Allah sağlık sıhhat zenginliği versin kardeşim, herşeyin başı sağlık. Selametle Allah rahatlık versinerkut303' Alıntı:Allaha şükürler olsun iyiyim
Hayrooo35' Alıntı:S.a. herkese iyi hafta sonları. Yeni klima alacak arkadaşlar sizede şimdiden hayırlısı olsun. bende sizin gibi 4 ay boyunca araştırdım. Çünkü anladığımız bir konu değil ve ortada bir çok bilgi kirliliği var. E haliyle bizde biraz bilgili konuşan birine yeri geliyor kanabiliyoruz. Bende sizin gibi uzun araştırmalar sonucu @sota ve @ghostkiller ile konuşup bilgi aldıktan sonra. Me elektrik aldım ve iyi ki de me aldım. Performans, satış öncesi ve sonrası hizmet hersey gayet memnun edici. Sonuçta klima uzun süre kullanılan ve kolay kolay degistirilmeyen bir eşya. 300 tl 500 tl az verip sonradan canınız sıkılacağına baştan verin ki. Aldığınız ürünün sefası sürün. Cefasini çekmeyin. Sevgiler saygılar...
Çok şükür ayhan kardeşim iyiyim teşekkür ederim.hoşgeldin.memnun olmana çok sevindim kardeşim inşallah bu memnuniyet uzun yıllar sürer.bizim istediğimizde işte bu insanların mutlu olması.mission bizi yanıltmıyor çok şükür kullanıcılarını memnun ediyor.markadan öte benim için sizler ve sizlerin memnuniyeti önemli.inanın böyle durumlarda sizin kadar bende mutlu oluyorum.ayhangunay' Alıntı:@ghostkiller1 nasilsin kardes? Klimayi alirken sogutma amaci ile alacagiz sessiz olsun bizi uzmesin dedik midea mission onerdin aldimda.bir iki deneme yaptik sogutma kullancaz diye oyle dursun dedik yaza bakariz evim sicak isinma sorunu yok zaten kucukte lakin benim 2.5 aylik kizim var banyo zamani bazen usuye biliyor ona gore soguk falan oluyor simdi salona aliyoruz cocugu aga klimaya starti verdik sicakta yaklasik 5 dk kadar surede icersi soba sicakliginda artik yikanirken useyecekmi endisesi bitti her ne kadar ev sicak.olsada daha bebek ona gore serin gelebiliyor.
Her klima sogutur demistir isitmada zorlanir biz sogutmayi denemeden isitmada oldukca memnun kaldik yoksa acikcasi lg alacaktim midea aldik Allah razi olsun hem sessiz hem isitma isi zor olsada 25m2 odayi yaklasik devreye girmesi ile 5 dk icinde soba etkisi kadar isittiyor bizden ote artik kizim memnun biz memnunuz.....