Muhammet Sarıçam
Süper Üye
- 20 May 2018
- 751
- 34
Bende 1800lük dual plus için 11 kasımı bekliyorum. N11 indirim kuponuyla alacağım.
şimdiden hayırlı olsun. elektrik az gelsin deBende 1800lük dual plus için 11 kasımı bekliyorum. N11 indirim kuponuyla alacağım.
Lg de bakacaksanız lg daha mantıklı olur ama beko alırsanızda birşey kaybetmezsiniz. Mühendislik lg garanti arçelik
o yerden yere vuranlarla yuzyuze konusmak isterdim.bende kredi kartının kesim tarihini bekliyorumlg dual eco 12000btu almak ıcın. lg yorumlarına bakarken nette baska bir yerde lg yi nedense yerden yere vuruyorlar ama tv de ado reis klima da sota reisi dinlerim
adem abı geldıgınde konnusma fırsatı oldu. adam odayı 36 derece yapmıs hala memnun degıl odun sobası gıbı olmuyor diyor abi daha klimayı almadım ama daha once 2 samsung 1 demırdokum klıma taktırdım ama hıcbır servis bu vakumlama işlemini yapmadı. vakumlama performansı direk etkıler mı? eger lg servisi de yapmazsa yapma konusunda ısrarcı olup musteri hizmetlerini mi arasamo yerden yere vuranlarla yuzyuze konusmak isterdim.
cunku buyuk cogunlugu klima kullanmasi bilmeyen kitle.
klimadan soba sicakligi bekleyen mi dersin.
toshibanin 1 ampul slogani nedeniyle klimanin elektrik tüketmeyeceğini dusunen mi dersin.
klimasinin periyodik temizligi yapmayın
komsun bu aldırdigin klima kokuyor diyen mi dersin.
aylarca filtresini temizlenmediği icin bu klima soğutmuyor diyen mi dersin.
bu is uzar gider.
once bilincli tuketici olmak icin mücadele versinler.
sonra saga sola camur atsinlar.
klima gazinin icinde nem neredeyse yok denecek kadar azdir.adem abı geldıgınde konnusma fırsatı oldu. adam odayı 36 derece yapmıs hala memnun degıl odun sobası gıbı olmuyor diyor abi daha klimayı almadım ama daha once 2 samsung 1 demırdokum klıma taktırdım ama hıcbır servis bu vakumlama işlemini yapmadı. vakumlama performansı direk etkıler mı? eger lg servisi de yapmazsa yapma konusunda ısrarcı olup musteri hizmetlerini mi arasam
Vakum pompasina bagli manometre var.peki abi bu vakumlamanın sabit bir gostergesi varmı yani adam 3 dk sonra tmm vakumladık dıyebılır mı?
Servis kaydı açtırırken mi vakum talebinden bulunalım abi? Şimdiden stres yaptım bu konuda ?klima gazinin icinde nem neredeyse yok denecek kadar azdir.
tasarimi,calisma sartlarida buna goredir.
bu gazin icine nem eklerseniz ne olur.
gazin yapısında bozulmalar meydana gelir.
nem cihazin kompresörune zarar verir.
calisma basincinda sapmalar meydana gelebilir.
daha sik defrost girmeyi tetikleyebilir.
LG servisinde vakumu talep edin pasa pasa yapacaklar.
cunku genel merkezden ciddi sekilde siki yiyorlar.
Montaj kaydı ıcın MH aramanıza gerek yok yakın cevrenızde LG servısındende kurulum talebı olusturabılırsınız.Servis kaydı açtırırken mi vakum talebinden bulunalım abi? Şimdiden stres yaptım bu konuda ?
Teşekkür ederim başkan ??Montaj kaydı ıcın MH aramanıza gerek yok yakın cevrenızde LG servısındende kurulum talebı olusturabılırsınız.
talebı olusturdugunuz servıse vakum yapılması ıstıyorum dıye belırtmenız yeterlı..
senın ılacın bu konudaTeşekkür ederim başkan ??
Eğer gelen servis vakum cihazı getirmediyse montaj yaptırmayayım mı?senın ılacın bu konuda
Klima Vakumu Anakonu A dan Z Herşey
Vakum soğutma sistemleri için en önemli işlemdir.Olmazsa olmaz.Soğutma sisteminde nem demek siteme kanser bulaşması demektir.Vakum nasıl yapılır sırası ile anlatalım klima sistemleri için. Vakum işlemi sırası ile; 1. Manifolt (manometre) nin alçak basınç yani mavi renkli saatin karşısındaki...tavsiyeforumu.com