Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,796
Resim sunucusunda geziniyordum Babam-kasli olarak adlandırılmış bu fotoğrafı görünce noluyor la dedimO zaman durun şuraya benim rahmetli Yüce Altar'ı da ekleyeyim
![]()

Rahmetlinin toprağı bol olsun.
Resim sunucusunda geziniyordum Babam-kasli olarak adlandırılmış bu fotoğrafı görünce noluyor la dedimO zaman durun şuraya benim rahmetli Yüce Altar'ı da ekleyeyim
![]()

emre belözoğlu sen misin? geldiysen 3 kere vur ! ?![]()
![]()
Bu da ben... İlki 4 yaşimdaki halimAdem Helvacı hocam gibi uzun saçlı bir çocukmuşum Diğeri de bir kaç yıl önceki halim. Forum ahalisine selam olsun.
Bekliyoruz o zaman senin yakışıklı halini![]()
?Bekliyoruz![]()
Hiç renkli önlük görmedik ki biz ?![]()
İlk okul 3. Sınıf siyah önlük beyaz yaka ile siyah önlüğü yaşıtlarım bilir.
![]()
Yaşıtlarım mezun olduktan sonra maviye geçildi çocuklarım mavi önlük ile okula gitti.Hiç renkli önlük görmedik ki biz ?
Benim kardeşim 3.sınıfken geldi mavi önlük, oğlum hiç görmedi önlük falan, serbest takılıyor onlar.Yaşıtlarım mezun olduktan sonra maviye geçildi çocuklarım mavi önlük ile okula gitti.
Yukarıdaki çok tatlı beyaaaa ?![]()
İlk okul 3. Sınıf siyah önlük beyaz yaka ile siyah önlüğü yaşıtlarım bilir.
![]()
Abi fotoların yerini unuttuğum için isim veriyorum. Bir gün bu fotoyu arasam ne olarak ararım diye düşünüp öyle adlandırıyorumResim sunucusunda geziniyordum Babam-kasli olarak adlandırılmış bu fotoğrafı görünce noluyor la dedim
Rahmetlinin toprağı bol olsun.