Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,799
Alt,usttunuzun bos olması dezavantaj olmasına ragmen odanın kucuk olması sıze cıddı avatanj saglar.Öncelikle yine iyi günler dilerim, hayırlı işler bu ayın sonuna kadar bi klima alacaktım siz ustalardan bi tavsiye almak istedim, cevaplayabilirseniz sevinirim cevaplayamazsanızda canınız sağolsun ev 110m2 yalıtım yok sadece pencereler çift cam pvc çift cephe klimanın kurulacağı yer kuzey batı cephesi üst boş çatı yok , alt boş dükkan evin ölçülerinide vericem belki yanlış hesaplama yapmışımdır diye sizin hesabınızı ölçü olarak alırım en azından cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler diler böyle bi platform sağladığınız için de sağolun ...
Kullanılacak Yerin Alan (m2): 14
Kullanılacak Yerin Yüksekliği: 2,80
Bölge/Şehir/İlçe: EGE/İZMİR/KONAK
Kullanılacak yer Kuzey/Güney /Doğu/Batı: Kuzey batı
Zemin/Ara kat/Çatı kat: Çatı katı altı dükkan boş ve üstü çatı yok boş
Ev /İş yeri:Ev
Kişi Sayısı: 3veya 4
Ekstra Isı kaynağı:Öğleden sonra güneş alması
En/Boy/Yükseklik Ölçüsü:en:3,40 /boy:3,70 /yük:2,80 cm
Tahmini Bütçe:5000TL biraz yukarısıda olur.
Düşünülen Klima Modeli:Panasonic /Mitsubishi /LG /Toshiba isimler önceliğe göre sıralanmıştır..
Tam modeli yazında öğrenelim hangi cihaz. Zaten arçelikler lg sistem üzerine kurulduğu için tahminimce kalitelidir. Sota üstada soralım iyi mi diyeBende oturma odamda kullandığım Arçelik seviyesinin inverter klimasını tavsiye edebilirim. Benimki genel bir tavsiye değil aslında. Terlemeye müsait bir insanım. Ve yazın gece uykuda terlemekten nefret ediyorum. Bu klimayı incelerken bir özelliğine takıldım. Adı "Energy Control". Kumanda üzerinde bir tuş var low ve ultra low manalarına gelen L - LL modları mevcut. LL modunda hemen harcadığı enerjiyi 400w/h'e kadar düşürüyor. Yaz boyu her gün akşam 8'den bir gün sonra öğlen 1'e kadar bu şekilde çalıştı. Ve herşey içinde bana 150TL'den fazla elektrik faturası gelmedi. Sabaha kadar ortam sıcaklığı 25-26 derecelerde olacak şekilde elhamdülillah terlemeden uyuduk. Nacizane tavsiyemdir. Değerlendirebilirsiniz.
Arçeliğin klimaları kalitelidir ama f/p ürünleri değil gibime geliyor. Nedeni biraz pahalı olması benceŞu an evimde değil ama 12300 serisi diye aklımda kalmış.
Arçeliğin klimaları kalitelidir ama f/p ürünleri değil gibime geliyor. Nedeni biraz pahalı olması bence
Krokisini nasıl atacağım?Evın krokısını atabılırsınız.
Sota Bendeki de soru. Kroki nasıl atılır? Çizersin, resim olarak yüklersin ? Bu arada PC im arizalandigi için elle çizip yükledim kusura bakmayın artık.
Surgü kapilarin oldugu taraf bati, buzdolabi tarafı güneySota Bendeki de soru. Kroki nasıl atılır? Çizersin, resim olarak yüklersin ? Bu arada PC im arizalandigi için elle çizip yükledim kusura bakmayın artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arçelik ve beko öneririm. güzel cihazlar. ayrıca altusta da o yazdığınız özelliklerin olmadığına emin misiniz? o özellikler vardır (bakır boru hariç). sadece sağa sola dediğimiz 4 yöne salınım yok.Sota Bendeki de soru. Kroki nasıl atılır? Çizersin, resim olarak yüklersin ? Bu arada PC im arizalandigi için elle çizip yükledim kusura bakmayın artık.
Surgü kapilarin oldugu taraf bati, buzdolabi tarafı güney