Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
merhaba arkadaşlar. adımı vermek istemiyorum. ama nüfus cüzdanında yazandan farklı olarak göbek adım doğandır. ailemde babam hariç herkes ve de memleketimde aile ahbaplarım bu isimle sesleniverir bana. ankarada gümrük ve ticaret bakanlığında gümrük muayene memuru olarak görev yapmaktayım. buraya giriş amacım tavsiye almaktı. lakin bir şey almaya girişince onu araştır bunu araştır derken teknolojinin engin denizinde boğulmamak için yüzmeyi öğrenmeye çalışıyorsunuz. bu sefer yüzmeyi öğrendikçede yüzüverdiğiniz yerleri beğenmeyip farklı denizlere dalmak istiyorsunuz. bir yandan kafanız karışıyor bir yandan çözüm bulmaya çalışıyorsunuz bir yandan da bir şeyler öğrenmeye çalışıyorsunuz. işin garip tarafı sizi bu şey yorup vaktinizi alsada kelimelerin kıfayetsiz kaldığı bir zevk veriyor olması sizi yeni şeyler almaya itiyor ve tekrar araştırma sürecine sokuyor. değişik !!! belki de başka şeylerden kaçtığımız için buradayız
Abicim PAYLAŞIM günümüz koşullarının ihtiyaç duyulur hale geldiği bir olgu durumunda artık ve adı paylaşım olan bazı şeyler çok saydamlaştığı, sıradanlaştığı ve sanallaştığı için, daha samimi bir ortam olması ve GERÇEKTEN tecrübelerin paylaşıldığı platform olması nedeniyle bizler hep forum ortamlarını tercih ediyoruz. Şahsen benim düşüncem bu yönde.
Hayatımda instagram kullanmadım, twitter nasıl kullanılır bilmem. Facebook var ki ellerinizden öper iki oğlum var onlarında etkisi ile çeyrek zamanlı facebook kullanırım, haftalarca açmasam aklıma gelmez.
Ancak forum dedin mi bende akan sular durur.
Sota başkan, foruma slogan buldum.
FACEBOOK yokken BİZ vardık.