Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,901
York klımalar Gree uretımıdır.teşekkürler cevap için. york midea mı gree mi ? başka yerlerde gree olduğu yazıyor ama. bir de lg kendi üretim mi yapıyor?
LG klımalar Artık Turkıyede Uretılıyor.
York klımalar Gree uretımıdır.teşekkürler cevap için. york midea mı gree mi ? başka yerlerde gree olduğu yazıyor ama. bir de lg kendi üretim mi yapıyor?
Üstad tavsiyene güvenerek Rota siparişi verdim. İnşallah pişmanlık yaşamam. Bu yaz kullanıp izlenimlerimi paylaşırım. Tekrar teşekkür ederim.G Göksel, Mission memnun olmana sevdim.
kullandigim yada test etmedigim cihazlari onermemeye calisiyorum.
Rustunu ispatlamis serileride dogrudan oneriyorum.
Midea,Climate,Daylux
3 klimada Midea uretim olup giris sinifidir.
fark olarak Climate plastik kalitesi biraz daha albenilidir.
Gule gule kullanin.Üstad tavsiyene güvenerek Rota siparişi verdim. İnşallah pişmanlık yaşamam. Bu yaz kullanıp izlenimlerimi paylaşırım. Tekrar teşekkür ederim.
Merhaba iyi aksamlar
Florayla arasindaki fiyat farki size dokunmazsa
kesinlikle LG Dual Plus tercih etmelisiniz.
vakumlama konusuna gozatmayi unutmayın.
Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için, son bir sorum daha olacak, LG Dual Plus 12000 ilk klimayı verdiğim ölçüler doğrultusunda salonumda kullanabilir miyim ? İleride Isıtma ihtiyacım olursa Muğla, İzmir, Manisa, Aydın illerinde yeterli olur mu ?blanc ve flora giris segmentidir.
LG dual plus orta sinifa konumlandirabiliriz.
Midea Blanc 2290 TL nerede var ?
İyiymiş fiyatı ama ben de bugün LG Dual Plus 12000 siparişi verdim. Memnun kalırız inşallah.Burada var hocam , İzmir'de yalnız burası.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.