Kendini Tanıt

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
bende yeni üyelerden biriyim yer nevşehir ve formun en yaşlılardan biriyim yaş 54 DH formundan transfer oldum,kamu kurumunda görevliyim, ilkokul ve ortaokulu okudum diğerlerini hep dışarıdan okudum (lise-yüksek okul) ne bilgisayar ne diğer konularda (televizyon,bilgisayar,cep telefonu,tv box vs) fazla bir bilgim yok,her bir konuyu sessiz sedasız okuyorum aldığım her şey hakkında araştırma yapar ve kafamda bir bilgi oluştuktan sonra gider alırım kolay kolay yazmam sıkı bir
okuyucuyum form sitelerinden çok şey öğrendim buradaki bilgili arkadaşlardan da çok şey öğreneceğim den de eminim,herkese saygı selamlarımı sunuyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
bende yeni üyelerden biriyim yer nevşehir ve formun en yaşlılardan biriyim yaş 54 DH formundan transfer oldum,kamu kurumunda görevliyim, ilkokul ve ortaokulu okudum diğerlerini hep dışarıdan okudum (lise-yüksek okul) ne bilgisayar ne diğer konularda (televizyon,bilgisayar,cep telefonu,tv box vs) fazla bir bilgim yok,her bir konuyu sessiz sedasız okuyorum aldığım her şey hakkında araştırma yapar ve kafamda bir bilgi oluştuktan sonra gider alırım kolay kolay yazmam sıkı bir
okuyucuyum form sitelerinden çok şey öğrendim buradaki bilgili arkadaşlardan da çok şey öğreneceğim den de eminim,herkese saygı selamlarımı sunuyorum.

Size ''AĞABEY'' diyebilirmiyim?

kucuk-emrah-jpeg.jpg

Foruma ''ABİ'' diyebileceğim birileri gelince mutlu oluyorum vallahi :kiskis

Bu vesile ile hoşgeldiniz abicim. Ben de sizin gibi önce ortaokulu terk etmiş ama sonradan dışarıdan akademik eğitim almış ve halen açık öğretim ile sınavlara girip çıkan birisiyim.

Öğrenmenin yaşı olmadığına ve hiç kimsenin her şeyi bilemeyeceğine inanırım.

Bol bol yazarım sizin aksinize :kop

Okuma kısmına gelince, forumdan ve arasıra oynadığım WOT oyunundan sonra her gün bir kaç sayfa bir şeyler okumaya çalışırım, Bu ara eşimle her akşam 19:00 da FOX TV Fatih Portakalın 19:45 de bitimini takiben tv yi kapatım 20:15 e kadar kitap okuma kararı aldık ve uyguluyoruz.

Ben Daha önce Behzat AY'dan okumuş olsam da şimdi Turgut Özakman'ın kaleminden yine ÇANAKKALE GEÇİLMEZ okuyorum. Bitince İlber Ortaylı Hocamızın Tarihte Türkler'i ankatan kitabına geçeceğim.

Size ve sizin gibilere ihtiyacımız var, Solmamanız, kaybolmamanız dileklerimle tekrar hoşgeldiniz :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,042

Ekli dosyayı görüntüle 826

Bu vesile ile hoşgeldiniz abicim. Ben de sizin gibi önce ortaokulu terk etmiş ama sonradan dışarıdan akademik eğitim almış ve halen açık öğretim ile sınavlara girip çıkan birisiyim.

Okuma kısmına gelince, forumdan ve arasıra oynadığım WOT oyunundan sonra her gün bir kaç sayfa bir şeyler okumaya çalışırım, Bu ara eşimle her akşam 19:00 da FOX TV Fatih Portakalın 19:45 de bitimini takiben tv yi kapatım 20:15 e kadar kitap okuma kararı aldık ve uyguluyoruz.

Ben Daha önce Behzat AY'dan okumuş olsam da şimdi Turgut Özakman'ın kaleminden yine ÇANAKKALE GEÇİLMEZ okuyorum. Bitince İlber Ortaylı Hocamızın Tarihte Türkler'i ankatan kitabına geçeceğim.

Size ve sizin gibilere ihtiyacımız var, Solmamanız, kaybolmamanız dileklerimle tekrar hoşgeldiniz :ok

Ogunleri bende gorurmuyum :hihi
Bu mesaji bile zorla okudum
Okumak bana gore degil dikkatim asiri dağılıyor
(Arastirma yada yeni birsey ogrenirken top atsan farkinda bile olmam)
Birde boyle bir durum var

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60

Ekli dosyayı görüntüle 826

Elbette diyebilirsiniz .
hoş bulduk bu kadar yazılanları birilerinin okuması gerekiyor boşa yazılmış olmasın değil mi?

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
876
Adaş Abim hoş geldin :cak

B Çevrimdışı

Baran

Aktif Üye
14 May 2018
50
54
Merhaba.Adım Baran.Denizli'de yaşıyorum.Özel sektör çalışanıyım.Saygılarımla.

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
876
Burası unutuldu :kiskis Aramıza yeni katılıp aktif olan arkadaşları buraya alsak :dinle

S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
Selamlar, Adım Suat çok eskiden beridir DH'de üyeyim. Orada albanez üstadı takip ederdim hatta bir kaç seferde özelden yazışmamız olmuştu, buraya da onu takip etmek için üye oldum, bu sayede bilgili bir çok arkadaşı gördüm memnunum. Henüz bir ürün almaya niyetli değilim ama olursa bilgilerinizden faydalanmayı düşünüyorum. Herkese saygılar, sevg,iler.

Geri
Üst Alt