Kendini Tanıt

M Çevrimdışı

Mehmet Ali Sel

Yeni Üye
8 May 2018
16
26
Adım Isa Güngör
Öğrenciyim. Yaş 19 en genç benim herhalde. En tecrübesiz de diyebiliriz. Normalde liseden sayısal ogrencisi olarak mezun oldum.belli başlı mühendislik dallarına elektroniğe ilgim vardı. Ama radikal bir karar alarak bu sene eşit agirliktan universiteye hazırlanıyorum. Büyük bi ihtimal hukuk tercihi yapacak gibiyim. Size buradaki konular da yardimci olamasamda ileride davalariniza bakabilirim.( Not: eninde sonunda ilk hedefimle alakali bir şeyler yapacağım )

Satranç, futbol, basketbol ilgi alanlarım içerisinde. (Ilgi varsa forumda, satranc karşılaşmaları fena olmaz)

Edebiyat iyi olduğumu düşündüğüm bir alan. Soru varsa yardimci olayım :))

Yazilabilecek birçok şey var ancak muhabbet gectikce daha iyi taniscagimizi düşünüyorum.
Binaenaleyh yazımı bitiriyorum tanistigima memnun oldum :)

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Adım Isa Güngör
Öğrenciyim. Yaş 19 en genç benim herhalde. En tecrübesiz de diyebiliriz. Normalde liseden sayısal ogrencisi olarak mezun oldum.belli başlı mühendislik dallarına elektroniğe ilgim vardı. Ama radikal bir karar alarak bu sene eşit agirliktan universiteye hazırlanıyorum. Büyük bi ihtimal hukuk tercihi yapacak gibiyim. Size buradaki konular da yardimci olamasamda ileride davalariniza bakabilirim.( Not: eninde sonunda ilk hedefimle alakali bir şeyler yapacağım )

Satranç, futbol, basketbol ilgi alanlarım içerisinde. (Ilgi varsa forumda, satranc karşılaşmaları fena olmaz)

Edebiyat iyi olduğumu düşündüğüm bir alan. Soru varsa yardimci olayım :))

Yazilabilecek birçok şey var ancak muhabbet gectikce daha iyi taniscagimizi düşünüyorum.
Binaenaleyh yazımı bitiriyorum tanistigima memnun oldum :)
Yoo, hayır, en genç benim.:kiskis

Hoşgeldiniz hocam.:cak

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ancak yazabildim...
yarışmaya istanbuldan katılıyorum :clap2
yaşım 47
bende öğretmenim...sanırım forumda 4 kişi öğretmen..
teknoloji ile yakından ilgiliyim ama bu zamana kadar fırsat bulup uğraşamadım
artık buralardan bilgili arkadaşlar sayesinde öğreneceğiz....:ok

Hepimiz birbirimizden çok şey öğrenip, Hepimiz birbirimize çok tavsiye vereceğiz Hocam. :ok

Geri
Üst Alt