Kendini Tanıt

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar , ismim Yiğit , 81 istanbul doğumluyum güzel sanatlar bitirdim üstüne sinema yüksek lisans yaptım.Merakım genel olarak sinema sistemleri , müzik setleri ve bilgisayar içeren her türlü elektronik :) Otomobil ve köpek sevgim de fazladır.Şu aralar çalışmıyorum.Bu forumu youtube daki "Akım korumalı priz gerçeği" adlı videodan sonra buldum :) herkese tekrardan selamlar sevgiler.

BlackSea BlackSea Egemen kardeşim bak ilgi alanlarınız ortak bir kardeşimiz geldi :ok

Kardeşim Hoşgeldin forumumuza :ok

Her ne kadar youtube da seviyor olsak da, Forum ortamındaki sohbet muhabbet ve sıcaklığı bulamıyorum orada nedense :ok

Devian Çevrimdışı

Devian

Yeni Üye
17 Eyl 2018
19
Ortak noktamız çok en başta gelenleri de çalışmamak ve köpek bende şuan 2 tane rottweiler var .

Buda benim oğlan.. 8 yaşını bitirdik bu yaz.

GhMMze.jpg

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Bunlarda bizim kızlar yandan foto olan 12 yaşında tek kafa fotosu olan 6 yaşında. İkili fotoda soldaki de 6 yaşında olan yane jola. İkili fotoda sağdaki quuen onu sahiplendirdim.
Dyrp0ydafa05cc5e0b4abb.jpg
images-7.jpg
FB_IMG_1537290217678.jpg

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Bunlarda bizim kızlar yandan foto olan 12 yaşında tek kafa fotosu olan 6 yaşında. İkili fotoda soldaki de 6 yaşında olan yane jola. İkili fotoda sağdaki quuen onu sahiplendirdim.
Dyrp0ydafa05cc5e0b4abb.jpg
images-7.jpg
FB_IMG_1537290217678.jpg

burnumun direği sızladı. eski bir Rottweiler sahibi olarak diyebileceğim tek şey muazzam bir hayvan en sevdiğim köpek ırkıdır . görüntülerinin aksine çocuksu ve oyun delisi fakat iş sahibini koruma iç güdüsü olduğunda dünyada gücü yetebilecek bir insan yoktur sanırım. deli kuvveti dedikleri şey bu hayvanlarda var ama ömürlerinin yüzde birinde bile sinirli gergin olmazlar. diğer köpeklerle kavga bile etmezler ama iş savunmaya geldiğinde koyar patisini balyoz gibi kafasını kaldırtmaz karşısındaki köpeğin.

birde en sevdiğim yönleri bizim oğlanlaoyun oynarken sinirlendirdiğimde bileklerimi hafifçe ısırıp uyuştururdu hani akıllı ol canımı sıkma der gibi :)

hiç profesyonel eğitim vermedik, hiç dayak atılmadı, sadece yolda yürüme konusunda biraz g.. başı ayrı gidiyordu onuda 1 aylık bir periyotta tasma ile çözdük. bu hayvanlarda Allah vergisi bir kulak var, abartısız söylüyorum belki 200 metre öteden sizin ayak sesinizi yürümenizi tanıyorlar. hele birde motorum vardı o dönem 500 metre öteden tanıyıp çıldırıyor diyordu evdekiler.

evim yerim müsait olduğunda yeniden bir tane almak büyütmek yoldaş yapmak niyetim var. şu hayvanlardaki karşılıksız sevgiyi gören bir insan bir daha mümkün değil bir canlıya kolay kolay zarar veremez.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
burnumun direği sızladı. eski bir Rottweiler sahibi olarak diyebileceğim tek şey muazzam bir hayvan en sevdiğim köpek ırkıdır . görüntülerinin aksine çocuksu ve oyun delisi fakat iş sahibini koruma iç güdüsü olduğunda dünyada gücü yetebilecek bir insan yoktur sanırım. deli kuvveti dedikleri şey bu hayvanlarda var ama ömürlerinin yüzde birinde bile sinirli gergin olmazlar. diğer köpeklerle kavga bile etmezler ama iş savunmaya geldiğinde koyar patisini balyoz gibi kafasını kaldırtmaz karşısındaki köpeğin.

