiye montaj olmuştu.
ya paran varsa zaten plus almak daha mantıklı hem wifi hem 4 yone salınım varBen biraz fantazi aradım ama severim öyle teferruatlı şeyleri ?
6 taksit yaptım. Madem indirim çeki ile alacağım üst modeli olsun diye düşündüm.ya paran varsa zaten plus almak daha mantıklı hem wifi hem 4 yone salınım var
en iyisini yapmışsın işte ben 1 kere bile kullanmayacgım için wifi özelliğini gereksiz geldi6 taksit yaptım. Madem indirim çeki ile alacağım üst modeli olsun diye düşündüm.