Peki üstat Panasonic pz serisi ile Dual plus 9luk lar arasındaki fark 1400 tl. Değer mi değmez mi? SaygılarPanasonic butcenizi asmazsa kesinlikle öneririm. Heleki Etherea olursa tadindan yenmez
Karsiyakada Egeticaret var Panasonic icin oraya bakabilirsiniz.
Kardeş büyük şansızlık iki saattir başında bekledim 3 gün akıttı şimdi akitmiyor ama korku da var akar mi diye bekleyecez artık umarım akmaz da rahatça kullanırız ama yerler ilk gün çok kötü oldu insan ister istemez sinirleniyor sağlık olsun diyorum artıkNedim hocam sendeki sanssizlik midir.
kasap servise mi denk geldin anlayamadim ki.
klimanin izolasyonunu komple degistirsinler.
icuniteden neden su gelir. fiziksel hasar yoksa
1. Icunitenin egimi duzgun degildir.
2. gider hortumunu tikalidir,
3. gider hortumu yerinden cikmistir.
3. gider hortumu ucu zeminde olmali yukari dogru kaldirilirsa geritepme yapar.
Direk vestel çağrı merkezini arayıp montajı yapan servisten başka servis talep ettiniz mi?Kardeş büyük şansızlık iki saattir başında bekledim 3 gün akıttı şimdi akitmiyor ama korku da var akar mi diye bekleyecez artık umarım akmaz da rahatça kullanırız ama yerler ilk gün çok kötü oldu insan ister istemez sinirleniyor sağlık olsun diyorum artık
Genel merkezi aradım servis gelecek şu kesildi ama yine de insan korkuyor acaba olur mu diye çünkü su aktığı dert degil yerler parke geçen gece kalktığımda yerler yamyasti hayırlısı artık umarım akmazDirek vestel çağrı merkezini arayıp montajı yapan servisten başka servis talep ettiniz mi?
Parkeleriniz sudan etkilenmeyen ise bişey olmaz onu dert etmeyin. Flora serisinin ürünleri f/p ama böyle bir sorun yaşatması müşteri memnuniyetini düşürür. Burda sizin yapacağınız bir şey yok vestelin sorunu halletmesi olmazsa klimayı komple değişmesi yada ücret iadesi yapması gerek. Servis sonucunu buraya yazmayı unutmayın bakalım ne diyeceklerGenel merkezi aradım servis gelecek şu kesildi ama yine de insan korkuyor acaba olur mu diye çünkü su aktığı dert degil yerler parke geçen gece kalktığımda yerler yamyasti hayırlısı artık umarım akmaz
Yuksek fanda sirkülasyon fazla olacagiMerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı bugün elektrik faturası geldi sagolsunlar zama zam 300 lira tüketim yaptığım fatura aynı tüketimle 400 lira geldi klimalari genelde orta fanda kullanırım enerji tüketimi için klimalari yüksek fanda mi düşük fanda mi yoksa orta fandami calistirsak hem klima ile için hem tüketim için faydalı olur bilgi rica edebilir miyim
SotaEvim 4,75 e 3,75 2pencere var 4,5metrkare tek camlı pen ve yalitimsiz duvar tuğla yaşadığım şehir Adana Sarıçam ilçesi hem soğutma hem ısıtma için kullanılacak enerji tüketimi az olan orta segment veya üst segment sesi az olan maksimum çıkabileceğim bütçe 5000 6000 arası tavsiyeleriniz bekliyorum.
Merhaba hemserim hosgeldin.Evim 4,75 e 3,75 2pencere var 4,5metrkare tek camlı pen ve yalitimsiz duvar tuğla yaşadığım şehir Adana Sarıçam ilçesi hem soğutma hem ısıtma için kullanılacak enerji tüketimi az olan orta segment veya üst segment sesi az olan maksimum çıkabileceğim bütçe 5000 6000 arası tavsiyeleriniz bekliyorum.
Orhangazi mah. 2 katlı müstakil ev 1.kat batı ve kuzey cephe evime güneş çok az giriyor etrafında ağaçlar olduğu için evin yüksekliği 2,80Merhaba hemserim hosgeldin.
Saricamin neresi, ustunde ev var mi , odanin cehpesi nedir.