Kendini Tanıt

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,042
Selamlar, Adım Suat çok eskiden beridir DH'de üyeyim. Orada albanez üstadı takip ederdim hatta bir kaç seferde özelden yazışmamız olmuştu, buraya da onu takip etmek için üye oldum, bu sayede bilgili bir çok arkadaşı gördüm memnunum. Henüz bir ürün almaya niyetli değilim ama olursa bilgilerinizden faydalanmayı düşünüyorum. Herkese saygılar, sevg,iler.

Merhaba S sasuta Suat Bey , Hosgeldınız
Kadır, Kıymetı Bılınmeyen, Kusturulen Ustalarımızı Insallah Bu Catı Altında Zaman ıcın Tektek Toparlamaya Calısacagız
Desteklerınızı Esırgemezsenız Sevınırız Iyı Forumlar... :ok

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Herkese merhabalar. Ben Bener Ersoy
8 yıldır Diageo MEY’de bölge satış Sorumlusu olarak çalışıyorum. Yaş : 36 eskiden forumlarda aktiftim ama uzun süredir girmiyordum burayı da JVC’yi araştırırken buldum ve hoşuma gitti, üye oldum ve takılıyorum. Onun haricinde Beşiktaş Genel Kurul üyesiyim ve iyi bir film/ dizi izleyicisiyim. Xbox’a oyun alır oynamam falan. Şimdilik bu kadar herkese selam tekrardan.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,042
8 yıldır Diageo MEY’de bölge satış Sorumlusu olarak çalışıyorum. Yaş : 36 eskiden forumlarda aktiftim ama uzun süredir girmiyordum burayı da JVC’yi araştırırken buldum ve hoşuma gitti, üye oldum ve takılıyorum. Onun haricinde Beşiktaş Genel Kurul üyesiyim ve iyi bir film/ dizi izleyicisiyim. Xbox’a oyun alır oynamam falan. Şimdilik bu kadar herkese selam tekrardan.

Merhaba Bener Bey, Hosgeldınız.
Bener'in Anlamı Nedır. ?

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
876
Selamlar, Adım Suat çok eskiden beridir DH'de üyeyim. Orada albanez üstadı takip ederdim hatta bir kaç seferde özelden yazışmamız olmuştu, buraya da onu takip etmek için üye oldum, bu sayede bilgili bir çok arkadaşı gördüm memnunum. Henüz bir ürün almaya niyetli değilim ama olursa bilgilerinizden faydalanmayı düşünüyorum. Herkese saygılar, sevg,iler.
Suat Bey, aramıza Hoş geldiniz :ok

Bener Bey, Forumda kalmanıza sevindik, aramıza hoş geldiniz :ok

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
Merhabalar,

İsmin Orhan Engin Okay. Ankara'da yaşıyorum ve 29 yaşındayım. Mesleğim turizm. Turizm sektörünün otel kısmında teknik, insan kaynakları, muhasebe ve ön büro hariç diğer tüm departmanlarında çalıştım. IT de dahil. Turizm üzerine olan yüksek lisansımı yeni bitirdim. Şu an için işsizim.

Turizmin yanı sıra, bilgisayar, maket yapımı, fotoğrafçılık, ebru yapımı gibi hobilerim bulunmakta.

2002 den bu yana web tasarımı, grafik tasarımı ve bazı küçük programlama dilleri ile hobi olarak ilgilendim.

Eğlenceli, yardımlaşmayı seven bir yapım var.

Herkese iyi forumlar.

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
876
Orhan Bey hoşgeldiniz, CV güzelmiş :ok
İşsizim derken, aramı verdiniz, yoksa işmi bulamıyorsunuz ona şaşırıdım, Hem de Turizm Sektörün de :alala

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
Orhan Bey hoşgeldiniz, CV güzelmiş :ok
İşsizim derken, aramı verdiniz, yoksa işmi bulamıyorsunuz ona şaşırıdım, Hem de Turizm Sektörün de :alala

Aramadığımdan, yüksek lisans a başladığım dönemlerde ilk başlarda rahat götürebiliyordum, sonra ki dönemler çalıştığım yer arıza çıkardı ve yüksek lisansda bir dönem kaybettim. Bunun akabinde çalışmaya ara verdim. İnşallah, mezuniyet ve seçimlerin arası kısa, Seçimlerden sonra yeni bir rota çizeceğim kendime:cay

Geri
Üst Alt