Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T Çevrimdışı

Tugor

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
38
LG klimalar %100 bakirdir. Ayrica LG genel merkezinin kesin talimati var. Montajlarda kangal bakir boru kullanilmasiyla ilgili.

Zibroyu gecmis yillarda yagladilar balladilar.
bitti gitti o isler hocam.

olaki zibro aldiniz kim hizmet verecek ???
Doğru söze ne denir ki.
Peki ben İzmir de nereye gideyim, ya da İnternet den mi alıp işinin ehli bir servis için dua mı edeyim.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Arkadaşlar merhaba şimdi bir resim paylasacam amacım Vestel i kötülemek değil klimamin borusunda terleme problemi var her çalışmasında fakat fikoloji onunla yaptığım yazışmalarda bu kilmada pek böyle problem yok senin bulunduğun durumla alakalı bir durum olsa şikayetlere düşer demişti şimdi sizinle bir şikayet paylasacam benim merak ettigim hatanın kaynağı yoksa en baştan dediğim gibi amacım markayı kötülemek değil amacım problemin kaynağı

Screenshot_2019-08-03-22-09-33-492_com.android.chrome.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada klimanın sesizliginden ve sogutmasindan memnun olduğumu belirtmek isterim keşke şu terleme olayida olmasaydı her çalışmasında fikir fikir su damlaciklari servis bir şey olmaz dedi bende pek takmıyorum artık 7 yıl garantili umarım bir elektrik aksam ina filan neden olmaz onun haricinde sıkıntı yok

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Doğru söze ne denir ki.
Peki ben İzmir de nereye gideyim, ya da İnternet den mi alıp işinin ehli bir servis için dua mı edeyim.
Internetten alıp M.h yada dogrudan servısı arayıp kurulum ıcın kayıt olusturabılırsın.

Gelen servıs elektrık baglantı yapmacaktır. (Zorunlugugu yoktur)
Elektrık baglantı elınızden gelıyorsa sız yapın (forumda vıdeo anlatımı var), yapamam dersenız elektrıkcı cagırmanız lazım ve elektrık kablosunuda sız temın etmenız lazım.

dıkkat etmen gerek tek nokta ıstısnasız vakumlama yapılması. (vakumlama konusunun detaylı anlatımı forumda mevcut.)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
N nedimm, hocam ozaman soyle Mumkunse ızolasyonu sız alın kalın ızolasyon tercıh edın. servısten de ızolasyon degısımını yapmasını talep edın.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
N nedimm, hocam ozaman soyle Mumkunse ızolasyonu sız alın kalın ızolasyon tercıh edın. servısten de ızolasyon degısımını yapmasını talep edın.
? Öyle düşünüyorum destek için teşekkürler klimanın artilarini ve eksilerini paylastim bir kaç eksigi olsada artisi fazla sonuçta bir ömür kullanmayacaz vakti geldiğinde her eşya her marka çöp iyi geceler

T Çevrimdışı

Tugor

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
38
Internetten alıp M.h yada dogrudan servısı arayıp kurulum ıcın kayıt olusturabılırsın.

Gelen servıs elektrık baglantı yapmacaktır. (Zorunlugugu yoktur)
Elektrık baglantı elınızden gelıyorsa sız yapın (forumda vıdeo anlatımı var), yapamam dersenız elektrıkcı cagırmanız lazım ve elektrık kablosunuda sız temın etmenız lazım.

dıkkat etmen gerek tek nokta ıstısnasız vakumlama yapılması. (vakumlama konusunun detaylı anlatımı forumda mevcut.)
Sağol varol, ama valla hiç koolay iş değilmiş. Siz yıllardır bizim gibilerle uğraşıyosunuz :gul. emeğinize sağlık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstadlar bu bosch un tüm klimaları midea mıydı ? Aslında asıl sormak istediğim Midea mission modeli önerdiğinizi bildiğimden ve de şuan piyasada Mission bulunmadığndan dolayı , Bosch da Mission muadili ürün varmıdırdiye sorayım dedim ? Mesela Bosch Climate ?

