Montaji yapip gazi sisteme yollamazsaEğer gelen servis vakum cihazı getirmediyse montaj yaptırmayayım mı?
daha sonra gelip vakum yapabilir (bu surede klimayi kullanamazsiniz)
yada vakum pompanin getir oyle montaja baslada diyebilirsin.
Montaji yapip gazi sisteme yollamazsaEğer gelen servis vakum cihazı getirmediyse montaj yaptırmayayım mı?

anladım peki bu adamlar neden dış unitenin btu degerlerine Soğutma (Kw/h &Btu/h) : (21.115) Isıtma (Kw/h &Btu/h) : (25.542) yazmış reklam stratejisi mi acabaToshibanin isitma verimligi lg gore 1 tik daha iyi ama bu farki faturada anlamirsiniz orasi muamma.
Lg tercih ederseniz 12+18=30bin btu satin alacaksiniz.
Toshibanin dis unite 18lik dis unitenin kod numarasindaki 2M sonraki 18 kismi kapasitesini belirtir.
yani toshiba 18btu'dur.
sunu yada bunu al dememe gerek var mi![]()

Verilen deger maksimum yani Allah ne verdiyse yapacagi tuketim sonrasi alabilcegin kapasite.anladım peki bu adamlar neden dış unitenin btu degerlerine Soğutma (Kw/h &Btu/h) : (21.115) Isıtma (Kw/h &Btu/h) : (25.542) yazmış reklam stratejisi mi acaba![]()
Servis zaten elektrik bağlantısını yapmıyor değil mi? Kendileri sadece montajı yapıp gidiyor. Klimayı çalıştırmıyor yani?Montaji yapip gazi sisteme yollamazsa
daha sonra gelip vakum yapabilir (bu surede klimayi kullanamazsiniz)
yada vakum pompanin getir oyle montaja baslada diyebilirsin.
%90 elektrik baglantisini yapmayacaklardir.Servis zaten elektrik bağlantısını yapmıyor değil mi? Kendileri sadece montajı yapıp gidiyor. Klimayı çalıştırmıyor yani?
Bizim buradaki Lg servisi montajı iklimsa’ya yaptırıyor. Onlar da sallama iş yapmaz inşallah.
Son karar olarak Beko'yu tercih edeceğim. Hepsi aynı ürün, servis konusunda kafam rahat olsun dedim. Umarım servis vakum konusunda sıkıntı çıkarmaz.Lg de bakacaksanız lg daha mantıklı olur ama beko alırsanızda birşey kaybetmezsiniz. Mühendislik lg garanti arçelik
ne gibi şkkayetiniz oldu söylerseniz bizde degerlendirirdik.Ben sota arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Lg Dual eco almıştım 2 senedir kullanıyorum ama malesef hiç memnun kalmadım Değerleri iyi görünebilir ama iyi bir klima olduğunu düşünümüyorum. Derdi sıkıntısı bitmedi . Aynı binada üst komşumuzda da aynı klimada çeşitli şikayetler var. Tabi işin içinde olmadığımızda bilmiyoruz araştırınca biraz bu modellerde oldukça şikayet olduğunu öğrendim . Lg dışında yeni bir klima arayışı içindeyim. Çok pahalı modeller dışında tavsiyeleriniz nelerdir.