Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
Ben buatdan elektrik alınma olayına dedim duvarın durumuna vs değil. Borunun ortada olması hepsi çirkin görüntü.
Servis mi suçlu bilemem.

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
550
40
Ben buatdan elektrik alınma olayına dedim duvarın durumuna vs değil. Borunun ortada olması hepsi çirkin görüntü.
Servis mi suçlu bilemem.

Başka yerden elektik alınma şansı yok . binada topraklama olmadığı için ben buattan dışarıya topraklama hattı çektim o yüzde dışarıya çıkan kablolar görünüyor o kısım oturma odasının en son köşesi yarım metrelik kısım , resim yakından çekildiği size öyle geliyor olabilir.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
bende keşif için me servisini çağırmıştım ama fiyatları görünce şok olup ucuz klima aldım.dünya bizi kıskanıyor.

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,021
L lolman, fotografa bakip konusuyorum egim ters yone verilmis.
Bu durumda klimanin su akitmasi normal.

Sucu bugüne kadar klimada aradiniz lakin sorun serviste.
derhal ariza telebi olusturun (herzamanki servisi talep etmeyin) egimi borulari oldugu tarafa versin su akitma sorununuz cozulmus olur.

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
550
40
L lolman, fotografa bakip konusuyorum egim ters yone verilmis.
Bu durumda klimanin su akitmasi normal.

Sucu bugüne kadar klimada aradiniz lakin sorun serviste.
derhal ariza telebi olusturun (herzamanki servisi talep etmeyin) egimi borulari oldugu tarafa versin su akitma sorununuz cozulmus olur.

Gerçekten anlamıyorum bu adamlar günde belki 3-5 klima takıyorlar nasıl sorunun bu olduğunu anlamıyorlar . Adam kilimanın yanına gelip inceliyor .Bu kadarlık bir eğim sizce sorun yaratıyor olabilir mi ?.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,021
L lolman, ic unite serpantilerinin hemen altinda suyun biriktigi plastik tava var.
bu tavanin 2 cikisi var sag ve sol olarak.

hangi taraf musaitse o tarafa gider borusu takilir ve karsisi kortapali kalir.

simdi egim kortapa tarafina dogru tavanin yuksekligi tas catlasin 2cm.
egim belli belirsiz kor tapa tarafina dahi olsa yada tam duz egimsiz olsa bukadar sikinti cikarmaz.
kor tapa tarafina fazla egim olduğu icin 2cm seviye dolduktan sonra disariya tasma yapiyor.

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
550
40
L lolman, ic unite serpantilerinin hemen altinda suyun biriktigi plastik tava var.
bu tavanin 2 cikisi var sag ve sol olarak.

hangi taraf musaitse o tarafa gider borusu takilir ve karsisi kortapali kalir.

simdi egim kortapa tarafina dogru tavanin yuksekligi tas catlasin 2cm.
egim belli belirsiz kor tapa tarafina dahi olsa yada tam duz dursa bukadar sikinti cikarmaz.
kor tapa tarafina fazla egim olduğu icin 2cm seviye dolduktan sonra disariya tasma yapiyor.

Teşekkür ederim servisi tekrar çağırıp durumu anlatacağım . Kış geldiği artık yazın geri dönüş yaparım su damlatma konusunda

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
550
40
ayni servisi cagirmayin cozum odakli olacaklarini sanmıyorum.
öküz olmasa ters verilmis egimi gorurdu.

bir de şöyle bir sıkıntı çıkarırlar mı şu anda su akıtmadığı için bir sorun olduğunu göremiyoruz su akıttığı zaman çağırın şeklinde bir konuşma yaparlar mı . Çünkü yaza doğru garantisi bitiyor klimanın şu anda soğuk da çalıştıramıyoruz .

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,021
bir de şöyle bir sıkıntı çıkarırlar mı şu anda su akıtmadığı için bir sorun olduğunu göremiyoruz su akıttığı zaman çağırın şeklinde bir konuşma yaparlar mı . Çünkü yaza doğru garantisi bitiyor klimanın şu anda soğuk da çalıştıramıyoruz .
gelen servis isin ehliyse suyun akmasina gerek yok koyar terazisini ona gore hareket eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt