Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Tanırlar birbirlerini tanırlarBugün keşfettim orayı da, Sota nickini gördüm bir konuda.
Samsung klimayı kötülediniz ama hava çıkış sıcaklığı çok iyi falan yazmışsın ?
O zaman mbirol’u tanıyorsunuz.
Birol ustaya da selam olsun buradan.
Bu vesile ile minik bir anekdot aktarayım daha 2 gün önceden.
Bursa da bir tamirci kardeşimiz pazar günü tv ile ilgili sorun yaşamış ve wp den yazmış ''Abi arayabilirmiyim?'' diye. Bede kayıtlı BİROL USTA BURSA diye.
Ben de bu yazıyı görünce çocuğa ayıp olmasın ben arayayım dedim ve rehber girip numarayo çevirdim sonra da ''Buyur ustacım nedir sorun ?'' dedim
Karşıdan gelen ses böyle uykulu, hayattan bezmiş, ''Kim ulan bu'' dercesine konuşan ve Ne sorunu anlamadım diyen birisi, Dedim ki ''Yahu mesaj atmışsın arayayım demişsin ben de kendim seni aradım'' dedim çıkıştım.
Yalnız bu esnada bakıyorum ses pek bizim Bursalı Birol ustaya benzemiyor
Sonradan anladım ki ben meğerse yanlış Birol ustayı aramışım ama neyse bu vesile ile çok uzun zamandır görüşmediğimiz Birol usta ile oradan buradan derken Kulaklarım yanana kadar konuştuk
Sonra da Bursalı Birol ustaya wp den sesli mesaj attım ve dedim ki ''Aaabi sen bu günkü hakkını kaybettin, kulaklarım yandı seninle sonra görüşürüz''
Neyse Birol ustadan hepinize selam ileteyim o halde. Ahmete özellikle
Bu arada Dh de sevgili @Sota nın hesaplarını kapattığım doğrudur, orada yönetici olduğum dönem yaşanan bazı konulara istinaden gelişen süreç sonrası birbirimizi Abi kardeş burada bulduk, Allah bozmasın