birde en sevdiğim yönleri bizim oğlanlaoyun oynarken sinirlendirdiğimde bileklerimi hafifçe ısırıp uyuştururdu hani akıllı ol canımı sıkma der gibi :)

hiç profesyonel eğitim vermedik, hiç dayak atılmadı, sadece yolda yürüme konusunda biraz g.. başı ayrı gidiyordu onuda 1 aylık bir periyotta tasma ile çözdük. bu hayvanlarda Allah vergisi bir kulak var, abartısız söylüyorum belki 200 metre öteden sizin ayak sesinizi yürümenizi tanıyorlar. hele birde motorum vardı o dönem 500 metre öteden tanıyıp çıldırıyor diyordu evdekiler.

evim yerim müsait olduğunda yeniden bir tane almak büyütmek yoldaş yapmak niyetim var. şu hayvanlardaki karşılıksız sevgiyi gören bir insan bir daha mümkün değil bir canlıya kolay kolay zarar veremez.
Allah bir gün bana da bu karşılıklı sevgiyi yaşamayı nasip eder inşallah :)

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Allah bir gün bana da bu karşılıklı sevgiyi yaşamayı nasip eder inşallah :)

hocam yerin müsait zaman sıkıntında yoksa hiçbir sakıncası yok ama köpek bakmak beslemekle evde yatalak hasta bakmak yada ahırda inek bakmak arasında hiçbir fark yok, sorumluluk ve sürekli zaman isteyen birşey. birisine emanet edip tatile gidemezsiniz, 2 gün işiniz çıksa birisi bakacak diyelim bu seferde psikolojileri bozulur terkedilme sendromu yaşarlar, bir nevi bunalıma girerler insan gibi. çok uzun uzun düşünüp değerlendirin hayvan sahiplenmeden önce, artısı kadar olumsuzluklarıda var :)

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
Merhabalar
SELAMULLAHU ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞLERİM;

İsmim Halil,Bursalıyım ve atama bekleyen ve özelde halen çalışan bir sınıf öğretmeniyim.Evliyim ve iki çocuğum var.Şükür....
Güzel bir site,tavsiye forumu ismi de hoş ve anlayışlı ve duyarlı bir yere benziyor..İlgililere teşekkürler..
Ailem ve çocuklarımla gezmek ve ilgilenmek başta ilgi alanı olmak üzere;
Elektronik-Araba-Teknoloji-Sinema-Şiir-Kitap-Sohbet-----asfalt,blur,pes2013 :) ilgi alanlarım :hoba1:yeah:hihi bu arada bunlar da güzelmiş :ok

Görüşmek dileğiyle....

N Çevrimdışı

narkozcu

Yeni Üye
24 Eyl 2018
48
49
Merhaba ismim A.Samet, yaptığım iş forum adım gibi narkozculuk, Anestezi. Forumu internette asgari ücretle çalışan eniştenin bozulan Vestel MILLENIUM 32" TV nin LVDS data kablosunu ararken keşfettim. Google tavsiye forumu iyi ki karşıma çıkarmış. Tüm forum yöneticileri ve üye arkadaşlara Tarsus'tan selamlar.Özellikle de Adem Helvacı Ado Adem Ustama :mutlu

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Merhaba ismim A.Samet, yaptığım iş forum adım gibi narkozculuk, Anestezi. Forumu internette asgari ücretle çalışan eniştenin bozulan Vestel MILLENIUM 32" TV nin LVDS data kablosunu ararken keşfettim. Google tavsiye forumu iyi ki karşıma çıkarmış. Tüm forum yöneticileri ve üye arkadaşlara Tarsus'tan selamlar.Özellikle de Adem Helvacı Ado Adem Ustama :mutlu

Merhaba. Hoşgeldiniz.
Mersin'i kıskanıyorum kış zamanları. Havası karadeniz gibi olmuyor. :sirit

Geri
Üst Alt