Kim Bu Yakışıklılar?

FB_IMG_1605201412978.jpg

FB_IMG_1605201450600.jpg

Bu da ben... İlki 4 yaşimdaki halim @Adem Helvacı hocam gibi uzun saçlı bir çocukmuşum Diğeri de bir kaç yıl önceki halim. Forum ahalisine selam olsun.
Abimin bir fotosu var, bulursam eklerim, 4 yaşınızdaki halinize çok benziyor ?

Örtü naylon (biz muşamba deriz) Bu fotoğraflar, kodak makine ile çekildi mekanik flaş sistemi vardı kısa devre yaparak patlıyordu.

Hey gidi günler hey...
Şimdi büyüklerimizi daha iyi anlıyorum, gerçekten çok özlüyorum o yılları.

Hey gidi eskiler..

Güzel Annem vefat edince, eskilere bakmaya anca cesaret edebilmeye başladım.
Ben önce annem,ardından da babam vefat edince bırak fotoğrafları ,evimize dahi gidemiyorum ki kiraya verirken kiracılarla bizim mahallede hiç görüşmedim,görüşemedim.
Geçen gün (depğrem sonrası) ,arkadaşım aradı "alocum bende şarjlı matkap var,atıl duruyor ,atla izbana gel al,senin olsun güle güle kullan" dedi,(hırsızlık olayını duymuştu),gittim ama bizim eski mahalledeymiş ,inan oraya gidemedim,"burada bekliyeyim ,sen al bana getir" dedim(Çiğli-izban)
Bu arada annem 2004,babam 2010 yılında vefat etti.Neyse :)

Ben önce annem,ardından da babam vefat edince bırak fotoğrafları ,evimize dahi gidemiyorum ki kiraya verirken kiracılarla bizim mahallede hiç görüşmedim,görüşemedim.
Geçen gün (depğrem sonrası) ,arkadaşım aradı "alocum bende şarjlı matkap var,atıl duruyor ,atla izbana gel al,senin olsun güle güle kullan" dedi,(hırsızlık olayını duymuştu),gittim ama bizim eski mahalledeymiş ,inan oraya gidemedim,"burada bekliyeyim ,sen al bana getir" dedim(Çiğli-izban)
Her ikisine de Allah Rahmet eylesin. ?

Yine mi? der gibi bakmışsın. :hihi

Ne güzel anılar biriktirilmiş. O zamanlar da her şey daha saf ve güzelken şimdiler de her şey teknolojiye kurban olmuş gibi.
Allah ölmüşlerimize rahmet eylesin.Ahirette kavuşabilmeyi nasip eylesin.

Hepsine Allah gani gani rahmet eylesin :(

Geri
Üst Alt