Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Cümleten Selamun Aleyküm,
Ben Şamil , foruma Antalya dan katılıyorum doğma, büyüme, yaşlanma Antalyalı yım. 44 yıllık Antalya lı ve Galatasaraylıyım.
Emlak işleriyle uğraşıyorum. Hobilerim balık tutmak ,film seyretmek,internette gezinmek ve Galatasaray
Tavsiye forumu ile tanıştıktan sonra teknolojik aletlere ilgi duymak ve televizyon beğenmemek de özel zevklerim arasına girdi.
Sayenizde televizyon alamıyorum eskiden Tofaşlar her sene arabaların arkasına bir harf daha ekler yeni model diye satarlardı.En çok harf hangisindeyse o en iyisi olurdu.
Bende şimdi VESTEL SLXAK 1,6 model bir televizyon bekliyorum.Çıkınca Ado ve Albanez üstadlarda tamam derlerse ki demezler.Ado üstad; ''bunun Vestel görünümlü Regali var boşuna Vestel e para vermeyin'' der Albanez üstad; ''Ülen nerde eski Pio lar, Tosh lar Caponlar yapıyordu yok şimdi o paneller takılmayın böyle harflere slxak nedir yaw hepsini Çinli yapıyor ''der. ben o televizyonu da alamam neyse sağlık olsun zaten forum okumaktan televizyon seyredecek zamanım da kalmadı.
Emeğiniza yüreğinize sağlık.
ben buradayım.
Allah iyiliğinizi versin azizim vallahi kahkaha atarak güldüm
albanez Can abi için ekşi de bir tanımlama yazmışlar o da geldi aklıma halen gülüyorum vallahi
Tamam bak sana ikimiz de TV bulduk, Can abi de OK çeker bu TV ye, Gidip 49UD8800 alabilirsin ben ''VESTEL muadili REGAL var'' demeyeceğim söz
Hoşgeldiniz bu arada, Anladığım kadarıyla 74 lüsünüz