Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,948
Enistenin Gazabina Ugradik O KurulumdaYine aynı servise taktırt olur mu![]()

Enistenin Gazabina Ugradik O KurulumdaYine aynı servise taktırt olur mu![]()
Enistenin Gazabina Ugradik O Kurulumda![]()
H halimVestel flora 18 BTU 3.300 TL istiyor yakındaki Vestel mağazası fiyat nasil
bende diğer odaya 9 luk flora alıyorum şimdi 1667 liraya . odadaki klimayı diğer odaya taktıracağım yeni gelene klimayı bu odaya . iki oda yan yana mevcut bulunan klimanın sadece iç ünitesi sökülüp diğer pencereden diğer odaya takılacak, tahminim bunu ben bile yapabilirim fakat iç ünite söküldükten sonra tekrar gaz basma yada vakum ihtiyacı var mı ?
bende diğer odaya 9 luk flora alıyorum şimdi 1667 liraya . odadaki klimayı diğer odaya taktıracağım yeni gelene klimayı bu odaya . iki oda yan yana mevcut bulunan klimanın sadece iç ünitesi sökülüp diğer pencereden diğer odaya takılacak, tahminim bunu ben bile yapabilirim fakat iç ünite söküldükten sonra tekrar gaz basma yada vakum ihtiyacı var mı ?
Görsel anlamda basit ancak yanlış anlamayınız biraz zor iştir o.
Öncelikle gazı toplayacaksınız, Sonra sistemi ayıracaksınız, boruları sökeceksiniz, yeni takılacak yere göre şekil vereceksiniz ki tahmin ediyorum bakır boru ise sertleşmiştir, şekil vermek isterken elinizde kalabilir vs vs
Ayrıca Ahmet'in de belirttiği üzere her türlü yine vakum yapacaksınız, gaz şarjına gerek yok (kaçırmadığınız sürece)
Servis gelmeden evvel de söküm işlemini yapmış olmanız gerekir![]()
12 al benceanladım klimacı bulmak şart gibi birşey yani. n11 indirim kuponum varmış 12 lik flora 1943 liraya geliyor 12 lik mi alsam acaba9 luk 1657 lira
12 al bence![]()