G
ghostkiller1
Aktif Üye
- 8 Tem 2016
- 941
erkut303' Alıntı:Hayırlı akşamkar arkadaşlar
hayırlı akşamlar.nasıl gidiyor klimalarla aranız nasıl erkut kardeşim.
erkut303' Alıntı:Hayırlı akşamkar arkadaşlar
erkut303' Alıntı:Gayet güzel birsıkıntı yok bu ayda faturam 300 tl gelmiş iki klima 7 / 24 çalışıyor bütün kapılar açık
erkut303' Alıntı:Hocam maşallah diyelim
ozay07' Alıntı:Ayhan hocam, wifi kiti ile ilgili bir gelişme var mı?ayhangunay' Alıntı:Klima.montaji bugun yapildi resimlerini daha sonra ekleyecegim yanliz gelen servise wifi kiti nerde dedim yok dediler wifi kiti ama ben alirken wifi kiti ile aldim ege ticareti aradim konuyu soyledim bir an durdu konusmadi sonra elimizde wifi kit kalmadi daha sonra kargolayacagiz dedi ben sizle bir kac kez gorustum oncesinde bana soylemediniz dedim boyle bisi biz notunu aldik burda olmayanlarin gondercez dedi. Isin garibi kumandada wifi kiti icin olan tusta yok. Bilgi vermemesi saticiyi cok iyi gostermedi gozumde ikincisi kiti yollasa bile pek sanmiyorumda yollayacagini kumandada tusu yok kullana bilecekmiyim?
Ben pazartesi günü ege ticareti ariyacagim ve duruma göre modern klimayi da ararım. Bana ne diyecekler bakalım.ayhangunay' Alıntı:ozay07' Alıntı:Ayhan hocam, wifi kiti ile ilgili bir gelişme var mı?
Ege ticaret yasin beyle tekrar görüştügümde pazartesi günü talep edecegini söyle bende forum sayfamızdan benden sonra Özay diye başka bir arkadaşımız aldı oda almamış dedim gelince gönderecegim dedi ben bugun modern klimayı aradım konuyu bildirdim bu şekilde olmaması gerekiyor dedim firmanın adını aldı benim telefonumu aldı bilgi verecegiz dedi bence sende ara wifi kiti hala gelmedi diye bildir ne kadar bildirim okadar hızlandırır..
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.öncelikle şunu çok iyi bilmeniz gerekiyorki asla soba sıcaklığını yakalayamazsınız o tadı alamazsınız diğer ısıtma araçlarında.tabi ki zahmeti çok oluyor vs sobanında.böylesi soğuk olan biryerde kesinlikle iyi bir klima almalısınız.alt katagori hatta orta katagori klimalar şişer kalır iş yapamaz.bugün klimalar -15 e kadar diyor kataloglarda ama birçoğu eksi 5-8 i görmeden şişip kalıyor.bu konuda işinin ehli klima almak zorundasınız yoksa çok üzülürsünüz.01dead' Alıntı:Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Şöyle bir sorum olacaktı. Evimde normal şartlarda soba kullanmaktayım. Katı yakıttan artık bıkmış durumdayım. Bu sebeple klima ya geçmeyi düşünüyorum. 3 odam var klima ya gereksinimi olan özellikle kış aylarında 7/24 şeklinde açık kalacaklar. Evde ısı izolasyonu yok.
1. Oda Yaklaşık 14m2. Ara kat. Doğu-Güney cephesine bakmakta. Pencereler ahşap.
2. Oda 1. odanın yanındaki oda. Yine ara kat. Doğu cephesine bakıyor. 10m2 civarı. Pencereler ahşap.
3. Oda zemin kat. Batı-Güney cephesine bakıyor. 14m2 civarı. Pencereler pvc.
Eskişehirde ikamet ediyorum. Kışın en düşük -15 derece civarı oluyor hava sıcaklığı.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese iyi forumlar...
ayhangunay' Alıntı:[/img]
Günaydın arkadaşlar dün akşam ki lodos dolayısıyla sıkıntı olmasın diye kombiyi yakmadık açikcası çok soğuk değildi ama ufak çocuk olunca dedim klimamız var onu çalıştıralım :smile: mission ilk çalışmasını yaptı ısıtmada sınıfı geçti diyebilirim oda 25 m2 oldukça kısa sürede ısıttı 27 ile açtim 24 düşürdük çok sıcak olunca :smile: . Odada kombinin manuel termostadı var herşeyi ondan yapıyoruz kombi için açma kapama sıcaklık derece ayarlamak için bir ara klima durdu dedim dereceyi kontrol edeyim 24 ayarlıyken manuel termostat 25 dereceyi gösteriyordu dereceyi yakalayınca duruyormu durmuyor mu onuda test etmiş olduk bir vatandaşın durmuyor diyordu o yüzden söylüyorum ben karşılaşmadım.
genelde klimanın ısıtması daha zordur (bende burda ögrendim) ısıtmada kısa sürede bu performansı vermesı sevindirici sogutmada daha verim alacagımı şimdiden hissetirdi buda mutlu edici.
(dün modern klimayı arayıp wifi kiti söyledim konuyu öğrenip dönüş yapacağiz dediler dönmediler tekrar arayacagım bugün)