Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Bu isim Türkçe de nasıl okunmalı arkadaşlar?Xiaomi klima sektörüne de el atıyormuş
Zaomi
Şaomi
Şaumi

Bu isim Türkçe de nasıl okunmalı arkadaşlar?Xiaomi klima sektörüne de el atıyormuş
Mesela? Lg daha mi az harciyorduM Mortakal,Lg Dual Eco vs Arcelik Ekolojik Karisilastirasini detayli Sekilde bakmadim
Ama
Arçelik Üretimi LG siriusla
LG Üretimi Sirius Arasinda
Elektrik Tuketim ve Işçilik Yonunden Bariz Farklar Vardi.
Adam cahil bence. Eminim ikisinin de aynı fabrikadan çıktığını dahi bilmiyordur.Arçelik satıcısı inatla LG dual Eco ile Arçelik ekolojik in aynı ürün olmadığını söylüyor. Almadım ben de.
ben r32 gazlı beko aldım. pişman olmazsın.
Dış ünite ilk çalışmada sesli sonra hiç ses yok. Boru konusunda emin değilim alüminyum olabilir.Hayirli olsun dış ünite sesi nasildir? Bakir boru ile montaj yapıldı degil mi? Modelini de yazarmisiniz S SudaEriyenAspirin
Bu isim Türkçe de nasıl okunmalı arkadaşlar?
Zaomi
Şaomi
Şaumi
Jeopol amarigada buna ne diyorsunuz siz ?
![]()
Aynen öyle biz üretmiyoruz artık LG diyor. Beko ekolojik r410 gaz. Aynı klima ama gazı farklı.Adam cahil bence. Eminim ikisinin de aynı fabrikadan çıktığını dahi bilmiyordur.
Sen de arçelikten vazgeçtiysen beko al. Olmadı lg alırsın.
Bu tür farklar olduğunu söylemeniz isabet oldu. O zaman Arçeliğe zorlamanın anlamı yok LG ile arasında 200tl var üstelik. LG kararıma tekrar dönüyorum sanırım.Aynen LG nominal Tüketimi Daha Dusuktu
Bakir Borulardaki Kaynak Isciligi Daha Guzeldi
Gecmis Mesajlarda Bu Konuya Deginmistim
En Kisa Zamanda Her Iki Urunu Mukayese Etmek Gerekir.![]()
Yalnız karşılaştırmalarda Arçelik soğutma ve ısıtma BTU değerleri daha yüksek 13000lerde gösteriyor.Aynen LG nominal Tüketimi Daha Dusuktu
Bakir Borulardaki Kaynak Isciligi Daha Guzeldi
Gecmis Mesajlarda Bu Konuya Deginmistim
En Kisa Zamanda Her Iki Urunu Mukayese Etmek Gerekir.![]()