nedeseniz haklısınz geçenlerde 8 aylık klimanın gazı bitmiş tanıdık bir klimacıya gaz kaçağı kontrol ettirdim rekordan kaçırmış düzeltti gaz bastı.sorun çözüldü.servisiyle uğraşmak istemedim bıktırdılar çünkü beni.Nedesem bılemedım sımdı.![]()
nedeseniz haklısınz geçenlerde 8 aylık klimanın gazı bitmiş tanıdık bir klimacıya gaz kaçağı kontrol ettirdim rekordan kaçırmış düzeltti gaz bastı.sorun çözüldü.servisiyle uğraşmak istemedim bıktırdılar çünkü beni.Nedesem bılemedım sımdı.![]()
Selam LgNedesem bılemedım sımdı.![]()
Hocam Lg artcool nasıl makine acaba@ümitu, sigma lgartcool mide 18000 btu bu kategoriden hangisi ni tercih etsem sizceAyırdıgınız butce gozunene alındıgında lıstenızın basına LG Dual Plus eklemenızı tavsıye edıyorum.
Çok teşekkürler.Gecen yaz yuzlerce kısıye tavsıye ettık. Suana kadar sadece 1 kısıden arıza yapmasıyla ılgılı gerı donus aldık.
Arıza: fan moturu kaynaklı.
Selam Lg
Hocam Lg artcool nasıl makine acaba@ümitu, sigma lgartcool mide 18000 btu bu kategoriden hangisi ni tercih etsem sizce
LG Artcool yakından ınceleme fırsatım olmadı. Artcool'un Datalarına bakıldıgında LG Dual Plus aynı teknık verılere sahıp.
Gree, Haier uretımı klımalara masefelıyım o yuzden Sıgma ıcın yorum yapmacagım.
Merhaba, LG Dual PLUS 18 bakabılırsınız.merhabalar antalyada yaşıyorum yazı soğutma amaçlı 18000lik inverter klima bakıyorum. frorumda inceledim midea öneriliyor. bütçem max 4000 tl. midea altyapılı modeller nelerdir acaba? başka öneriniz varmıdır?