Kendini Tanıt

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
merhaba arkadaşlar. adımı vermek istemiyorum. ama nüfus cüzdanında yazandan farklı olarak göbek adım doğandır. ailemde babam hariç herkes ve de memleketimde aile ahbaplarım bu isimle sesleniverir bana. ankarada gümrük ve ticaret bakanlığında gümrük muayene memuru olarak görev yapmaktayım. buraya giriş amacım tavsiye almaktı. lakin bir şey almaya girişince onu araştır bunu araştır derken teknolojinin engin denizinde boğulmamak için yüzmeyi öğrenmeye çalışıyorsunuz. bu sefer yüzmeyi öğrendikçede yüzüverdiğiniz yerleri beğenmeyip farklı denizlere dalmak istiyorsunuz. bir yandan kafanız karışıyor bir yandan çözüm bulmaya çalışıyorsunuz bir yandan da bir şeyler öğrenmeye çalışıyorsunuz. işin garip tarafı sizi bu şey yorup vaktinizi alsada kelimelerin kıfayetsiz kaldığı bir zevk veriyor olması sizi yeni şeyler almaya itiyor ve tekrar araştırma sürecine sokuyor. değişik !!! belki de başka şeylerden kaçtığımız için buradayız

Abicim PAYLAŞIM günümüz koşullarının ihtiyaç duyulur hale geldiği bir olgu durumunda artık ve adı paylaşım olan bazı şeyler çok saydamlaştığı, sıradanlaştığı ve sanallaştığı için, daha samimi bir ortam olması ve GERÇEKTEN tecrübelerin paylaşıldığı platform olması nedeniyle bizler hep forum ortamlarını tercih ediyoruz. Şahsen benim düşüncem bu yönde.

Hayatımda instagram kullanmadım, twitter nasıl kullanılır bilmem. Facebook var ki ellerinizden öper iki oğlum var onlarında etkisi ile çeyrek zamanlı facebook kullanırım, haftalarca açmasam aklıma gelmez.

Ancak forum dedin mi bende akan sular durur.

Sota Sota başkan, foruma slogan buldum.

FACEBOOK yokken BİZ vardık.

:kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İhlas mağazası vardı tam sizin yanınızda , hanımın gazına gelip gidip eşek yükü para döküp markasını şu an hatırlamadığım halı yıkama makinası almıştık.
o zamanlar iyi paraydı bu meret.Çalıştığında uçak motoru gibi ses verirdi, sanırsın salona airbus indi:mutlu

Aynen abicim, TÜRKİYE Gazetesi, İHLAS mağazası aynı çatı altındaydı zaten. O binanın hemen yanındaydık işte biz, birinci kat. 1-2 saat ara ile tren seslerinin duyulduğu, Girne caddesinden trafiğin eksik olmadığı, bu gün arkadaşlarla şakalaşırken esprisini yaptığım PATLICAN TARLALARIYDI lafının, Nergis tren istasyonunun hemen yanında GERÇEKTEN olduğu zamanlardı :)

Hey gidi :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
Dogan Bey Hosgeldınız,
Bızı Bır Araya Getıren Tek Sebep Sorgulayıcı Yapılarımızın Olmasıdır
Haa Kımısınde Azdır Kımısıde Bızım Gıbı Psıkopata Baglar. Dıdısının Dısını Kadar Arastırır:tara

52ZF355 Çevrimdışı

52ZF355

Yeni Üye
17 Nis 2018
22
Yandınız siz, Benim anılarım bir başlarsa Karşıyaka nostaljisi veya eski audio cihaz ,plak,kaset v.s üzerine :clap

