değişim' Alıntı:
sn ghostkiller
1 hafta kadar önce buradan yazılmıltık ancak ağır grip geçirdim bu arada size tekrar yazamadım kusura bakmayın.ben iki klima almaya karar verdim ancak son bir karar için yardım ederseniz sevinirim.
izmir özdere triblex yeni villa ful izalosyon salon 27 m2 ye 18 btu beko inverter fiatı 2700 tl
çatı için 12 m2 9 bin btu inverter fiatı 1700 tl
YADA
salon için 27 m2 mitsubishi electric 18 btu MSZ-HJ50VA 4590 TL
çatı için 12 m2 mitsubishi elektric 9 btu MSZ-HJ25VA 2630 TL
BEKO TOPLAMDA 4400TL MİTSUBİSHİ İSE 7250 CİVARI TUTUYOR.
sizden ricam fiat fayda ilişkisini vede klimaları değerlendirirseniz hangi kombinasyonu almalıyım.bu arada klimalar soğutma amaçlı kullanılacaktır.not bütçe sorunu yoktur.değerli bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim. şimdilik hoşçakalın.yokarı yanlış mesajı kopyaladım kusura bakmayın lütfen acemiyim biraz.hoşçakalın.
öncelikle çok geçmiş olsun değerli kardeşim.Allah acil şifalar versin.
sorunuza gelirsek soğutma amaçlı alacağınız için çok aşırı fiyatlara gerek yok.ama ev kendinizin ve bütçe durumunuzda az elverişli ise bana göre azda olsa kalitesi olmalı.
beko klima şahsi fikrime göre o parayı haketmiyor.neden çünki kalitesi yok yerlerde geziyor.resmen kumar işi arçelik beko.şansına iyi çıkıp uzun yıllar kullanalarda var ,şansına gene sıkıntı çekenlerde çok.bizim insanımız klima işine beyaz eşya mantığı ile yaklaştığı için ve birçoğuda bu işten anlamadığı için malesef çok üzücü durumlarla sık karşılaşıyoruz.
alınmazmı alınır ama nasıl alınır o kaliteye o para çok fazla be kardeşim.ederince satın önerelim.en azından yarın erken bozulursada içimiz yanmaz o kadar.mitsubishi elektiriğin yani me nin ölüsü bekoyu ona katlar atar kenara.hizmeti derseniz on numara hizmet var.aradaki farka değermi derseniz bana göre değer.ama maddi durumlar sıkıntılı değilse.çokta zorlamanın bir anlamı yok bana göre.hj yerinde karar olur.keşif yaptırdınızmı bilmiyorum me bayilerine ücretsiz.şahsen yaptırmadıysanız yaptırın öyle alın.çünki yarın olası bir durumda siz değil direk bayi suçlu olur.gerçi hertürlü firma sizi asla üzmez sorununuzu giderir.ama genede işi baştan sağlama bağlayın.
bakın bekoya o parayı verene kadar adam gibi içi dışı bakır :
midea modernstar serisi var aynı paraya.muadili var iken neden gidip aliminyum klimaya para veresiniz.
gene aynı bütçeye uğur klima var midea üretimi içi dışı bakır.
muadili olmaz fiyatıda uygun olur o zaman bende onaylarım.ama bu durumda inanın bana bekoya o para verilmez kardeşim.