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Üstadlar bu bosch un tüm klimaları midea mıydı ? Aslında asıl sormak istediğim Midea mission modeli önerdiğinizi bildiğimden ve de şuan piyasada Mission bulunmadığndan dolayı , Bosch da Mission muadili ürün varmıdırdiye sorayım dedim ? Mesela Bosch Climate ?
Midea uretimidir.

Climate serisinin datalarina bakildiginda
blanc serisine esdeger olduğunu gorursunuz.

Kaclik klima lazim vd Butce olarak nekadar ayirdiniz.

T Çevrimdışı

Tugor

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
38
Midea uretimidir.

Climate serisinin datalarina bakildiginda
blanc serisine esdeger olduğunu gorursunuz.

Kaclik klima lazim vd Butce olarak nekadar ayirdiniz.
Üstad 9000 BTU yetecek bana 3500 e kadar giderim, içime sinsin yeterki, ha şunu da belirteyim, tavsiyeleriniz kulağıma küpedir şüphe duymayasınız, İzmir Karşıyaka da olduğumdan servis konusunda asgari sıkıntı yaşamak hatta hiç yaşamamak adına arayışım devam ediyo sadece.
Saygılar

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Üstad 9000 BTU yetecek bana 3500 e kadar giderim, içime sinsin yeterki, ha şunu da belirteyim, tavsiyeleriniz kulağıma küpedir şüphe duymayasınız, İzmir Karşıyaka da olduğumdan servis konusunda asgari sıkıntı yaşamak hatta hiç yaşamamak adına arayışım devam ediyo sadece.
Saygılar
Iyonızer , wifi gibi ekstra ozellık ıstıyormusunuz.

T Çevrimdışı

Tugor

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
38
Iyonızer , wifi gibi ekstra ozellık ıstıyormusunuz.
Üstat iyonizer özelliğin işe yararlılığı nı bilmiyorum da WiFi li olsa kullanırım. Sessiz ve sağlam baş ağrıtmayıp servis aratmasa ya da servise kolay ulaşılsa, yeterde artar aslında.
Saygılar

T Çevrimdışı

Tugor

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
38
Yorduysak hakkınızı helal edin. Başından beri naziktiniz. Sağolun. Kolay gelsin.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Üstat iyonizer özelliğin işe yararlılığı nı bilmiyorum da WiFi li olsa kullanırım. Sessiz ve sağlam baş ağrıtmayıp servis aratmasa ya da servise kolay ulaşılsa, yeterde artar aslında.
Saygılar
Geç geri dönüş yaptığım icin kusura bakma
gecen cumartesiden beri saglik problemleriyle ugrasiyorum.

wifi+iyonizer+4 yone salinim+bakir kondenser uygun fiyatla alinabilecek tek cihaz
LG DUAL PLUS

Ustsegment cihazlari fiyatlari nedeniyle
adini bile zikredemiyoruz.

T Çevrimdışı

Tugor

Yeni Üye
30 Tem 2019
13
38
Geç geri dönüş yaptığım icin kusura bakma
gecen cumartesiden beri saglik problemleriyle ugrasiyorum.

wifi+iyonizer+4 yone salinim+bakir kondenser uygun fiyatla alinabilecek tek cihaz
LG DUAL PLUS

Ustsegment cihazlari fiyatlari nedeniyle
adini bile zikredemiyoruz.
Çok geçmiş olsun ve de Haklısın üstat, gözüm görse de istediğim Üst segment gene sıkıntı :) Antalya da Baba evinde 2 tane Panasonic var, muazzam makinalar maşallah. İzmir de ben daha Panasonic bayisi şöyle koca koca yazılı, inan görmedim. O yüzden artık lg ye yoğunlaşacam tavsiyen tutarak.
Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt