Tu-Kiu' Alıntı:
hoşbulduk 18 Btu ben seçtim daha önce bu evde oturanlar 18 kullanıyordu bide forumdaki hesaplamaylada 18lik yeterli çıkıyor :smile:
önceki yazılarınızda seçtiğim klimaları rezil segment altında toplamışsınız okumuştum ama bütçe sıkıntılı bu fiyat aralığında başka önerebileceğiniz varmı?
ilgilendiğiniz için teşekkürler
yukarıdada dediğim gibi bakır boru montaj şartıyla uğur klima işinizi görecektir rahatlıkla.yada 100-200 tl gibi bir rakam daha üzerine koyup midea balanc serisi alabilirsiniz.uğurda midea üretimi ama blanc bir tık daha üstündür.
servis hizmeti uğurda biraz sıkıntılı söylentileri olmuştu bir aralar şuan ne durumda bilemiyorum.
ama şu bir gerçekki ne midea nede uğur nede birçoğu firma tüketicisine gereken önemi vermeyen markalar.ben şahsen gerçek hizmeti mitsubishi elektirikte gördüm.yerlilerden ise arçelikte.içi hernekadar boş olsada hizmetin sonuçta bir muatap var ve yardımcı olunmaya çalışılıyor arçelikte.gel gelelim klimaları vasat.vasatlığına görede parası fazla.ederince satsalar şahsen öneririrm neden önermeyim.ama bir tarafta aynı paraya içi dolu klima varken neden gidip içi boş teneke parçalarına para vereyim yada sizler veresiniz.
birçok insanın bütçesi belli durumu belli.bu gün içinde fiyat kalite ekseninde mideanın klimaları uygun.yoksa midea neden önereyim.bana göre ülkemizde adam gibi hizmet vermeyen her marka firma bedelini ödemeli.bunuda ödetecek olan kim gene bizleriz.ama bu iş biriki kişiyle olacabilecek bir durum değil.toplum olarak çok değişken bir milletiz.yapma dersiniz gider inadına yapar.anlatmak istediğim bu ülkede buda çok zor malesef.o yüzden birçok şeyi görmezden gelmeye mecbur bırakılıyoruz.keşke kanunlarımız kurallarımız tıkır tıkır işlesede şu güzelim ülkemizde kimse mağdur olmasa.ama nerdee.
Alah göstermesin bir mahkemeye gidin klima için yıllarca sürünür durursunuz.oda yetmedi güçlünün güçsüzü ezdiği ülkemizde zaten karşınızdaki firma sizi böcek gibi ezmeye kalkışır ki oluyorda. sağda solda yok kanun yok kural lar var alın şu klimayı diyen akıllıların işi tıkırınde nede olsa.öyle olmasa sağda solda bütün zamanlarını geyik yaparak geçirmezlerdi kıçı kırık forum köşelerinde.
anlatmak istediğim kardeşim tuzu kuru olan her kişi işkembeden sallar bol bol.adamıların geçim dertleri yokki.dümen hertürlü dönüyor.senin üç kuruş için yıprattığın bedenin ,aybaşı geldiğinde veremediğin kiranın ,ödeyemediğin faturan .....vs o kişileri bağlarmı bağlamaz.
neyse konuyu fazla uzatmadan dediğim gibi uğur ile midea arasında karar verebilirsiniz.uğurda ise bakır boru şartı şart.siz bakmayın aliminyumu savunan satıcılara goygoyculara, geyikçilere.bakırın köküne kıranmı girdi yok,çokmu pahallı yok,olması gereken kuralmı evet,kullanılması gereken gerçek malzememi evet,.....gibi giderde gider bu konu.yok neymiş üretici para kazanamıyormuş oldu canım birde onu da biz düşünelim.kazanamıyorsa üretmesin kapatsın dükkanı gitsin.tüketivi hem cebinden çöpe para ödesin birde tudsun üretici para kazanamıyor tüh onada para verelimmi desin.bu neyin kafası hangi aklın eseri.sağlam akılda bu fikirler olmaz.
bu gibi fikirler ya satıcıda olur yada zırdelide olur.