Resim sunucusunda geziniyordum Babam-kasli olarak adlandırılmış bu fotoğrafı görünce noluyor la dedimO zaman durun şuraya benim rahmetli Yüce Altar'ı da ekleyeyim
![]()

Rahmetlinin toprağı bol olsun.
Resim sunucusunda geziniyordum Babam-kasli olarak adlandırılmış bu fotoğrafı görünce noluyor la dedimO zaman durun şuraya benim rahmetli Yüce Altar'ı da ekleyeyim
![]()

emre belözoğlu sen misin? geldiysen 3 kere vur ! ?![]()
![]()
Bu da ben... İlki 4 yaşimdaki halim @Adem Helvacı hocam gibi uzun saçlı bir çocukmuşum Diğeri de bir kaç yıl önceki halim. Forum ahalisine selam olsun.
Bekliyoruz o zaman senin yakışıklı halini![]()
?Bekliyoruz![]()
Teşekkür ederim @trkkrsy Yaşımı göstermiyorum evetemre belözoğlu sen misin? geldiysen 3 kere vur ! ?
şaka bi yana 48 göstermiyorsun hiç. daha çok 36-38 gibisin (bi kaç yıl önce ?)
- ölenlerin mekanları cennet, sevgi ve hatıraları daim olsun.
Hiç renkli önlük görmedik ki biz ?İlk okul 3. Sınıf siyah önlük beyaz yaka ile siyah önlüğü yaşıtlarım bilir.
Yaşıtlarım mezun olduktan sonra maviye geçildi çocuklarım mavi önlük ile okula gitti.Hiç renkli önlük görmedik ki biz ?
Benim kardeşim 3.sınıfken geldi mavi önlük, oğlum hiç görmedi önlük falan, serbest takılıyor onlar.Yaşıtlarım mezun olduktan sonra maviye geçildi çocuklarım mavi önlük ile okula gitti.
Yukarıdaki çok tatlı beyaaaa ?İlk okul 3. Sınıf siyah önlük beyaz yaka ile siyah önlüğü yaşıtlarım bilir.
Abi fotoların yerini unuttuğum için isim veriyorum. Bir gün bu fotoyu arasam ne olarak ararım diye düşünüp öyle adlandırıyorumResim sunucusunda geziniyordum Babam-kasli olarak adlandırılmış bu fotoğrafı görünce noluyor la dedim
Rahmetlinin toprağı bol olsun.