Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,042
Vakum konusunu mutlaka gozden gecir.Siparişi verdim. Umarım montaj dahil sorunsuz bir süreç olur.
elektrik montaji konusunuda rica et belki yaparlar.
Vakum konusunu mutlaka gozden gecir.Siparişi verdim. Umarım montaj dahil sorunsuz bir süreç olur.
Vakum konusu ince çizgimiz ??Vakum konusunu mutlaka gozden gecir.
elektrik montaji konusunuda rica et belki yaparlar.
cok uzun mevzu aslıda. D.H forumda hesaplarımız Adem Helvacı hoca tarafında bırbır banlanınca o forumda takılmaya basladık.Klimaforumu sitesinde senin üyeliğin varmıydı abi?
Bugün keşfettim orayı da, Sota nickini gördüm bir konuda.cok uzun mevzu aslıda. D.H forumda hesaplarımız Adem Helvacı hoca tarafında bırbır banlanınca o forumda takılmaya basladık.
ordada rahat yazamaya,elestıremeye baslayınca
burayı kurduk.
Lg konusunda hiç iyimser değil. Hatta yerli üretimlerin hepsi için. Sonuçta arçelik diyor ? vestel’i konuşmaya bile değmez diyor kendileri ? Gree’ci oEvımde 2 adet samsung klıma lakın kımseye samsung onermıyorum,kafasına vuruyorum. !!!
bendekı serıler bakır kondenser, yenı serıler alüminyum sımdı kalkıp kıme nasıl onereyım.
Agız sıcaklıgı bahsettıgım klıma Jangfrua serıdır delı dehset makınadır. keske suan TR pazarında olsa herkese onersek.
Eyı tanısırız
Cihaz onermelerinde suna dikkat etmek gerekir
Önerdiğim cihazdan benim cebime para giriyormu (direk yada endirek) buna bakmak gerekir.
kim ne mali satirsa en kral mal odur.
LG'nin TR uretimleri Kore üretimlerine
göre iscilik anlaminda birazda daha vasat.
bunu yillar once söylemiştim.
Gonul isterki herkese ME, PAN, TOS onerelim.
eldeki imkan kisitli olunca enucuza en stabil,sorunsuz,şık cihaz onermeye calisiyoruz.
Dual serisinin tamami TR uretimi.Bu Lg klimaların üretiminin Kore yada Türkiye olduğu nasıl anlaşılıyor ? Kutuda filan herhangi bir ibare oluyor mu ?