Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,948
Eyvallah Ado Baskanim Saol

Screenshot_20180806-122903_GittiGidiyor.jpg

L Çevrimiçi

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
581
41
bende diğer odaya 9 luk flora alıyorum şimdi 1667 liraya . odadaki klimayı diğer odaya taktıracağım yeni gelene klimayı bu odaya . iki oda yan yana mevcut bulunan klimanın sadece iç ünitesi sökülüp diğer pencereden diğer odaya takılacak, tahminim bunu ben bile yapabilirim fakat iç ünite söküldükten sonra tekrar gaz basma yada vakum ihtiyacı var mı ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,948
bende diğer odaya 9 luk flora alıyorum şimdi 1667 liraya . odadaki klimayı diğer odaya taktıracağım yeni gelene klimayı bu odaya . iki oda yan yana mevcut bulunan klimanın sadece iç ünitesi sökülüp diğer pencereden diğer odaya takılacak, tahminim bunu ben bile yapabilirim fakat iç ünite söküldükten sonra tekrar gaz basma yada vakum ihtiyacı var mı ?

Vakumlama Her Montajda Yapılması Zarurıdır.
Gazı Kacırmadıgınız Surece Gaz Sarjını Gerek Yok.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Görsel anlamda basit ancak yanlış anlamayınız biraz zor iştir o.

Öncelikle gazı toplayacaksınız, Sonra sistemi ayıracaksınız, boruları sökeceksiniz, yeni takılacak yere göre şekil vereceksiniz ki tahmin ediyorum bakır boru ise sertleşmiştir, şekil vermek isterken elinizde kalabilir vs vs
Ayrıca Ahmet'in de belirttiği üzere her türlü yine vakum yapacaksınız, gaz şarjına gerek yok (kaçırmadığınız sürece)

Servis gelmeden evvel de söküm işlemini yapmış olmanız gerekir :ok

L Çevrimiçi

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
581
41
Görsel anlamda basit ancak yanlış anlamayınız biraz zor iştir o.

Öncelikle gazı toplayacaksınız, Sonra sistemi ayıracaksınız, boruları sökeceksiniz, yeni takılacak yere göre şekil vereceksiniz ki tahmin ediyorum bakır boru ise sertleşmiştir, şekil vermek isterken elinizde kalabilir vs vs
Ayrıca Ahmet'in de belirttiği üzere her türlü yine vakum yapacaksınız, gaz şarjına gerek yok (kaçırmadığınız sürece)

Servis gelmeden evvel de söküm işlemini yapmış olmanız gerekir :ok

anladım klimacı bulmak şart gibi birşey yani. n11 indirim kuponum varmış 12 lik flora 1943 liraya geliyor 12 lik mi alsam acaba :hmm 9 luk 1657 lira

L Çevrimiçi

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
581
41

Öyle yapacağım teşekkürler.

Acaba şöyle bir konu altında ortak bulaşabilir miyiz mesela herkes evindeki elektronik eşyaya göre ortalama aylık ne kadar elektrik faturası ödediğini söyleyebilir bilinçsiz kulanımlar sonuçu çok gelen elektrik faturaları azaltılabilir yada tavsiyelerle beraber kişiler faturalarını önemli ölçüde azaltabilir .ayrıca türkiyenin yaşanılan farklı bölgelerinde kişisel ihtiyaclardan doğan elektrik harcama dağılımını öğrenmiş oluruz

L Çevrimiçi

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
581
41
bu gittigidiyor ne kadar ilginç bir site geçen klima aldığımda chip parayı kullandırtmadı sitede sorun var diye şimdi gene indirim var gittigidiyorda tekrar chip parada sorun var deyip fiyattan düşmeme izin vermiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt