Ben buatdan elektrik alınma olayına dedim duvarın durumuna vs değil. Borunun ortada olması hepsi çirkin görüntü.
Servis mi suçlu bilemem.
L lolman, fotografa bakip konusuyorum egim ters yone verilmis.
Bu durumda klimanin su akitmasi normal.
Sucu bugüne kadar klimada aradiniz lakin sorun serviste.
derhal ariza telebi olusturun (herzamanki servisi talep etmeyin) egimi borulari oldugu tarafa versin su akitma sorununuz cozulmus olur.
L lolman, ic unite serpantilerinin hemen altinda suyun biriktigi plastik tava var.
bu tavanin 2 cikisi var sag ve sol olarak.
hangi taraf musaitse o tarafa gider borusu takilir ve karsisi kortapali kalir.
simdi egim kortapa tarafina dogru tavanin yuksekligi tas catlasin 2cm.
egim belli belirsiz kor tapa tarafina dahi olsa yada tam duz dursa bukadar sikinti cikarmaz.
kor tapa tarafina fazla egim olduğu icin 2cm seviye dolduktan sonra disariya tasma yapiyor.
ayni servisi cagirmayin cozum odakli olacaklarini sanmıyorum.Teşekkür ederim servisi tekrar çağırıp durumu anlatacağım . Kış geldiği artık yazın geri dönüş yaparım su damlatma konusunda
ayni servisi cagirmayin cozum odakli olacaklarini sanmıyorum.
öküz olmasa ters verilmis egimi gorurdu.
gelen servis isin ehliyse suyun akmasina gerek yok koyar terazisini ona gore hareket eder.bir de şöyle bir sıkıntı çıkarırlar mı şu anda su akıtmadığı için bir sorun olduğunu göremiyoruz su akıttığı zaman çağırın şeklinde bir konuşma yaparlar mı . Çünkü yaza doğru garantisi bitiyor klimanın şu anda soğuk da çalıştıramıyoruz .
Servis klimayı soğukta çalıştırır siz çağırın.