İZMİR, dedin içim kıpırdadı, KARŞIYAKA dedin OOOOOOOOOOO dedim, Bir de Girne Caddesi dersin ben mest olurum artık
Bu 3 ne uygunum tam oradayım
Sevgili Mert;
Yakında buraları sana bırakıp gidebileceğiz gibi görünüyor durum
Maşallah maşallah, Allah nazardan saklasın.
Seninle bir tek Vestel konusunda ayrılabiliriz o da söz konusu lokasyon yatak odası olduğu için.
Vestel ciddi anlamda kendisini üst seviyelere taşımış olsa da, halen çözmesi gereken sorunları var, Oturma odası ve salon veya başka alan olsaydı ok ancak Çocuk odası ve Yatak odası için Vestel'in daha kat etmesi gereken yol var diye düşünüyorum
Teknik detayları daha sonra uzun uzun yazarım seve seve
OLEFİNİ konusunda hem sen hem de sevgili @Sota ile mutabık kalmışız. Biz her marka ürünü gözümüz kapalı alıyoruz zira korkumuz yok, Kendimizi tester olarak kullandığımız için tereddüt etmiyoruz. Bu anlamda her ne kadar OLEFİNİ klimayı genel özellikleri itibari ile beğensem de, Bir MİDEA olmasına şu koşullarda henüz imkan yok gibi görünüyor. Aynen VESTEL gibi OLEFİNİ de aslında okyanusu aşmış ancak derede boğulmayı tercih etmiş bazı konularda.
Yani yatak odası için bu klimayı da çok uygun görmeyebilirim.
Bu saydığım klimalara ilaveten BAYMAK klimalar için de yine maalesef çok olumlu bakamıyorum zira saydığımız markalar hep orta segment ürünler, OLEFİNİ satış rakamlarına göre ORTA/ÜST segment gibi dursa da, Teknoloji anlamında bana göre halen orta segment üründür.
Yatak odası için gerçek orta üst segment olan MİDEA gibi bi marka veya bütçe konusunda sorun yok ise bu konunun piri olan Mitsubishi Electrci tercih edilmelidir diye düşünüyorum.
Diğer alanlar için her markayı oturur yine tartışırız ancak rahat bir uyku çekmek, konfor sorunu yaşamamak isteyenler için öncelikli tercih edilmesi gereken markalardır
Nasıl yaaaaa,, 1775/5 sokak, Babam TSK dan emekliliğini istediğinde İzmir'e geri döndüğümüzde ilk dükkanımızı tuttuğumuz sokaktır. Yanımızda Kahvehane, Karşımızda Kuaför vardı. Kuaför Saliha diye hatırlıyorum. Ahahaha sevindirik oldumEvim Berkay elektrikli ev eşyaları mağazası sokağın da 1775/5 sokak yada
LG DUAL ECO ciddi anlamda dorğu bir tercih olabilir zira o da yine bildiğim ve incelediğim ürünler içerisindedir lakin o modele Sota daha hakimdir.Valla yakın sayılırım Demirköprü-Şemikler civarı. Bahsi geçen Midea blanc serisi mi oluyor yoksa eski seriler mi kastınız üstadla. BU arada çocuk var diye 12000 alıp fazla performansla kullanım hatası yapmaktan çekiniyorum. Yoksa fiyatlara bakınca 12000 gerçekten mantıklı oluyo. Ve bilgiseliniz için teşekkürü borç bilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde üstadlarım olefini yi temsilci yada servisi düşünüp eledim diyelim, midea ve ME arasında başka ürün yokmu dur bütçeyi 3500 e kadar zorlarım. Mesela Lg Dual eco, plus, deluxe gibi, hani seçeneklerimi arttırmak için soruyorum.
Saygılar
LG Dual Plus Malzeme kalitesi,Dahili Wifi Kit, 4 Yonlu Hava Yonlendirmesi,iyonizer farkiyla akar
Herbi cevabınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Peki üstadlar Lg lerdeTürkiye üretimi kore üretimi gibi bi ayrım varmı seri numaralarına göre, ayık olayım. Birde Sota üstad söylediğin özellikler fiyat farkına değecek kadar verimlimidir?LG Dual Plus Malzeme kalitesi,Dahili Wifi Kit, 4 Yonlu Hava Yonlendirmesi,iyonizer farkiyla akar
Sirius serisinde dediginiz gibi kore ve yerli uretim vardi.Herbi cevabınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Peki üstadlar Lg lerdeTürkiye üretimi kore üretimi gibi bi ayrım varmı seri numaralarına göre, ayık olayım. Birde Sota üstad söylediğin özellikler fiyat farkına değecek kadar verimlimidir?
Saygılar
Sota üstad lg de bakır boru yokmu ya, Bi servisle görüştüm lafı geveledi biraz, içime sinmedi açıkcası, bide sana sormak istedimSirius serisinde dediginiz gibi kore ve yerli uretim vardi.
Dual serisiyle artik tamamen yerli uretime dönüldü.
Arceligin Fabrikasinda LG-Arcelik ortaligiyla uretilmekte.
Aradaki fiyat farkini ustteki mesajda belirtigim ozelliklere vermis olursunuz.
LG klimalar %100 bakirdir. Ayrica LG genel merkezinin kesin talimati var. Montajlarda kangal bakir boru kullanilmasiyla ilgili.Sota üstad lg de bakır boru yokmu ya, Bi servisle görüştüm lafı geveledi biraz, içime sinmedi açıkcası, bide sana sormak istedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca üstadlarım toyotomi markadan tecrübe edindiğiniz bişeler varmı, eski zibro falan dedi bayisi hatta japon malıymış dedi biraz araştırdım, sağlıklı Bi veriye ulaşamadım