Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Muğlaya gelmeni bekliyorum dört göz ilene diyorsun hocam birşeyler kapmaya başlamış mıyım??
Tabi önce biz Edirnede bir ciğer yiyeceğiz o konuda mutabık kaldık en son
Muğlaya gelmeni bekliyorum dört göz ilene diyorsun hocam birşeyler kapmaya başlamış mıyım??
Klima Tavsiyesi Ana Konu
Vakum yapıldı içerde akma yok sadece dış ünite borusu baştan sona kadar fix her çalıştığında yapıyor servis normal deyip gitti servise sert bir şekilde normal olmadığını belirttim benim anlatmak istediğim zaman zaman terleme olabilir ama her çalıştığında bardaktan akar gibi akıyor vestel dersen...tavsiyeforumu.com
"hocam üstadlarım çok daha iyi bilir ancak bu durum bildiğim sargının sıkı yapıldığı zamanlarda ortaya çıkmasıdır.Bazen servisler estetik dursun diye sargıyı sımsıkı sarıyorlar haliyle izalasyon inceliyor ve temas ediyor sonrada böyle nemlenme oluyor.Açıkcası bölge vs ile alakalı olsa buna teknolojik bir çözüm bulunurdu.Her zaman böyle dışardan geçmiyor neticede sıva altı ankastre tesisatlarda böyle bir durum kabul edilemez.Haliyle ortaya yine montaj hatası çıkıyor. "
ne diyorsun hocam birşeyler kapmaya başlamış mıyım??
Muğlaya gelmeni bekliyorum dört göz ile
Tabi önce biz Edirnede bir ciğer yiyeceğiz o konuda mutabık kaldık en son
O zaman taze taze senin için çektim gitti birkaç fotoofisinizde çok şık olmuş hocam.tekrar hayırlısı olsun birkaç kare fotoğraf daha bizleri mutlu eder.?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
önce siz sonra biz geleceğiz kısmetse hocam.?
Dış güçler kıskandı reissO zaman taze taze senin için çektim gitti birkaç foto
Bir ara canlı yayında gezeriz nasipse çalışmalar esnasında
Nazar etmesinler ne olur, Çalışsınlar onların da olurDış güçler kıskandı reiss
O zaman taze taze senin için çektim gitti birkaç foto
Bir ara canlı yayında gezeriz nasipse çalışmalar esnasında
Teşekkürler hocam herşey gönlünüzce olsun diyorum.Yenge hanıma da selamlarımızı iletin lütfen , eşiminde çok çok selamları var.
Siz de selamlarımızı iletin lütfen. Yelda yeterli, Yenge hanım vs çok bize uyan söylemler değileşiminde çok çok selamları var.
siz nasıl isterseniz hocam. ?Siz de selamlarımızı iletin lütfen. Yelda yeterli, Yenge hanım vs çok bize uyan söylemler değil
OLEFİNİ klimanın dizaynını ben de sevdim, yazılım kodlamasını da sevdim. Sadece, kendisini benden akıllı zannetmesine ayar oluyorum
Buna özel bir başlık açar sohbet ederiz
SotaSlmlar,
Hazır Olefini mevzusu sıcakken sorayım. Yatak oda ma 9 luk Hitech serisinden düşünüyorum. Oda 15 m2. İkamet İzmir Karşıyaka. Ama bayisini ya da servisini bulmakta zorlanıyorum. Hali hazırda siz üstadların klimaya ilgili böyle bir geçmişi varken naçizane bildiğiniz güvenilir bayi ve servis konusunda beni aydınlatmanızı rica ediyorum. Olefini ye sempatimin sadece Bi çok kurumsal bina da gördüğüm hava perdelerinden kaynaklandığını da belirtmek isterim. Onun dışında genel anlamda marka takıntım yok sadece beni üzmeyecek klima tavsiyelerinizi ve teşviğinizi de duymak isterim. Yorduysam affola
Saygılar
Hitachi'nin gercekten cok guzel klima ama ulkemizde gereken degeri goremedi.Slmlar,
Hazır Olefini mevzusu sıcakken sorayım. Yatak oda ma 9 luk Hitech serisinden düşünüyorum. Oda 15 m2. İkamet İzmir Karşıyaka. Ama bayisini ya da servisini bulmakta zorlanıyorum. Hali hazırda siz üstadların klimaya ilgili böyle bir geçmişi varken naçizane bildiğiniz güvenilir bayi ve servis konusunda beni aydınlatmanızı rica ediyorum. Olefini ye sempatimin sadece Bi çok kurumsal bina da gördüğüm hava perdelerinden kaynaklandığını da belirtmek isterim. Onun dışında genel anlamda marka takıntım yok sadece beni üzmeyecek klima tavsiyelerinizi ve teşviğinizi de duymak isterim. Yorduysam affola
Saygılar
Slmlar,
Saygılar
İZMİR, dedin içim kıpırdadı, KARŞIYAKA dedin OOOOOOOOOOO dedim, Bir de Girne Caddesi dersin ben mest olurum artıkSlmlar,
Saygılar
az yukarıda Ado hocam bahsetmişti kodlaması gereği 13 dereceden daha az üfleme ısısı görememiş ancak 300 wattlara kadar düştüğü için tasarruflu görmüş hocam.Detayını kendisi verecektir.Sanırsam olefini klima sektöründe biraz yeni , genel olarak hava perdeleri konusunda uzman bir marka olarak biliyorum.Servisi yedek parça temini nasıldır araştırmak gerek.
üstadlar da hep der 9000 lik cihazlara para vermeyin diye , aralarındaki fiyat farkı da az olacağı için 12000 lik alın ileriye dönük rahat edin derim.
nacizane tecrübe ettiğim markalara arasında baymak elegant plus ve r32 gazlı yeni serisi prime modeli , airfell , arçelik grubundan altus (arçelik ve beko gereğinden pahalı ) ve vestel in son üretimi vestel flora modellerine de bir bakın derim.Hepsi kendi sınıfında iyi cihazlardır.