Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D Çevrimdışı

Dessaisra

Yeni Üye
10 Şub 2018
21
son sorum. siz benim yerimde olsanız şuan ne alırdınız. lg mi arçelik mi.

lg dual plus 3027 tl (olmuşken tam olsun faydası olur derseniz)
lg dual eco 2849 tl
arçelik 09325 2838 tl

n11 fiyatları. 66 tl de kuponum var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S SudaEriyenAspirin koptum resmen :)

S Çevrimdışı

SudaEriyenAspirin 

Aktif Üye
22 Haz 2018
284
34
son sorum. siz benim yerimde olsanız şuan ne alırdınız. lg mi arçelik mi.

lg dual plus 3027 tl (olmuşken tam olsun faydası olur derseniz)
lg dual eco 2849 tl
arçelik 09325 2838 tl

n11 fiyatları. 66 tl de kuponum var.

S SudaEriyenAspirin koptum resmen :)

30945 modeli dual plus muadilidir. Nedense tek koçtaşta kalmış.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,860
D Dessaisra, son 1 icerisinde sadece gittigidiyordan yakinlarim icin aldigim klimalar.

20190630_222823.jpg

20190630_222840.jpg

20190630_222803.jpg

D Çevrimdışı

Dessaisra

Yeni Üye
10 Şub 2018
21
hemen bi bakayım

lg diyorsun yani Sota Sota üstat :)

bu bekonun mevsimsel verım degerı 7 yerine 6.5. yinede aynıdır derseniz beko alacağım :)

acil cevap :) lazım :clap

09325 aldım. bilgisini esirgemeyen başta Sota Sota olmak üzere herkese teşekkür ederim. inşallah kapasite istediğim gibi düşüyordur ve sorunsuz sessiz. çalışır. paranın değerini bırakın yılı dakika dakika kaybettiği şu dönemde bütçeye uygun ürün almak tek çare. hele de benim gibiler için. tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,860
D Dessaisra, kusura bakma uyuya kalmisim. :hihi

hayirli olsun hocam Allah utandirmasin.
%60 kapasite ve 3. fan kademesine alarak
kullanmaya basla. buyuk ihtimal stabil sekilde calisacaktir.

Montajda vakumlama olayina dikkat edin.
vakum konusu forumda mevcut.

Klimayi aldiniz mutlu,mesut kullaniyorsunuz.
15-20gun sonra foruma geri donus yapip.
(sizin gibi arafta kalan arkadaslar icin cok onemli)
klimanin artisi eksisi verilen paraya deger mi bizimle paylasin.

D Çevrimdışı

Dessaisra

Yeni Üye
10 Şub 2018
21
kuzenime de flora 12000 aldık fiyat artacak diye ama artmadı, :) aksine flora 12000 50 tl ucuzladı. ağustos düğün var. sonra kullanınca yorum yazarım anlayabildiğim kadarıyla Çünkü çok bilgili değilim := bu tip konularda. bişey daha merak ettim bu iyonizer nedir ne işe yarar 09325 te varmı :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,860
kuzenime de flora 12000 aldık fiyat artacak diye ama artmadı, :) aksine flora 12000 50 tl ucuzladı. ağustos düğün var. sonra kullanınca yorum yazarım anlayabildiğim kadarıyla Çünkü çok bilgili değilim := bu tip konularda. bişey daha merak ettim bu iyonizer nedir ne işe yarar 09325 te varmı :)
Iyonizer konusu cok su götürur.
kimsi yararli, kimisi zararli olduğunu savunuyor.
zarari konusunda cokca yazı okuyunca
son zamanlarda neredeyse hic kullanmadigim ozellik.

kisaca ne işe yarar

Negatif iyon üreten enjektörlerin üzerinden geçen pozitif yüklü toz zerrecikleri, negatif iyonların üzerine yapışır. Bu sayede filtre tarafından kolaylıkla tutulur ve iç mahale kirli havanın girmesi engellenir. Tozlardan arınan hava, negatif iyon olarak yüklü olarak ortama yayılır ve iç hava kalitesini yükseltir. Negatif iyonlar, solunan havada ferah ve taze bir hava sirkülasyonu oluşturarak rahat hissetmenizi sağlar.

S Çevrimdışı

Smyrna35

Yeni Üye
1 Tem 2019
7
47
Çift cam pimapenden olan 2 taraflı pencereli, yalıtımlı,
3,90x5,90m ebadında odamıza önereceğiniz soğutma amaçlı inverter klima nedir?

E Çevrimdışı

erhankilic0660

Yeni Üye
23 Haz 2019
29
32
Merhaba tavsiyeforum ailesi , bu ÖTV indirimi bitiyor muhabbetine kıl kaptım ve çoğu alışveriş sitesindeki fiyatları kayıt altına alarak ÖTV indirimi sona erdikten sonra ki fiyatları az önce karşılaştırdım . Bütün ürünlerde indirim söz konusu .örneğin ÖTV indirimli 3140 tl olan klima şuan 3040tl .18 k btu kapasiteli klima 4060 tl Den 3900tl ye düşmüş . Hani nerde ÖTV indirimi? İlk fiyatlar ÖTV indirimli hali ise bu son fiyatlar nasıl ÖTV indirimsiz halidir ? Daha nelerle insanların akıllarıyla dalga geçecekler merak ediyorum

D Çevrimdışı

Dessaisra

Yeni Üye
10 Şub 2018
21
aynen hocam ötv bindirimi yaptıkları için zamanında fiyatlar aynı hattanbi miktar düşmüş. ilk ötv indirimi yapıldığında da zaten fiyatar düşmemişti. bizde dün 2 kşima aldık biri kuzene. onun klimadaki düne göre fiyat düşüşü 140 tl oldu iade ediyor :). fırsatçılar her zaman kazanıyor. bunca yıldır ekonominin ne hale geldiğini görmüyor bizim halkımız. neyse siyaset yok. arı vız vız vız diyelim susalım

S Çevrimdışı

Smyrna35

Yeni Üye
1 Tem 2019
7
47
Hangi şehir,Bütçe nedir.

İzmir'deyim...

Mesajlarınızı inceleyince bizim gibi ortadirek için tavsiye ürünlerin arasında Vestel Flora klimalar olduğunu görüyorum.

Şu resimdeki 18.000 BTU ürün, odayı buz gibi yapıp devamındaki holü, çocuk ve yatak odasını da epey rahatlatır sanırım, değil mi?

20190630_2228039b41e20caadca8ae.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt