Kendini Tanıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@SİGORTACI, Hoşgeldiniz Bülent bey
hoş bulduk delibilge.

İsmim Mustafa.
İstanbul'da ikamet etmekteyim.

Burada ilk önce Bilgisayar teknik servis üzerine dükkan işletmeciliği yaptım. Donanım ve tamir olarak yeterli bilgiye sahibim.
Güvenlik kamera sistemleri montajı ve ayarlanması konusun da bilgiliyim. İş olarak ta yapıyorum.
Çanak anten servisi, merkezi uydu sistemleri kurulumu ve
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
konusunda profesyonel olarak ilgilenmekteyim.
Hem bulunduğumuz bölgede ki anten tamir ve kurulumları hem de çevre illerden
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sitemiz üzerinden gelen merkezi uydu sistemleri kurulum ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Merhaba Arkadaşlar
İsmim Kadir. 30 yaşındayım.
Şanlıurfa'da yaşıyorum. İşim dolayısıyla bir çok şehirde yaşadım. Üniversitede öğretim elemanıyım ancak şu an geçiş döneminde olduğum için boştayım.
Elektronik ve doğa sporlarını ilgi duyuyorum.
Aranıza katılmış olmaktan dolayı mutluyum.

Merhaba Kadir Bey Hosgeldiniz :ok

Hoş geldin hocam, keyifli forumlar... Memleket Ege mi?

Hoşbuldum. Memleket de Şanlıurfa. Şu an aile ile zaman geçiriyorum.

Bizde yazlari ailecek klimanin yanında vakit geciriyoruz :haha

Merhaba
Hoşgeldiniz Kadir bey
@kadir,

Herkese selam ben Murat,
1971 İzmit doğumluyum, EML Elektrik bölümü mezunuyum. Enerji sektöründeyim, 15 yıl İzmit'te, 6 yıl Ankara'da 2 yıldır da Kırıkkale'de çalışıyorum.
Küçük kızım sağolsun 7 yıllık Philips televizyonu camsil ile yıkamış, bu nedenle yeni tv alma ihtiyacı doğdu. Araştırmadan, satıcının lafıyla alışveriş etmeyi sevmem bu yüzden bu forumla tanıştım. Herkese iyi forumlar diliyorum.

Herkese selam ben Murat,
1971 İzmit doğumluyum, EML Elektrik bölümü mezunuyum. Enerji sektöründeyim, 15 yıl İzmit'te, 6 yıl Ankara'da 2 yıldır da Kırıkkale'de çalışıyorum.
Küçük kızım sağolsun 7 yıllık Philips televizyonu camsil ile yıkamış, bu nedenle yeni tv alma ihtiyacı doğdu. Araştırmadan, satıcının lafıyla alışveriş etmeyi sevmem bu yüzden bu forumla tanıştım. Herkese iyi forumlar diliyorum.
Hoşgeldiniz azizim :ok

Canlarımız evlatlarımıza bir şey olmasın da azizim, canları sağ olsun ne diyelim, demek ki kızımız sizin daha yeni teknoloji bir ürün almanızın zamanı geldiğine karar vermiş :ok

Hoşgeldiniz azizim :ok

Canlarımız evlatlarımıza bir şey olmasın da azizim, canları sağ olsun ne diyelim, demek ki kızımız sizin daha yeni teknoloji bir ürün almanızın zamanı geldiğine karar vermiş :ok
Hoşbulduk teşekkürler

Selamlar,
İsmim Anıl, 1982'liyim ve Balıkesir'de ikamet ediyorum.

Bir firmada elektrik mühendisi olarak çalışıyorum.

Geri
Üst Alt