S
SudaEriyenAspirin
Aktif Üye
- 22 Haz 2018
- 284
- 34
Çok iyi yav güldürdün
Aynı ben
Çok iyi yav güldürdün
Lg eco ile arcelik ekololojik ayni uretim ozellilleri de ayni bu sitede de incelenebilir. Suan bende arceloge yogunlatim ama vestelle 400 lira fark var nete gore ve arcelik servisi tecrubesiz calisanlar cok diyorlar. Vestelden yeni gaz r32 olmadigi icin biadım geriye attim r32 olan suan icin lg eco, arcelik ekolojik ve altus 1220 var.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Öyle bir bilgiye ulaşamıyorum.
Yetkili servis dünyasında ülkemizde henüz ARÇELİK kalitesinde hizmet verebilen ve yüksek eğitimli personel çalıştırabilen başka marka maalesef bulunmamaktadırLg eco ile arcelik ekololojik ayni uretim ozellilleri de ayni bu sitede de incelenebilir. Suan bende arceloge yogunlatim ama vestelle 400 lira fark var nete gore ve arcelik servisi tecrubesiz calisanlar cok diyorlar. Vestelden yeni gaz r32 olmadigi icin biadım geriye attim r32 olan suan icin lg eco, arcelik ekolojik ve altus 1220 var.
s.a ado ve sota hocam
klimayı gece kapattıyor babam
sabah açıyoruz 23 derece de çalışıyor sabah 9,30 dan beri 12 oldu hala 1,3 kw anlık tüketimi var
sabah önce direk hızlı soğutma açıp sonra mı 23 set edeyim yarım saat hızlı soğutmada mı çalışşın
Hocam Pek Katılmıyorum Bu GorusunuzeYetkili servis dünyasında ülkemizde henüz ARÇELİK kalitesinde hizmet verebilen ve yüksek eğitimli personel çalıştırabilen başka marka maalesef bulunmamaktadır![]()
ben r32 gazlı beko aldım. pişman olmazsın.Lg eco ile arcelik ekololojik ayni uretim ozellilleri de ayni bu sitede de incelenebilir. Suan bende arceloge yogunlatim ama vestelle 400 lira fark var nete gore ve arcelik servisi tecrubesiz calisanlar cok diyorlar. Vestelden yeni gaz r32 olmadigi icin biadım geriye attim r32 olan suan icin lg eco, arcelik ekolojik ve altus 1220 var.
Yeni kompresörler neredeyse tamamı rotary zaten,Sota nın belirttiği gibi bir kaç yılda amorte eder o parayı.
Biz bunu matematiksel olarak hesaplamıştık, bazı klimalarda aradaki farkı kapatmak 14 yıl sürmüştü
isterseniz sizin tercih ettiğiniz iki klimada da bunun matematik yolu ile tespit eder ve 600 tl yi ne kadar sürede kapatabilirsiniz bunu tespit edebiliriz![]()
Bencede katiliyorum bende teknik serviste teknirkeeim artik eski elemanlari deger vermiyorlar firmalar e haliyle onlarda cikip rakip oluyor genellikleHocam Pek Katılmıyorum Bu Gorusunuze
Meslek Lıse yada Yuksek Okuldan Yenı Mezun Gencler Fınk Atıyor Servıslerde. Yanlara Tecrubelı Usta Olmadan Arıza Arıza Gezıyorlar.
Hayirli olsun dış ünite sesi nasildir? Bakir boru ile montaj yapıldı degil miben r32 gazlı beko aldım. pişman olmazsın.
Bende oyle dusuniyorum arcelik almaya karar verdim ikisi de ayni urun en azindan arcelik servis agi daha yaygin ve ayni parcalar arcelik servis daha uygun ucretli. Vesteli aradim r32 gazli urun olacak mi dedim suan yok dediler oyuzden arcelige yöneldim insallah hayirlisi olur bugun kesif icin aricamBu LG dual Eco ile Arçelik ekolojik birebir a dan Z ye aynı ürün mü acaba? Mağazadan Arçelik için hemen hemen aynı fiyat verdiler, internetten LG alıp zaman kaybı olmaması için Arçelik almayı düşünüyorum doğrusu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.