eyv abi teşekkurler Allah daha iyilerini size nasip etsnSn.ckoca48 Klimanız hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sn.Muhammet Sarıçam sizin klimanız da hayırlı olsun,güle güle kullanın.
eyv abi teşekkurler Allah daha iyilerini size nasip etsnSn.ckoca48 Klimanız hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sn.Muhammet Sarıçam sizin klimanız da hayırlı olsun,güle güle kullanın.
eyv abi teşekkurler Allah daha iyilerini size nasip etsin.
3 saatte 1.6 kwh mi kullanmış abi. bir de en guncel kwh fiyatı nedir25 bana cok sicak geliyor. (bu durum kisiden kise degisir.)
genellikle 23-24 kullanırım.
4:05 yazan kisim saat.
25 sıcak evet. 24’e aldım. Fan hızı tüketimi etkilemiyor dimi25 bana cok sicak geliyor. (bu durum kisiden kise degisir.)
genellikle 23-24 kullanırım.
4:05 yazan kisim saat.
0.65 krş galiba3 saatte 1.6 kwh mi kullanmış abi. bir de en guncel kwh fiyatı nedir
??Merhabalar iyi forumlar , tayin sebebiyle taşınma işimiz varda Vestel klimamız var servis söküyormu klimayı , kendim sökebilirmiyim .Özel serviste mi söküyor? Son olarak yeni eve kurulum için yetkili servis mi gelir özel mi . Cevaplar için şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum
bilgim olsa cevaplardım ama bizim 3.kattaki klimayı sökmek takmak ve bakır boru için 440 lira istediler
Servisi arayıp net bilgi alabilirsinizMerhabalar iyi forumlar , tayin sebebiyle taşınma işimiz varda Vestel klimamız var servis söküyormu klimayı , kendim sökebilirmiyim .Özel serviste mi söküyor? Son olarak yeni eve kurulum için yetkili servis mi gelir özel mi . Cevaplar için şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum
Kusura bakmayin mesajiniz gozden kacmis.Merhabalar iyi forumlar , tayin sebebiyle taşınma işimiz varda Vestel klimamız var servis söküyormu klimayı , kendim sökebilirmiyim .Özel serviste mi söküyor? Son olarak yeni eve kurulum için yetkili servis mi gelir özel mi . Cevaplar için şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum
E erhankilic0660 size tavsiyemiz tecrübeli ve işin ehli olana söktürünüz.Kusura bakmayin mesajiniz gozden kacmis.
servis klimanizi ucreti karsiligi soker.
gittiginiz bolgede ayni sekilde ucreti karşılığında montaj yapilir.
Ozel servisin sokmesi durumunda montaji yapacak yetkili servis olursa (dusuk ihtimalde olsa kıllık yapabiliyorlar)
özel servis soktugu garanti disi kaldigini
soylebilir.
F fikoloji TEKNOWEST Vestel de bununla ilgili kesin hukum var mi.