Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,049
Fıltre temızlik zamanı hatırlaması oldugunu dusunuyorum (LG klımalarda degısım yapılacak ekstrada fıltre yok)
Fıltre temızlik zamanı hatırlaması oldugunu dusunuyorum (LG klımalarda degısım yapılacak ekstrada fıltre yok)
Verımlıklık anlamıda gırıs sınıfı klımalara muadıl performansı var. Lakın tasarım yuku bakıldıgında orta segment cıhazlar kadar basarılı gozukmekte.Sayın Sota Hocam Fujitsu asyg 12 lltb klima önerdi bir arkadaş fiyatı 4.000 TL ne dersiniz? Fujitsu iyi midir?
Ben de öyle düşündündüm. Yine de sorayım dedim.Fıltre temızlik zamanı hatırlaması oldugunu dusunuyorum (LG klımalarda degısım yapılacak ekstrada fıltre yok)
Geçen hafta. Şuan çalışıyor ??Defrost yapmış. hersey normal.
filtreni enson nezaman temizledin.
Merhaba hangi sehir, oda hacmi nekadar , evinizin üzerinde ev yada çatı var mı.merhaba arkadaşlar 3500 tl bütçeli 18000 BTU A++ özellikli sağlam bir klima arıyorum. Isıtması çok iyi olmasa da olur. Tek derdim güney doğuda uygun fiyata serinlemek. )
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.altun marka ürünü buldum. nasıldır yorumlarınızı merak ediyorum
hocam batman kozluk. güneş gören cephedeyiz. ortalama 25-30 m2 bir oda. 10 katlı apartmanın 5. katı.Merhaba hangi sehir, oda hacmi nekadar , evinizin üzerinde ev yada çatı var mı.
Bütçenize engöre en uygun cihaz tercihini zaten yapmışsınız.hocam batman kozluk. güneş gören cephedeyiz. ortalama 25-30 m2 bir oda. 10 katlı apartmanın 5. katı.
fiyatı artırarak daha iyi bir klima mı almalı mıyım yoksa yeterli mi bu klima.Bütçenize engöre en uygun cihaz tercihini zaten yapmışsınız.
Montaj esnasıda vakumlama olayın dikkat edin.
Vakumlama konusu forumumuzda mevcut.
Sadece soğutma amaçlı kullanacaksınız.fiyatı artırarak daha iyi bir klima mı almalı mıyım yoksa yeterli mi bu klima.