Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Nedesem bılemedım sımdı. :slap
nedeseniz haklısınz geçenlerde 8 aylık klimanın gazı bitmiş tanıdık bir klimacıya gaz kaçağı kontrol ettirdim rekordan kaçırmış düzeltti gaz bastı.sorun çözüldü.servisiyle uğraşmak istemedim bıktırdılar çünkü beni.

I Çevrimdışı

ilgazcirasi

Yeni Üye
19 Kas 2018
32
35
İKLİMSA Sigma Comfort SGM12INVDMR A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

Vestel FLORA INVERTER R ROSE GOLD 12 A++ WIFI Klima

Regal RAC 5012 A+ 12000 Btu/h Klima

Bu üç klima dan hangisini tercih etmeliyim
internet ten alacağım, bu üç klima arasında 300 TL küsür fiyat farkı var.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
Ayırdıgınız butce gozunene alındıgında lıstenızın basına LG Dual Plus eklemenızı tavsıye edıyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
Selam Lg
Hocam Lg artcool nasıl makine acaba@ümitu, sigma lgartcool mide 18000 btu bu kategoriden hangisi ni tercih etsem sizce

LG Artcool yakından ınceleme fırsatım olmadı. Artcool'un Datalarına bakıldıgında LG Dual Plus aynı teknık verılere sahıp.

Gree, Haier uretımı klımalara masefelıyım o yuzden Sıgma ıcın yorum yapmacagım.

G Çevrimdışı

Göksel

Yeni Üye
3 Şub 2018
7
Arkadaşlar merhaba. Geçen yıl bu zamanlar klima almak için forumu hatmetmistim. Öyle güzel paylaşımlar vardi ki bayiden daha fazla bilgi sahibi olmuştum. Bayinin methederek önerdiği tüm marka ve modelleri giriş sınıfı olduğundan bir kenara ittim. Sonunda üstatların tavsiyesi ile missionda karar kıldım. Allah razı olsun güzel bir yaz geçirdim. Klimamdan da son derece memnunum. Ama maalesef mission artık getirilmiyor. Şimdi ise Samsun da kullanmak için biraz daha kısıtlı bütçeyle klima almak istiyorum. Üç marka arasında kararsızım.
Midea blanc 12000
Rota climate 14000
Daylux 12000
Almışken orta sınıf bir klima olsun istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
G Göksel, Mission memnun olmana sevdim.
kullandigim yada test etmedigim cihazlari onermemeye calisiyorum.
Rustunu ispatlamis serileride dogrudan oneriyorum.

Midea,Climate,Daylux

3 klimada Midea uretim olup giris sinifidir.
fark olarak Climate plastik kalitesi biraz daha albenilidir.

U Çevrimdışı

ulasozdemir

Yeni Üye
15 Şub 2019
2
41
merhabalar antalyada yaşıyorum yazı soğutma amaçlı 18000lik inverter klima bakıyorum. frorumda inceledim midea öneriliyor. bütçem max 4000 tl. midea altyapılı modeller nelerdir acaba? başka öneriniz varmıdır?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
merhabalar antalyada yaşıyorum yazı soğutma amaçlı 18000lik inverter klima bakıyorum. frorumda inceledim midea öneriliyor. bütçem max 4000 tl. midea altyapılı modeller nelerdir acaba? başka öneriniz varmıdır?
Merhaba, LG Dual PLUS 18 bakabılırsınız.

Mıdea alttakı fotograftakı fırmalara fason uretım yapmaktadır. bunun yanında daylux,rota,airfel gıbı fırmalarda bu lısteye dahıldır.

3845A44846105EDDFEEF4926734695EE.jpg

U Çevrimdışı

ulasozdemir

Yeni Üye
15 Şub 2019
2
41
teşekkürler cevap için. york midea mı gree mi ? başka yerlerde gree olduğu yazıyor ama. bir de lg kendi üretim mi yapıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt