Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,899
Sota Sota hocam bu giriş seviye klimalardan hangisi tercih edilmeli sence :alala

Midea Blanc 12000 btu - Fiyat 2290 TL
Rota Climate 12000 btu - Fiyat 2350 TL
Copa Soft Line 12000 btu - Fiyat 2158 TL

Yada bu fiyat bandında önerebileceğin başka bir 12 lik klima varmıdır Sota Sota hocam ?
Rota climate Midea uretimidir.
blanc gore ic unite tasarimin daha şıktır.

copayi inceleme firsatim olmadi.
kagit uzerinde bilgi sahibiyim.
umarim copayi tercih eden arkadaslar
garanti konuşunda sorun yasamazlar.

huseyinguler0707 Çevrimdışı

huseyinguler0707

Yeni Üye
19 Eki 2018
49
Baymak Elegant Plus 18000
Antalya kullanmak için yaklaşık 23 m2 guney cephe bir oda yeterli olur mu bu ürün nasıl. Bı üründür. Fiyat ve performans olarak. Teşekkürler

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,899
Baymak klimalarina oldum olasi mesafeliyim.
oyuzden baymakla ilgili kullanan arkadaslad yorum yapmasi daha uygun olur.

Eviniz catikati degilse
23m2 12lik duzgun bir klima rahatlikla yeter.

ben 18lik almak istiyorum dersenizde.
rustunuz ispatlamis gerek fatura,gerekse stabil calisma anlaminda LG Dual Eco

Dual Plus Modelinede bakabilirsiniz.

huseyinguler0707

Yeni Üye
19 Eki 2018
49
Baymak klimalarina oldum olasi mesafeliyim.
oyuzden baymakla ilgili kullanan arkadaslad yorum yapmasi daha uygun olur.

Eviniz catikati degilse
23m2 12lik duzgun bir klima rahatlikla yeter.

ben 18lik almak istiyorum dersenizde.
rustunuz ispatlamis gerek fatura,gerekse stabil calisma anlaminda LG Dual Eco

Dual Plus Modelinede bakabilirsiniz.

Evet aslında aklımda bu vardı. Şikayetvar.comda bununla ilgili ısıtma şikayeti vardı onu görünce tereddüt ettim.belki istisnadır ama. Siz dediyseniz onu düşünürüm tekrar

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,899
Evet aslında aklımda bu vardı. Şikayetvar.comda bununla ilgili ısıtma şikayeti vardı onu görünce tereddüt ettim.belki istisnadır ama. Siz dediyseniz onu düşünürüm tekrar
Hocam burdada klimam isitmiyor-sogutmuyor. sikayetleri görüyoruz.
çoğunluğu kullanici hatasi.

LG Dual Eco forumda önerdiğim kullanan arkadaslar var.
yakin cevremden 3 kisiyede alip kurdurdum.
memnuniyeti yuksek bir klima.

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
593
yazlıktaki klimayı alalı 2 sene oldu yazları 2 / 3 ay en fazla kullanıyorum bakım yaptırayım mı bu sene yoksa bu senede kullanıp seneye mi bakım yaptırayım

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,899
yazlıktaki klimayı alalı 2 sene oldu yazları 2 / 3 ay en fazla kullanıyorum bakım yaptırayım mı bu sene yoksa bu senede kullanıp seneye mi bakım yaptırayım
Yaptırın hocam. bakimsiz klimalar hastalik sacar
jejyoner hastalığıyla ilgili bilgi paylasmistim.
arama yaparsaniz bulabilirsiniz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Baymak Elegant Plus 18000
Antalya kullanmak için yaklaşık 23 m2 guney cephe bir oda yeterli olur mu bu ürün nasıl. Bı üründür. Fiyat ve performans olarak. Teşekkürler

Sevgili Sota Sota nın aksine ben BAYMAK klima zamanında çok önermiş, aldırmış birisi olarak bu markaya kalite anlamında mesafeli değilim ancak satış sonrası hizmetler ve enerji verimliliği konusunda ben de mesafeli olurum Sevgili Ahmetin belirttiği modeller ile kıyaslandığında.

18 lik BAYMAK için ayırdığınız bütçe ile kesinlikle Ahmetin belirttiği LG daha makul ve baskın bir sonu sunacaktır size :ok

huseyinguler0707

Yeni Üye
19 Eki 2018
49
Sevgili Sota Sota nın aksine ben BAYMAK klima zamanında çok önermiş, aldırmış birisi olarak bu markaya kalite anlamında mesafeli değilim ancak satış sonrası hizmetler ve enerji verimliliği konusunda ben de mesafeli olurum Sevgili Ahmetin belirttiği modeller ile kıyaslandığında.

18 lik BAYMAK için ayırdığınız bütçe ile kesinlikle Ahmetin belirttiği LG daha makul ve baskın bir sonu sunacaktır size :ok
Teşekkürler Adem Helvacı Ado peki bu klima inverter motor özellikleri nedir öğrenebilirmiyim

huseyinguler0707

Yeni Üye
19 Eki 2018
49
Bu biraz kavramı değişik bir soru olmuş. :alala
Tam olarak öğrenmek istediğini nedir? Ona göre anlatayım yoksa şimdi inverterin tarihçesinden bir başlarım, yazıyı okumaz sıkılırsınız :kiskis
Ben okuyambilirim ama size O kadar zahmet vermeyeyim. Genel hatlarıyla anlatirsaniz sevinirim sizi çok yormadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt