Muhammet Sarıçam
Süper Üye
- 20 May 2018
- 751
- 34
Bizim Çayeli’ye de lazım Samsung Lg servisiRizedeki servisin işi zor ya ilçelerede bu adamlar bakıyor. Tv aldık biz adamlar merkezden hemşinin köyüne tv kurmaya geldiler.
Bizim Çayeli’ye de lazım Samsung Lg servisiRizedeki servisin işi zor ya ilçelerede bu adamlar bakıyor. Tv aldık biz adamlar merkezden hemşinin köyüne tv kurmaya geldiler.
Bizim oralar garip abi arızayı bildiriyorsun cuma günü geliyorlar. İstersen hafta başı ara cuma geliyorlar köy yeri oldukları için. İşleri zor allah kolaylık versin.LG servısını acan paraya voleyı vurur bende soylemesı.
Çok çakallarServisten aradılar. Hemen vakum olayını sordum. Vakumsuz olurmu yaa dedi ?
En az 15 dk vakum istiyorum dedim. Sen bi çay demlersin bize o sıkıntı değil dedi ?Çok çakallar
Hayırlı olsun. Ilk ızlenımlerı alalımSiz hala bekleyin benim klima geldi kuruldu çalışıyor bile
abi ilk izlenim sessiz.bir kac kişi korkuttu traktör dedi ses duymadım ben hele tv falan izlerken ımkansız.hatta dış unitede 2 samsung 2 demirdokum 1 beko vardı. dıgerleriyle lg nın ses sevıyesı arasssında dag var baya sessiz dış unitede.
servis calıstırdı 2 dk da sıcacık oldu içerisi eski samsung 10 dk kendını ısıtıyordu soguk hava veriyordu.
saatlik tüketim 0,5 kwh gosterıyor. 26 ya ayarladım.
uzun kullanıım elektrık faturasını gorunce anlıcaz almakta iyi ettik mi diye
ama urun gercekten beklentimi karşıladı sen vesile oldun Sota abi. sana da teşekkkür ederim.
tamam abi havalar bir sogusunda. ben otomatik fan 26 derecede ses duymadımBır karar verın, Bu cıhaz sessız mı, traktor gıbımı
Cıhazı bırazdaha kullan Yenı konu acmanı rıca edecem kullanım tecrubelerını bızlere mutlaka aktar.
Ikılemde kalan cok fazla arkadas oluyor.
otomatık fanda kullanmanı tavsıye etmem. 3-4 fan kademesını kullan.tamam abi havalar bir sogusunda. ben otomatik fan 26 derecede ses duymadım
Otomatık fanda genellık fan kademesını pek yukseltmez. Dusuk fanda calısması nedenıyle surkulasyon azalır.neden abi meraktan soruyorum