Kendini Tanıt

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cümleten Selamun Aleyküm,

Ben Şamil , foruma Antalya dan katılıyorum doğma, büyüme, yaşlanma Antalyalı yım. 44 yıllık Antalya lı ve Galatasaraylıyım. :hoba1
Emlak işleriyle uğraşıyorum. Hobilerim balık tutmak ,film seyretmek,internette gezinmek ve Galatasaray :clap
Tavsiye forumu ile tanıştıktan sonra teknolojik aletlere ilgi duymak ve televizyon beğenmemek de özel zevklerim arasına girdi.
Sayenizde televizyon alamıyorum :sopa1 eskiden Tofaşlar her sene arabaların arkasına bir harf daha ekler yeni model diye satarlardı.En çok harf hangisindeyse o en iyisi olurdu.
Bende şimdi VESTEL SLXAK 1,6 model bir televizyon bekliyorum.Çıkınca Ado ve Albanez üstadlarda tamam derlerse ki demezler.Ado üstad; ''bunun Vestel görünümlü Regali var boşuna Vestel e para vermeyin'' der :deli1Albanez üstad; ''Ülen nerde eski Pio lar, Tosh lar Caponlar yapıyordu yok şimdi o paneller takılmayın böyle harflere slxak nedir yaw hepsini Çinli yapıyor ''der. :deli1 ben o televizyonu da alamam:ara neyse sağlık olsun zaten forum okumaktan televizyon seyredecek zamanım da kalmadı.:yeah

Emeğiniza yüreğinize sağlık.
ben buradayım.:bye

Allah iyiliğinizi versin azizim vallahi kahkaha atarak güldüm :kop

albanez albanez Can abi için ekşi de bir tanımlama yazmışlar o da geldi aklıma halen gülüyorum vallahi :kop

Tamam bak sana ikimiz de TV bulduk, Can abi de OK çeker bu TV ye, Gidip 49UD8800 alabilirsin ben ''VESTEL muadili REGAL var'' demeyeceğim söz :kiskis

Hoşgeldiniz bu arada, Anladığım kadarıyla 74 lüsünüz :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar
İsmim Emre Tekirdağlıyım. Oto cam işiyle uğraşıyorum.
Kaskodan camlarınız ücretsiz değiştirilir :)

2012 model maxidoblo arka camı itina ile patlatılır :kop

1-jpg13007611d9c12883.jpg

Hoşgeldin Kardeşim :ok

SAMILO Çevrimdışı

SAMILO

Aktif Üye
15 Şub 2018
181
Allah iyiliğinizi versin azizim vallahi kahkaha atarak güldüm :kop

albanez albanez Can abi için ekşi de bir tanımlama yazmışlar o da geldi aklıma halen gülüyorum vallahi :kop

Tamam bak sana ikimiz de TV bulduk, Can abi de OK çeker bu TV ye, Gidip 49UD8800 alabilirsin ben ''VESTEL muadili REGAL var'' demeyeceğim söz :kiskis

Hoşgeldiniz bu arada, Anladığım kadarıyla 74 lüsünüz :ok

Eyvallah üstad hoş buldum,hoş gördüm. evet 74 lüyüm.:mutlu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hoşbulduk abi yakınsan gel çözeriz sıkıntı yok Kırılan cam olsun :)

Düşünmen bile yeter kardeşim sağ olasın, Geçenlerde oldu bu, taktırıverdim, İlçede ''300TL ve 1,5 saat bırakman lazım'' dediler, Merkeze gittim 140TL ve 15 dakikada yaptırdım :kop

Buralar kırsal bölgeler abi, eğer uyanık olmazan kör tuttuğunu misali oluyor :kop

Sende acaip maceralar vardır aslında, Hani şöyle camdan içeri direk girmiş vs gibi :kiskis

E Çevrimdışı

emrekaptan59

Yeni Üye
11 Nis 2018
18
31
Düşünmen bile yeter kardeşim sağ olasın, Geçenlerde oldu bu, taktırıverdim, İlçede ''300TL ve 1,5 saat bırakman lazım'' dediler, Merkeze gittim 140TL ve 15 dakikada yaptırdım :kop

Buralar kırsal bölgeler abi, eğer uyanık olmazan kör tuttuğunu misali oluyor :kop

Sende acaip maceralar vardır aslında, Hani şöyle camdan içeri direk girmiş vs gibi :kiskis

hesaplı yapmışlar abi 195tl satış listesi var camın 15dklık iş haklısın. Lakin kurusun diye bekletmek istemiş olabilir.
ben artık nasıl kırıldı diye sormuyorum herkesin hikayesini dinlemeye kalkınca iş yapamıyoruz:)

E Çevrimdışı

emrekaptan59

Yeni Üye
11 Nis 2018
18
31
2010 model sensör var. 433 tl falan demişlerdi. Orjinali 1000küsür ifi
konu sapsın istemem :) oto cam konusunda Türkiye de yan sanayi cam algısı oluşmasın. Devletimiz cam üretimi konusunda standartları oluşturmuş durumda. Orj cam logosu değişik sadece bir farkı yok. Hatta ülkemizde ki cam fabrikaları üretim kapasitesinin %70 kısmını yurt dışına gönderiyorlar. o yüzden paranızı orj cam diyerek çarçur etmeyin.
fiyat konusuna gelince camların fiyatları genelde standart. Dikkat etmeniz gereken montaj konusu. eğer düzgün montaj yapılmaz ise su alma rüzgar sesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Trakya bölgesinde ki müşteriler için otobüs kamyon traktör otomobil camları, hasarlı araç onarımı kaporta, oto dış ayna camları komple ayna , cam kriko sunroof tamiri konusunda yardımcı olabilir.

teşekkürler

Geri
Üst Alt