Adem Helvacı
Süper Üye
Zenginlik böyle bir şey işteÇocukluğum ecnebi ellerde geçtiğinden renkli fotoğraflarım bile var...
Geldik, gidiyoruz... Rabbim, tüm geçmişlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah.

Amin Hocam bu arada

Zenginlik böyle bir şey işteÇocukluğum ecnebi ellerde geçtiğinden renkli fotoğraflarım bile var...
Geldik, gidiyoruz... Rabbim, tüm geçmişlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah.

Oralardaki zenginlik öyle bir şey değil hocam... Neyse konu eksenini kaydırmayayım şimdi.Zenginlik böyle bir şey işte
Amin Hocam bu arada![]()

Simanız hiç değişmemiş.Sizin yazdıklarınızı okuyunca fotoya gidip bir daha baktım(Bu arada sanırım benden büyüksünüz.)
Sonra arşivimi açtım ve o yıllara ait dönemin pantalonlu bir fotosunu buldum.
Ana sınıfı, Şiir okuyayım diye çıkartmışlar, Beni kabul etmemişler önce sınıfa ''Hanımefendi yanlış getirdiniz galiba'' diyerek
O çocuk halimizle kim bilir aklımızdan neler geçiyordu
![]()
Şu an iş yerindeyim akşam eklerim.Bekliyoruz![]()
AnlaştıkŞu an iş yerindeyim akşam eklerim.

İnsanın değişmeyen tek uzvunun gözleri olduğu söylenir, Bakıyorum, Göz kapaklarının şekli dahi aynı eğimle gitmişSimanız hiç değişmemiş.
)Yüzünüz aynı hiç değişmemiş.İnsanın değişmeyen tek uzvunun gözleri olduğu söylenir, Bakıyorum, Göz kapaklarının şekli dahi aynı eğimle gitmiş)
Çocukken daha kiloluymuşum abi ?Saçların taaa o zamandan işaretini vermiş be Özgür'üm
Ancak ya görsel geniş, ya da daha kilolusun çocukluğunda![]()
Arşiv geniş ama hepsi köyde elde kalanlardan biri bu... Yıl 1978 veya 79Bence konuyu farklı boyuta taşıyabiliriz. Sizden de bekliyoruz çocukluğunuza ait bir foto (Mümkünse)
Abi bu renkli fotoları biliyorum, çok vardı zamanında, hepsi kim bilir nerelerde şimdi :((Arşiv geniş ama hepsi köyde elde kalanlardan biri bu... Yıl 1978 veya 79
![]()
Örtü naylon (biz muşamba deriz) Bu fotoğraflar, kodak makine ile çekildi mekanik flaş sistemi vardı kısa devre yaparak patlıyordu.Abi bu renkli fotoları biliyorum, çok vardı zamanında, hepsi kim bilir nerelerde şimdi :((
O yanındaki örtü var ya, Onu da iyi bilirim ?

Başlığı genişlettim biraz izninle abicimEyvallah
Sahi, kimsenin var mı böyle siyah beyaz çocukluk fotosu?
abi elindeki makine dolu gibi operasyona gidiyormuşun galibaArşiv geniş ama hepsi köyde elde kalanlardan biri bu... Yıl 1978 veya 79
![]()