Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sn.ckoca48 Klimanız hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sn.Muhammet Sarıçam sizin klimanız da hayırlı olsun,güle güle kullanın.
eyv abi teşekkurler Allah daha iyilerini size nasip etsn

eyv abi teşekkurler Allah daha iyilerini size nasip etsin.

Bende salonda eski lg-beko 18000 lik var,geçenlerde oturma odasına da lg inverter eco dual plus12000 model aldım,şimdilik memnunum.

İlk izlenimlerim, ısıtması çok iyi. 25 derece ile terletti ??
Dış ünite sesi gayet iyi. İç ünite fan sesi normal seviyede makul. Yüksek modda biraz rahatsız eder gibi ama yine de sorun değil.

@Sota abi bu şekilde normal mi? Nasıl kullanmalıyım? Bide bu altta yazan 4:05 yazan saat ne anlama geliyor?

D96E891E-9605-4EDB-889C-99B234D4B3B4.jpg
9682298D-C49B-4D08-BFB2-5BDB83D782FF.png
25 bana cok sicak geliyor. (bu durum kisiden kise degisir.)
genellikle 23-24 kullanırım.

4:05 yazan kisim saat.

25 bana cok sicak geliyor. (bu durum kisiden kise degisir.)
genellikle 23-24 kullanırım.

4:05 yazan kisim saat.
3 saatte 1.6 kwh mi kullanmış abi. bir de en guncel kwh fiyatı nedir :D

Merhabalar iyi forumlar , tayin sebebiyle taşınma işimiz varda Vestel klimamız var servis söküyormu klimayı , kendim sökebilirmiyim .Özel serviste mi söküyor? Son olarak yeni eve kurulum için yetkili servis mi gelir özel mi . Cevaplar için şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum
??

Merhabalar iyi forumlar , tayin sebebiyle taşınma işimiz varda Vestel klimamız var servis söküyormu klimayı , kendim sökebilirmiyim .Özel serviste mi söküyor? Son olarak yeni eve kurulum için yetkili servis mi gelir özel mi . Cevaplar için şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum
Servisi arayıp net bilgi alabilirsiniz

Benim damat ve kızım geçen sene taşındı,samsung marka klimaları var,bu işi yapan özel servis bir arkadaşına sökme ve montajını uygun bir rakama yaptırdı.Şu an 1 yıldır sorunsuz kullanıyorlar.Eğer yetkili servis çok ücret isterse siz de özel servisle pazarlık yapıp,uygun fiyata yaptırabilirsiniz.Kolay gelsin.

Kusura bakmayin mesajiniz gozden kacmis.

servis klimanizi ucreti karsiligi soker.
gittiginiz bolgede ayni sekilde ucreti karşılığında montaj yapilir.

Ozel servisin sokmesi durumunda montaji yapacak yetkili servis olursa (dusuk ihtimalde olsa kıllık yapabiliyorlar)
özel servis soktugu garanti disi kaldigini
soylebilir.

@fikoloji @TEKNOWEST Vestel de bununla ilgili kesin hukum var mi.

Kusura bakmayin mesajiniz gozden kacmis.

servis klimanizi ucreti karsiligi soker.
gittiginiz bolgede ayni sekilde ucreti karşılığında montaj yapilir.

Ozel servisin sokmesi durumunda montaji yapacak yetkili servis olursa (dusuk ihtimalde olsa kıllık yapabiliyorlar)
özel servis soktugu garanti disi kaldigini
soylebilir.

@fikoloji @TEKNOWEST Vestel de bununla ilgili kesin hukum var mi.
@erhankilic0660 size tavsiyemiz tecrübeli ve işin ehli olana söktürünüz.
Yine işin ehline taktınız.
Cihazda taşıma veya 2.ye montaj dan kaynaklı bir hata olmadığı sürece kimse size neden özel veya kendiniz söktünüz diyemez.
Yetkili servise söktürmeniz karşınızda muhatap olması var demektir.

İlginize cevaplarınıza teşekkür ederim seçenekleri değerlendireyim ☺️

25 dereceye ayarladığım klima oda sıcaklığı 26,5 olduğu halde neden kendini kapamıyor?
46D82982-ED46-47C9-B70C-C23403FDFF83.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt