Kendini Tanıt

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
konu sapsın istemem :) oto cam konusunda Türkiye de yan sanayi cam algısı oluşmasın. Devletimiz cam üretimi konusunda standartları oluşturmuş durumda. Orj cam logosu değişik sadece bir farkı yok. Hatta ülkemizde ki cam fabrikaları üretim kapasitesinin %70 kısmını yurt dışına gönderiyorlar. o yüzden paranızı orj cam diyerek çarçur etmeyin.
fiyat konusuna gelince camların fiyatları genelde standart. Dikkat etmeniz gereken montaj konusu. eğer düzgün montaj yapılmaz ise su alma rüzgar sesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Trakya bölgesinde ki müşteriler için otobüs kamyon traktör otomobil camları, hasarlı araç onarımı kaporta, oto dış ayna camları komple ayna , cam kriko sunroof tamiri konusunda yardımcı olabilir.

teşekkürler
Zaten orjinalini almayı düşünmüyordum sağlam fark vardı fiyat konusunda.Bilgi için teşekkürler

52ZF355 Çevrimdışı

52ZF355

Yeni Üye
17 Nis 2018
22
Abi sen öyle yazınca benim aklıma Gönül Yazar'ın Eski kocası İsmet Yazar geldi, Plakçısı vardı adamın, sanırım Çankayadaydı. Auido cihaz diyorsan @albanez Can abimiz de oldukça hastadır bu konuda :kiskis

Hayde eski toprak audio hi fi deck kaset, pikap, anfi, kolon meraklıları dökülsün ortaya :rock

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hayde eski toprak audio hi fi deck kaset, pikap, anfi, kolon meraklıları dökülsün ortaya :rock
Abi eski bir SANYO makaralı amplifikatörlü dahili hoparlörlü bavul tipi set vardı, Makara kısmını refüze edip, yerine kaset deck takıp o şekli ile yıllarca kullanmışlığım vardır. Hey gidi ömrümüz kristal ayarı yapmakla geçti beeee, Neydi o üçgen kafa kristaller :kiskis

B Çevrimdışı

Bjenige

Yeni Üye
4 May 2018
30
35
Şurayı hortlatalım kendimizi tanıtalım;

İsmim Adem Arslan, 1989 Ankara Doğumluyum
Çorba gibi bir hayatım var diyebilirim;

Lise mezunuyum ve şuanda Ankara Üniversitesi MYO Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisiyim (Kısmetse bu sene bitiyor)
Turizm Sektöründe, Uçak Rezervasyon ve Biletleme ve Seyahat Danışmanı olarak çalışmaktayım.
Bundan önce 3 yıl THY Müşteri İlişkileri Dosya Kontrol Ekibinde ve onun öncesinde 4 Yıl Teknosa'da çalıştım.
7 Yıllık evliyim ve henüz 46 günlük bir babayım :)
Artık baba olduk ve "oğlum televizyonun kumandasını getir" diyebilmek adına hayatımıza ilk defa televizyon soktum ve bu sayede bu forumla tanışma fırsatı buldum.

Not: "Bjenige" Adige dilinde ailemizin adı ve keçi inatlı demek.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945

Buradayız. :oku
Bebekken evimizde Philips'in katlı setlerinden varmış.
Babam Philips'i Pioneer'ı severdi. :hihi
Daha sonra ben ilkokuldayken elimize komşumun vasıtasıyla Akai - Nordmende karışımı bir hi-fi takımı geçmişti.
Tesadüfen komşunun kömürlüğüne girdiğimizde görmüştük cihazları.
Komşu atmış yıllar önce.
Aldık, prize taktık, Nordmende tuner hariç hepsi çalıştı. (Şansın bu kadarı)
Bir de Nordmende belt drive pikabın kayışı, iğnesi yoktu o kadar.
Ama çocuktum, babam da pek ilgilenmeyince, cihazlar meraktan elimde kaldı.
Bozduğum cihazların maliyetlerini toplasanız ikinci el bir Lada alırdınız herhalde. :kop
Şimdilerde yoluma Sony TA-FE 330R ile devam ediyorum.
STK entegreli, midrange'i tok olan bir amfi. Tiz sesleri biraz zayıf, onu da bilgisayardan hallediyorum.
Bir aralar Pikap alıp plak işine girmiştim ancak maliyeti nedeniyle elimden çıkardım. O da PS-LX 150H idi. :sirit
Hoparlörlerim de 3 yollu LG. :hihi

Öyle işte. :bilmiyom

SAMILO Çevrimdışı

SAMILO

Aktif Üye
15 Şub 2018
181

Lise mezunuyum ve şuanda Ankara Üniversitesi MYO Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisiyim (Kısmetse bu sene bitiyor)
Turizm Sektöründe, Uçak Rezervasyon ve Biletleme ve Seyahat Danışmanı olarak çalışmaktayım.
Bundan önce 3 yıl THY Müşteri İlişkileri Dosya Kontrol Ekibinde ve onun öncesinde 4 Yıl Teknosa'da çalıştım.
Artık baba olduk ve "oğlum televizyonun kumandasını getir" diyebilmek adına hayatımıza ilk defa televizyon soktum ve bu sayede bu forumla tanışma fırsatı buldum.

hoş geldin sıgoş :hoba1abzeh mi? kabardey mi? ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Adaşım Hoş Gelmişsin :ok

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
ancak yazabildim...
yarışmaya istanbuldan katılıyorum :clap2
yaşım 47
bende öğretmenim...sanırım forumda 4 kişi öğretmen..
teknoloji ile yakından ilgiliyim ama bu zamana kadar fırsat bulup uğraşamadım
artık buralardan bilgili arkadaşlar sayesinde öğreneceğiz....:ok

Geri
Üst Alt