Kendini Tanıt

Gennc Çevrimdışı

Gennc

Yeni Üye
29 Tem 2018
34
40
İsmim Mustafa.
İstanbul'da ikamet etmekteyim.

Burada ilk önce Bilgisayar teknik servis üzerine dükkan işletmeciliği yaptım. Donanım ve tamir olarak yeterli bilgiye sahibim.
Güvenlik kamera sistemleri montajı ve ayarlanması konusun da bilgiliyim. İş olarak ta yapıyorum.
Çanak anten servisi, merkezi uydu sistemleri kurulumu ve konusunda profesyonel olarak ilgilenmekteyim.
Hem bulunduğumuz bölgede ki anten tamir ve kurulumları hem de çevre illerden sitemiz üzerinden gelen merkezi uydu sistemleri kurulum ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

K Çevrimdışı

kadir

Yeni Üye
29 Ağu 2018
5
36
Merhaba Arkadaşlar
İsmim Kadir. 30 yaşındayım.
Şanlıurfa'da yaşıyorum. İşim dolayısıyla bir çok şehirde yaşadım. Üniversitede öğretim elemanıyım ancak şu an geçiş döneminde olduğum için boştayım.
Elektronik ve doğa sporlarını ilgi duyuyorum.
Aranıza katılmış olmaktan dolayı mutluyum.

M Çevrimdışı

mrtkrbck

Yeni Üye
3 Eyl 2018
18
53
Herkese selam ben Murat,
1971 İzmit doğumluyum, EML Elektrik bölümü mezunuyum. Enerji sektöründeyim, 15 yıl İzmit'te, 6 yıl Ankara'da 2 yıldır da Kırıkkale'de çalışıyorum.
Küçük kızım sağolsun 7 yıllık Philips televizyonu camsil ile yıkamış, bu nedenle yeni tv alma ihtiyacı doğdu. Araştırmadan, satıcının lafıyla alışveriş etmeyi sevmem bu yüzden bu forumla tanıştım. Herkese iyi forumlar diliyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Herkese selam ben Murat,
1971 İzmit doğumluyum, EML Elektrik bölümü mezunuyum. Enerji sektöründeyim, 15 yıl İzmit'te, 6 yıl Ankara'da 2 yıldır da Kırıkkale'de çalışıyorum.
Küçük kızım sağolsun 7 yıllık Philips televizyonu camsil ile yıkamış, bu nedenle yeni tv alma ihtiyacı doğdu. Araştırmadan, satıcının lafıyla alışveriş etmeyi sevmem bu yüzden bu forumla tanıştım. Herkese iyi forumlar diliyorum.
Hoşgeldiniz azizim :ok

Canlarımız evlatlarımıza bir şey olmasın da azizim, canları sağ olsun ne diyelim, demek ki kızımız sizin daha yeni teknoloji bir ürün almanızın zamanı geldiğine karar vermiş :ok

Geri
Üst Alt