Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G Çevrimdışı

Göksel

Yeni Üye
3 Şub 2018
7
G Göksel, Mission memnun olmana sevdim.
kullandigim yada test etmedigim cihazlari onermemeye calisiyorum.
Rustunu ispatlamis serileride dogrudan oneriyorum.

Midea,Climate,Daylux

3 klimada Midea uretim olup giris sinifidir.
fark olarak Climate plastik kalitesi biraz daha albenilidir.
Üstad tavsiyene güvenerek Rota siparişi verdim. İnşallah pişmanlık yaşamam. Bu yaz kullanıp izlenimlerimi paylaşırım. Tekrar teşekkür ederim.

S Çevrimdışı

setirekli

Yeni Üye
17 Eki 2018
22
44
Merhaba.Forumda arıza konusu bulamadım.Samsung Maldives AQV24PSLNAND İnverter Klimamı Sabahları ilk açtığımda bazen çalışıyor bazen en üst ve en alt ışıkları yanıp sönerek arıza verip kandini kapıyor.Yakındaki bir tamirciye sordum ya kart yanmış yada gazı bitmiş ama büyük ihtimal karttır diyince niyetinin tamir olmadığını anlayıp burdan size danışmak istedim.Bu ışığın özellikle soğuk havalarda yanıp sönmesinin sebebini biliyormusunuz.

Screenshot_20190218-094309_Video-Player.jpg

T Çevrimdışı

turan_erol 

Aktif Üye
10 Ara 2017
64
Sota Sota hocam iyi akşamlar. Aydın merkezde bulunan evimin salon veya bir odasına yaz gelmeden klima almayı düşünüyorum. Salon kuzey ve batı cepheli kuzey tarafında bir pencere batı tarafında tavandan taban sürgülü balkon kapısı var 23,5 m2 ve 54 m3
Oda ise sadece batı cephesi var, tavandan tabana sürgülü balkon kapısı var 14,5 m2 ve 33 m3.
Şimdilik sadece soğutma amaçlı kullanacağım ısıtma ihtiyacım yok ama görevimden ötürü ileride başka bir yerde yaşayabilirim (Muğla, İzmir, Manisa)
Yorumlarınızdan okuduklarım kadarıyla şurasıyla LG Dual Plus 12000, Midea Blanc 12000, Midea Mission 12000 veya VESTEL Flora 12000 ürünlerinden birini almayı düşünüyorum. VESTEL Flora ile LG Dual Plus arasında fazla bir fiyat farlı yok gibi.
Sizin ve @Ado beyin de değerli tavsiyelerinizi almak istiyorum, saygılar...
Edit: Bu arada evde yalıtım yok ve yazın baya baya sıcak oluyor salon, oda ise 3 cepheden kapalı olduğu için daha serin .

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
Merhaba iyi aksamlar
Florayla arasindaki fiyat farki size dokunmazsa
kesinlikle LG Dual Plus tercih etmelisiniz.

vakumlama konusuna gozatmayi unutmayın.

T Çevrimdışı

turan_erol 

Aktif Üye
10 Ara 2017
64
Merhaba iyi aksamlar
Florayla arasindaki fiyat farki size dokunmazsa
kesinlikle LG Dual Plus tercih etmelisiniz.

vakumlama konusuna gozatmayi unutmayın.

Peki LG Dual Plus ile Midea Blanc arasında hangisini tercih etmeliyim. Ve Salon için mi Oda için mi önerdiğiniz klima ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,901
blanc ve flora giris segmentidir.
LG dual plus orta sinifa konumlandirabiliriz.

T Çevrimdışı

turan_erol 

Aktif Üye
10 Ara 2017
64
blanc ve flora giris segmentidir.
LG dual plus orta sinifa konumlandirabiliriz.
Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için, son bir sorum daha olacak, LG Dual Plus 12000 ilk klimayı verdiğim ölçüler doğrultusunda salonumda kullanabilir miyim ? İleride Isıtma ihtiyacım olursa Muğla, İzmir, Manisa, Aydın illerinde yeterli olur mu ?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,384
Sota Sota hocam bu giriş seviye klimalardan hangisi tercih edilmeli sence :alala

Midea Blanc 12000 btu - Fiyat 2290 TL
Rota Climate 12000 btu - Fiyat 2350 TL
Copa Soft Line 12000 btu - Fiyat 2158 TL

Yada bu fiyat bandında önerebileceğin başka bir 12 lik klima varmıdır Sota Sota hocam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt