Kroki cizebilirmisi alanlarin m2 yazarakDün keşif yapmaya arkadaşlar geldi , salon 2 odanın birleştirilmesiyle ince uzun bi durumda. O yüzden 21bin BTU gf60 ya da hj60 modelini önerdiler . Böyle olunca klima maliyeti yüksek oldu. Sizce ne yapmalıyım
Kroki cizebilirmisi alanlarin m2 yazarak
Merhaba hosgeldınız. Oncekı sayfalara goz atarsanız bolca LG Dual serısı onerdıgımı gorursunuz.Selamun aleykum,
Başka forumlardan ki bazıları için burada oldukça olumsuz haberler olduğunu gördüm, tavsiyeler aldım (Gree diyeyim siz anlarsınız ) ancak ne hikmetse burayı daha güvenilir bulduğumu belirtmek isterim.
Arkadaşlar, 20 m2 iş yerimiz için yaz-kış kullanmak üzere klima arıyoruz. Yer Giresun bütçemiz biraz kısıtlı max 4.000 TL. Tavsiyelerinizi bekliyor çok teşekkür ediyorum.
Merhaba hosgeldınız. Oncekı sayfalara goz atarsanız bolca LG Dual serısı onerdıgımı gorursunuz.
LG Dual yakından gozatın Plus serısınde Wıfı, 4 yone hava salınımı standart olarak var.
Ozaman LG Dual Eco bakın Temel ozellıkler harıcı ekstra fonksıyonu bulunmamakta.[Gizli İçerik]
Hoşbulduk sağolun, hizli cevap icin teşekkürler.
Hocam wi-fi falan çok özellik aramıyorum. Asli görevini fazlasiyla yerine getirsin yeter. Yaz kış 12 saat bilfiil çalışacak bu anlamda ekonomik olmalı. Hangi seri çok anlamam klimadan siz söyleyin alayım ins.
SotaBurada hangi filtreden bahsediliyor?