Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Arçelik Ekolojik Inverter modelini aldım. Fakat istemediğimi söylediğim halde bayi teşhir ürün yollamış, bazı aksesuarları eksik çıkınca anladık. Geri yolladım yeni sipariş geçildi. Servis gayet iyiydi, vakum da yapacaklardı. Şimdi 10 gün kadar bekleyeceğim. Umarım cihaz sıkıntılı değildir.

Yarın N11 kampanyasından bu klimayı alacağım. Wifi ve dört yöne salınımdan dolayı Plus modelde karar kıldım. Özellikle, uzaktan kontrol ve enerji kullanım takibi olması çok güzel.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
soguklar gelmeden, indirimide bulmusken yapıştır :kas
Aynen öyle abi. Satıcı firmaya bir de mesaj attım. 11 kasıma özel indirim bekliyoruz diye ? ne koparsak kârdır ?

@Sota lg duo plus ve eco arasında kaldım. yarına sipariş gececegim. wifi ozellıgı benım ıcın bısey ıfade etmıyor. tek özellik farkı salınım kalıyor. 4 yone salınım VS 2 yone salınım karşılaştırırsak sırf bunun ıcın 200 300 lira gibi bir rakamı vermek mantıklı olur mu?

@Sota lg duo plus ve eco arasında kaldım. yarına sipariş gececegim. wifi ozellıgı benım ıcın bısey ıfade etmıyor. tek özellik farkı salınım kalıyor. 4 yone salınım VS 2 yone salınım karşılaştırırsak sırf bunun ıcın 200 300 lira gibi bir rakamı vermek mantıklı olur mu?
Kesinlikle değmez. (ruzgari uzerinize gelirse yatay yonlendiriciyi elle ayarlarsınız.
zaten klima kumandasiyla oturmuyoruz ki surekli
onu almakta icinde herturlu kalkmalisin)

Kesinlikle değmez. (uzerinize gelirse yatay yonlendiriciyi ayarlarsınız.
zaten klima kumandasiyla oturmuyoruz ki surekli
onu almakta icinde herturlu kalkmalisin)
tşkler abi bugun bi n11 kuponu denk getıırsek 2500 e olmazsa 2700 e bitane sipariş verecegiz artık :D

keske erken soyleseydin senin icin kupon biriktirirdim.

ben ne zaman girsem kupon tukenıyor valla :D

Ihtiyacim yok diye carki hic cevirmedim.
onceden soylemis olsa guzel kupon gelseydi hesabi sana kullandirirdim

eyvallah abi nasip bu işler :D

aynen abi cok aktif olmazdım forumda awox ile basladı maceramız :D

n11 kuponları 2 gündür bakıyorum saniyede tükeniyor.burdadamı topil oluyor.tek bir kupon bile alamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt