Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H Çevrimdışı

halim

Yeni Üye
2 Haz 2018
39
44
Arkadaşlar 30 metre kare salon için elektrik tüketimi ve sesi az olan bir kılima tavsiyesi marka takintim yok özelikler onemi

H Çevrimdışı

halim

Yeni Üye
2 Haz 2018
39
44
Vestel flora 18 BTU 3.300 TL istiyor yakındaki Vestel mağazası fiyat nasil

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar 30 metre kare salon için elektrik tüketimi ve sesi az olan bir kılima tavsiyesi marka takintim yok özelikler onemi

Bu aralar çok konuşulan ve önerilen klimalar içinde

MİDEA BLANC
VESTEL FLORA
LG DUAL ECO

var

Önce inceleyip düşüncelerinizi iletirseniz ona göre bakarız tekrar :ok

M Çevrimdışı

Motogezgin

Yeni Üye
31 Tem 2018
8
40
15m2 için ne alırsan al sorun yaşamazsın, çok sıradışı sorunlar olmadıkça tabi :)))
Teşekkür ederim. Alacağım klimanın yaz kış servis hizmeti olup olmadığına dikkat ediyorum. İkincisi klimaların hepsi yaz kış kullanıma uygun mu ? Klima alırken nelere dikkat etmeliyim ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,951
Klimalar Yaz/Kıs Kullanıma Uygundur.
Tum Klımalar Iyı Kotu Tum Bolgelerde Sogutma Saglarken Aynı Seyı Isıtma ıcın Soylenemez.

Soguk Bolgelerde Tasarım Yuku Yuksek Klımalar Tercıh Edılmeli Aksı Durumda Klıma Sadece Kendını Isıtır. :kiskis

M Çevrimdışı

Motogezgin

Yeni Üye
31 Tem 2018
8
40
Klimalar Yaz/Kıs Kullanıma Uygundur.
Tum Klımalar Iyı Kotu Tum Bolgelerde Sogutma Saglarken Aynı Seyı Isıtma ıcın Soylenemez.

Soguk Bolgelerde Tasarım Yuku Yuksek Klımalar Tercıh Edılmeli Aksı Durumda Klıma Sadece Kendını Isıtır. :kiskis
Bodrum için bu geçerli değil o zaman

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Klıma Ihtıyacım Olursa Alıp Denemek Isterım. Panasonic,Hitachi,Xiaomi Ortaklıgıyla Yapılmıstı Yanlıs Hatırlamıyorsam.

Ben alacağım ama henüz lazım değil yeni eve geçtiğimde 2 tane kendime 1 tane anneme almak istiyorum. O süre içerisinde inceleme videoları düşer sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt