Kendini Tanıt

Deimos Çevrimiçi

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
Aramadığımdan, yüksek lisans a başladığım dönemlerde ilk başlarda rahat götürebiliyordum, sonra ki dönemler çalıştığım yer arıza çıkardı ve yüksek lisansda bir dönem kaybettim. Bunun akabinde çalışmaya ara verdim. İnşallah, mezuniyet ve seçimlerin arası kısa, Seçimlerden sonra yeni bir rota çizeceğim kendime:cay
Gönlünüze göre olur inşallah :ok

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Buradayız. :oku
Bebekken evimizde Philips'in katlı setlerinden varmış.
Babam Philips'i Pioneer'ı severdi. :hihi
Daha sonra ben ilkokuldayken elimize komşumun vasıtasıyla Akai - Nordmende karışımı bir hi-fi takımı geçmişti.
Tesadüfen komşunun kömürlüğüne girdiğimizde görmüştük cihazları.
Komşu atmış yıllar önce.
Aldık, prize taktık, Nordmende tuner hariç hepsi çalıştı. (Şansın bu kadarı)
Bir de Nordmende belt drive pikabın kayışı, iğnesi yoktu o kadar.
Ama çocuktum, babam da pek ilgilenmeyince, cihazlar meraktan elimde kaldı.
Bozduğum cihazların maliyetlerini toplasanız ikinci el bir Lada alırdınız herhalde. :kop
Şimdilerde yoluma Sony TA-FE 330R ile devam ediyorum.
STK entegreli, midrange'i tok olan bir amfi. Tiz sesleri biraz zayıf, onu da bilgisayardan hallediyorum.
Bir aralar Pikap alıp plak işine girmiştim ancak maliyeti nedeniyle elimden çıkardım. O da PS-LX 150H idi. :sirit
Hoparlörlerim de 3 yollu LG. :hihi

Öyle işte. :bilmiyom
Nordmende on numaradır. Alman malı. Bizde 1985 model 63 ekran tv vardı. Altı yaşındaydım. Almanyadan almıştık. 1500 mark idi. Yanına birde Orion marka VHS video almıştık. O da aynı fiyattı. Ne cihazlardı bee..
TV de bir tuner vardı. Nerdeyse antensiz kullan. Ve kumandalı üst kısım da kapak vardı.. Teknoloji ile ilk tanışma yıllarım.
Hiç unutmam o yıllarda AEG öko lavamat çamaşır makinasıda almıştık. Onuda anlatmama gerek yok. 2014 yılında bozuldu. Neyse babama makinanın çalışmasını tarif etmiştim. Düğmeyi çekeceksin demiştim. Çekte kır düğmeyi demişti :gul neyse nerden nereye yazdık...
Demekki önceden kaliteye şimdi ise hizmete önem veriyorlar.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Nordmende on numaradır. Alman malı. Bizde 1985 model 63 ekran tv vardı. Altı yaşındaydım. Almanyadan almıştık. 1500 mark idi. Yanına birde Orion marka VHS video almıştık. O da aynı fiyattı. Ne cihazlardı bee..
TV de bir tuner vardı. Nerdeyse antensiz kullan. Ve kumandalı üst kısım da kapak vardı.. Teknoloji ile ilk tanışma yıllarım.
Hiç unutmam o yıllarda AEG öko lavamat çamaşır makinasıda almıştık. Onuda anlatmama gerek yok. 2014 yılında bozuldu. Neyse babama makinanın çalışmasını tarif etmiştim. Düğmeyi çekeceksin demiştim. Çekte kır düğmeyi demişti :gul neyse nerden nereye yazdık...
Demekki önceden kaliteye şimdi ise hizmete önem veriyorlar.

Kesinlikle. Önceden kalite temelinde, yenilik yönünde bir rekabet vardı. Bizde Siemens lisanslı Arçelik makineler var.
Leydi 3440 bulaşık makinesi. Hiç tamir görmedi, sadece temiz su hortumunu ağzını bozduğum için yenisiyle değiştirdim.
Full Automatic 2100 çamaşır makinesi. Sadece beyin değişti. Sonra motorunun kömürleri yenilenmesi gerekiyordu, uğraşamadım verdik hurdacıya. Leydi 3440 yoluna hala devam ediyor. Rahat 24 25 yılı vardır makinenin.

