Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,860
3500tl fiyat bandinda olan tek klima Vestel Flora.3.000 TL - 3.500 TL arası
Diger markalarin 18likleri 3900+ bandinda.
3500tl fiyat bandinda olan tek klima Vestel Flora.3.000 TL - 3.500 TL arası
3500tl fiyat bandinda olan tek klima Vestel Flora.
Diger markalarin 18likleri 3900+ bandinda.
Karislastirma isine hic girmeyelim.Hotpoint yakın zaman da A101 e geldi sistem olarak Vestel den daha iyi midir.
model: Hotpoint Fresh Plus SPIW318A2HP 18000 BTU Klima / 3.099 olarak gördüm.
Hotpoint Fresh Plus SPIW318A2HP 18000 BTU Klima bu ürün ile Vestel FLORA DOĞA INVERTER 18 A++ arasında karşılaştırma yapsanız sizin gözünüzden artı ve eksiler nasıl olurdu.
Var aynen yukarda gösterildiği gibi.bu modelde klima kapasitesini düşürme gibi bir özellik varımdır. benim birkaç mesajımı okursan sorunumu anlayacaksın. bi bilgi verirsen çok mutlu olurum. lg ile aynı ürün ve lg servisinden kurtulma durumu varsa bu modeli alabilirim. örneğin yüzde kaç düşürebiliyoruz kapasiteyi S SudaEriyenAspirin
Blanc için 2860 daikin n serisi için 3250 . Alakanız için çok teşekkür ederim. Yalnış daikin de bildiğiniz gibi 6 yıl garanti var. Bahsettiğim klimalar 9000 btu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Salon için geçen yıl shira plus almıştım. Doların artacağını düşünerek. Çok memnunum. Fakat küçük bir oda için bütçemi aşmak istemiyorum. Fiyat kazancı ve bana ileride sıkıntı çıkarmaması açısından uygun bir klima düşündüm. Bu ıkisinde kaldım. Ne kadar doğruyum bilemiyorum.
Veya lg olabilir mi? Umarım fazla sıkmıyorumdur. Neticede bu forumları takip ediyorum sık sık. 9 köy mbirol ve siz. Ama yinede sorup bilginizden yararlanmak istedim.
Tekrar merhaba. Blank için 2860 daikin n için 3250 tl fiyat verdiler. Ama şuda var daikin 6 yıl garanti vermekte. Bu garantiyi neler kapsamakta onu bilmiyorum.Aslında odada tarihi bir toshiba var. Müzelik desek daha doğru olur. (RAS-13SKH-E ) Şu en son elektriğe gelen zamdan sonra yenilemeyi düşündüm. Geçen yıl salon için doların artacağı bekletisiyle Shıra plus almıştım. Çokda memnunum. Fakat küçük bir oda için çok bütçe bağlamak istemiyorum. İleride bana sıkıntı çıkarmasın yeter ve servisi iyi olsun. Alakanız için çok teşekkür ederim. Başka bir marka öneriniz varsa sevinirim.
%99 Gree yada Gree üretimi klimalar önermiştir.yine ben,. klima üzerine başka bir forumda bilgi sorulan bir beyefendi arçelik ve vestel kesinlikle öneriyorum diye her sorulduğunda yazmış. bu markaları alacağına alma daha iyi gibi belirtmiş. arçelik 09325 almaya karar verdim. bu kişinin beyanları biraz kafamı karıştırdı. klima olarak ürünler sıkıntılı mı acaba? ben bu forumu ADO yu takip ettiğim için buldum. sağolsun hatırlama şansı yoktur ama 5 farklı dönemde 5 farklı tv aldık yönlendirmeleri ile ama o kişide eskiden dh de baya aktifti. biraz içime kurt düştü. çok parası olan biri olsam zaten düşük seviye f\p ürünü bakınmam.
Bence simdi 9luk LG Dual eco alarak bu isi cozun cunku otv,vergi indiriminde bugun son günyok bana bir öneri olmadı. üye değilim oraya zaten. sadece 09325 İnternette bakınırken karşıma çıktı. biraz forumu okudum ki tamamını değil. arçelik kesinlikle önermiyorum okuyunca nedenini merak ettim. biraz daha bakındım vestel ve arçelik önermiyor kesinlikle. bana da yapılan bir. öneri yok yani. üye olsaydım sorardım ama alacağım cevap muhtemelen ben önermiyorum şeklinde olacağı için (bir iki kişiye bu şekilde cevabı var) bilmem gereken bir şey varmı diye tekrar buraya sormak istedim. keşke oda az saha büyük olsaydı da flora alsaydım. daha ucuz olduğu için böyle düşünüyorum.
Normalde LG fiyati daha dusuk olurduHocam lg dual eco mu arçelik mi? bakın gene kafam karıştı. tam arçelik için Ok dedim siz lg dediniz
. lg servisleri cidden sorunlu. yoksa arçelik lg ile aynı fiyat.
O kişiye bu videoyu göndermek geldi içimdenyok bana bir öneri olmadı. üye değilim oraya zaten. sadece 09325 İnternette bakınırken karşıma çıktı. biraz forumu okudum ki tamamını değil. arçelik kesinlikle önermiyorum okuyunca nedenini merak ettim. biraz daha bakındım vestel ve arçelik önermiyor kesinlikle. bana da yapılan bir. öneri yok yani. üye olsaydım sorardım ama alacağım cevap muhtemelen ben önermiyorum şeklinde olacağı için (bir iki kişiye bu şekilde cevabı var) bilmem gereken bir şey varmı diye tekrar buraya sormak istedim. keşke oda az saha büyük olsaydı da flora alsaydım. daha ucuz olduğu için böyle düşünüyorum.
bu arada alarco carrier klimam var. 18.000. gayet memnunum sesi soğutması cidden çok iyi. xpower gold ama devamını hatırlamıyorum.