SAMILO Çevrimdışı

SAMILO

Aktif Üye
15 Şub 2018
181
Cümleten Selamun Aleyküm,

Ben Şamil , foruma Antalya dan katılıyorum doğma, büyüme, yaşlanma Antalyalı yım. 44 yıllık Antalya lı ve Galatasaraylıyım. :hoba1
Emlak işleriyle uğraşıyorum. Hobilerim balık tutmak ,film seyretmek,internette gezinmek ve Galatasaray :clap
Tavsiye forumu ile tanıştıktan sonra teknolojik aletlere ilgi duymak ve televizyon beğenmemek de özel zevklerim arasına girdi.
Sayenizde televizyon alamıyorum :sopa1 eskiden Tofaşlar her sene arabaların arkasına bir harf daha ekler yeni model diye satarlardı.En çok harf hangisindeyse o en iyisi olurdu.
Bende şimdi VESTEL SLXAK 1,6 model bir televizyon bekliyorum.Çıkınca Ado ve Albanez üstadlarda tamam derlerse ki demezler.Ado üstad; ''bunun Vestel görünümlü Regali var boşuna Vestel e para vermeyin'' der :deli1Albanez üstad; ''Ülen nerde eski Pio lar, Tosh lar Caponlar yapıyordu yok şimdi o paneller takılmayın böyle harflere slxak nedir yaw hepsini Çinli yapıyor ''der. :deli1 ben o televizyonu da alamam:ara neyse sağlık olsun zaten forum okumaktan televizyon seyredecek zamanım da kalmadı.:yeah

Emeğiniza yüreğinize sağlık.
ben buradayım.:bye

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Cümleten Selamun Aleyküm,

Ben Şamil , foruma Antalya dan katılıyorum doğma, büyüme, yaşlanma Antalyalı yım. 44 yıllık Antalya lı ve Galatasaraylıyım. :hoba1
Emlak işleriyle uğraşıyorum. Hobilerim balık tutmak ,film seyretmek,internette gezinmek ve Galatasaray :clap
Tavsiye forumu ile tanıştıktan sonra teknolojik aletlere ilgi duymak ve televizyon beğenmemek de özel zevklerim arasına girdi.
Sayenizde televizyon alamıyorum :sopa1 eskiden Tofaşlar her sene arabaların arkasına bir harf daha ekler yeni model diye satarlardı.En çok harf hangisindeyse o en iyisi olurdu.
Bende şimdi VESTEL SLXAK 1,6 model bir televizyon bekliyorum.Çıkınca Ado ve Albanez üstadlarda tamam derlerse ki demezler.Ado üstad; ''bunun Vestel görünümlü Regali var boşuna Vestel e para vermeyin'' der :deli1Albanez üstad; ''Ülen nerde eski Pio lar, Tosh lar Caponlar yapıyordu yok şimdi o paneller takılmayın böyle harflere slxak nedir yaw hepsini Çinli yapıyor ''der. :deli1 ben o televizyonu da alamam:ara neyse sağlık olsun zaten forum okumaktan televizyon seyredecek zamanım da kalmadı.:yeah

Emeğiniza yüreğinize sağlık.
ben buradayım.:bye

Hoşgeldiniz. Plasma paneller üretilmeye devam etse keşke.
Eve plasma almadığıma pişmanım.
Bizimkilere Burn-in'i anlatamam diye gittim LCD aldım. :uzgun

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Hic istanbuldan katilan yokmu yav :) soyle bi vatan teknosa v.b party yapsak :hoba1

E Çevrimdışı

emrekaptan59

Yeni Üye
11 Nis 2018
18
31
Merhabalar
İsmim Emre Tekirdağlıyım. Oto cam işiyle uğraşıyorum.
Kaskodan camlarınız ücretsiz değiştirilir :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yandınız siz, Benim anılarım bir başlarsa Karşıyaka nostaljisi veya eski audio cihaz ,plak,kaset v.s üzerine :clap

Abi sen öyle yazınca benim aklıma Gönül Yazar'ın Eski kocası İsmet Yazar geldi, Plakçısı vardı adamın, sanırım Çankayadaydı. Auido cihaz diyorsan @albanez Can abimiz de oldukça hastadır bu konuda :kiskis

Geri
Üst Alt