deepstroke' Alıntı:Merhabalar herkese sf 25 serinisi dun itibariyle aldim bayide kalan son 1 adete yetisebildim tabiki kampanya fiyatlari olmadi ama yakinina aldim diyebilirim admin arkadaslara cok tskler ilgi alakaniz icin ctesi montajini yaptiracagim kismetse
Yeni seri ile 2016 arasında ne gibi farklar vardırSota' Alıntı:ayhangunay' Alıntı:Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz?
Bende bekkiyorum hala marta 2017 missionlar cikacakmis belki iyilestirme.gln yaparlar birsey gordulerse..
Iyı Aksamlar
Yenı Serıler Martta Gelecek Olsada, Bıraz Ugrasmanız Gerekebılır Yenı Serıyı Almak Icın
Eskı Serıyı Bıtırıp Yenı Serıyı Oyle Cıkar Gıbıme Gelıyor...
ozay07' Alıntı:Elektrikli ev aletlerinde KDV sifirlanmis. Klimayida kapsıyor. 30 nişana kadar gecerliymis. Bilginize
ozay07' Alıntı:Yeni seri ile 2016 arasında ne gibi farklar vardırSota' Alıntı:Iyı Aksamlar
Yenı Serıler Martta Gelecek Olsada, Bıraz Ugrasmanız Gerekebılır Yenı Serıyı Almak Icın
Eskı Serıyı Bıtırıp Yenı Serıyı Oyle Cıkar Gıbıme Gelıyor...
sawash35' Alıntı:Benim mesaji goren olmadi galiba me hj25 geceleri cat cut ses yapiyor plastigi. Me icin normalmi bu durum
@seali hoşgeldin sefalar getirdin forumumuza.üstü normal çatı derken açık teras değil demiseali' Alıntı:İyi günler Arkadaşlar.
Muğla Köyceğizde oturuyorum hem soğutma hemde ısıtma özellikle ısıtma için klima tavsiye eder misiniz?
15m2 kuzey cephe 2. kat üstü normal çatı yalıtım yok
bütçe maksimum 3000TL
ghostkiller1' Alıntı:@seali hoşgeldin sefalar getirdin forumumuza.üstü normal çatı derken açık teras değil demiseali' Alıntı:İyi günler Arkadaşlar.
Muğla Köyceğizde oturuyorum hem soğutma hemde ısıtma özellikle ısıtma için klima tavsiye eder misiniz?
15m2 kuzey cephe 2. kat üstü normal çatı yalıtım yok
bütçe maksimum 3000TL
seali' Alıntı:ghostkiller1' Alıntı:@seali hoşgeldin sefalar getirdin forumumuza.üstü normal çatı derken açık teras değil demi
hoşbulduk kapalı çatı