Şimdi Hotpoint Ariston çamaşır makinesi var, makine elektronik yönden iyi. Öyle kronik bir arızası yok görünürde.
Ama sanırım aylar önce temizlik yaparken altından taş parçası çıktı makinenin. Taşında ufak bir kısım çatlayıp düştü herhalde.
Bir ara makineyi yatırıp bakacağım taşa. :bilmiyom

E Çevrimdışı

erence

Yeni Üye
6 Haz 2018
24
47
İsmim Eren.
Kayseride ikamet ediyorum.39 yaşındayım.Kimya Mühendisiyim. Koyu Fenerbahçe taraftarıyım.Son 3-4 yıl hariç :)
Tv konusunu epey önce DH de araştırıp albanez üstatın takipcisiydim.Yıllar geçmiş ama ustat değişmemiş, yine beğendiği bir tv yok :) Şaka biryana o tip forumlardan bu foruma baya yol katedilmiş,en sevdiğim özelliği ise çıkar gözetmeksizin verilen emek gerçekten takdire şayan.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
E erence, Merhaba Eren Bey Hosgeldiniz
Hepimizin ortak noktasi D.H
Yapilan Haksizliklar Gorunce Kendimize Farkli Platform Arar Olduk
Sonu Olarak Bu Noktaya Geldik
ALLAH C.C Razi Olsun
Yoneticilerimiz ve Sizlerin Sayesinde
Yavas ama Guvenli Adimlarla Büyüyoruz
Desteklerinizi Esirgemezseniz Seviniriz :ok

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
İsmim Eren.
Kayseride ikamet ediyorum.39 yaşındayım.Kimya Mühendisiyim. Koyu Fenerbahçe taraftarıyım.Son 3-4 yıl hariç :)
Tv konusunu epey önce DH de araştırıp albanez üstatın takipcisiydim.Yıllar geçmiş ama ustat değişmemiş, yine beğendiği bir tv yok :) Şaka biryana o tip forumlardan bu foruma baya yol katedilmiş,en sevdiğim özelliği ise çıkar gözetmeksizin verilen emek gerçekten takdire şayan.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden.
Hoşgeldiniz eren bey iyi forumlar . İkamet Kayseri'nin neresinde :)

oXyGeN Çevrimdışı

oXyGeN

Aktif Üye
25 May 2018
364
Merhaba arkadaşlar ismim Ahmet
Yaş 40. Veteriner Hekimim.
From Konya :)
Çıkar ilişkisi olmadan forumda diğer insanlara yardım etmek için emek sarfeden tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür etmek isterim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Çıkar ilişkisi olmadan forumda diğer insanlara yardım etmek için emek sarfeden tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür etmek isterim.
Hoşgeldiniz azizim.

Siz de bir nevi doktor oluyorsunuz aslında değil mi?

"tohtor bey Hoşgeldiniz" diye takılacaktım da oradan aklıma geldi :))

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Hoşgeldiniz hocam. Meslektaşlarinizla çokça haşır neşir olmuş biri olarak kolay gelsin kolay iş değil.

oXyGeN Çevrimdışı

oXyGeN

Aktif Üye
25 May 2018
364
Hoşgeldiniz azizim.

Siz de bir nevi doktor oluyorsunuz aslında değil mi?

"tohtor bey Hoşgeldiniz" diye takılacaktım da oradan aklıma geldi :))
Hoşbulduk. :)) ülkemizde pek bir değer bulamayan ama yurtdışına ayak bastığınızda ya da yabancılarla muhatap olduğunuzda oldukça değer kazanan bir meslek bizimki..
Anlam olarak hayvan doktoru evet ama içerik olarak doktorluk, gıda, halk sağlığı daha bilimum alan barındıran meslek.

Geri
Üst Alt