Kendini Tanıt

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım .
Adım Barış Yaşım 38 Adıyamanlıyım Playstation Cafem var .
Yarışmacılara başarılar dilerim :mutlu
Yav şimdi FIFA 18 oynadım ilk defa ne kadar zor oyun yaşlandım vallahi :) görsel güzel ama oyun fazla kasıntı olmuş gerçekliğe yakın diyorlar ama gerçekte hızlı yetenekli oyuncuların ayağından bire birde hemen topu alıyorlar.

Google Çevrimdışı

Google

Yeni Üye
16 Nis 2018
34
43
Yav şimdi FIFA 18 oynadım ilk defa ne kadar zor oyun yaşlandım vallahi :) görsel güzel ama oyun fazla kasıntı olmuş gerçekliğe yakın diyorlar ama gerçekte hızlı yetenekli oyuncuların ayağından bire birde hemen topu alıyorlar.

Fifa oynamayı hiç bilmiyorum :) ama müşterilerimin dediğine göre 17 daha iyiymiş :)
Ahhh playstation ahhhh
TB TB Oyun Arsivi Yaptim
Oynayacak Kimsem Yok:bilmiyom

PS3 olarakmı arşivlediniz ?

52ZF355 Çevrimdışı

52ZF355

Yeni Üye
17 Nis 2018
22
Arkadaşlar İzmir Karşıyaka'dan selam,
53 yaşında yeni emekliyim (eski Mühendis, yeni emekli ):hoba1
Ev elektroniği( tv - hi fi audio - uydu receiver )ve amatör balıkçılık hobilerimdir.
Genelde senelerdir forumları takip eder yorumlara göre ürün seçer , gözümle görüp inceler.
değerlendirmemi ona göre yaparım.Fazla yazmam iyi okurum :kiskis

Burayı da yeni keşfettim , Bana yıllar önce forumda tosh zf( ferrari) ve alıp kullandığım tv olsun receiver olsun,
bir çok cihaz zehirini veren Albani Can baba da burada:clap
Hepinizi saygı ile selamlarım, Forumunuz hayırlı olsun.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
52ZF355 52ZF355, Merhaba Hosgeldınız Hocam

Su Amator Balık Foto ve Vıdeolarını Gorelım, Bakalım Sızde Ne Cehverler Var :kas

Nacızane Bırkac Paylasımda Bulundum Oylece Kaldı Canım Konu.

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
Ev elektroniği( tv - hi fi audio - uydu receiver )ve amatör balıkçılık hobilerimdir.
Genelde senelerdir forumları takip eder yorumlara göre ürün seçer , gözümle görüp inceler.

Burayı da yeni keşfettim , Bana yıllar önce forumda tosh zf( ferrari) ve alıp kullandığım tv olsun receiver olsun,
Hoşgeldiniz

52ZF355 Çevrimdışı

52ZF355

Yeni Üye
17 Nis 2018
22
52ZF355 52ZF355, Merhaba Hosgeldınız Hocam

Su Amator Balık Foto ve Vıdeolarını Gorelım, Bakalım Sızde Ne Cehverler Var :kas

Nacızane Bırkac Paylasımda Bulundum Oylece Kaldı Canım Konu.

Sota kardeşim, Asıl ilgi alanım serbest dalış zıpkınla balık avı da,
Yaş kemale erince bir de kulak zarı sorun çıkarınca , olta işine döndük.
Eskiden bizzat istediğimiz balığın ayağına kadar giderdik, şimdi balığın bize yani oltaya gelmesini bekliyorum.
Gülmeyin ulen :seytan:clap

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Karşıyaka iskelenin oradaki midyecilerden benim için bir kaç tane götürüver abi sana zahmet.
Biz eskiden tepsi kapatırdık ama seni yüke sokmayalım şimdi :kiskis
Nergis mahallesi 6004 sokakta doğmuş, Girne caddesindeki tantanların (Artık o da kalmadı) oradaki Türkiye Gazetesinin (O da kalmadı) hemen yanındaki apartmanda çocukluğu ve ergenliği geçen, Evlenince (ilk evliliğim) Zübeyde hanım caddesindeki Zübeyde Hanım anıtının karşısında yıllarca oturan birisi olarak ben de sizi sevgi ile, saygı ile selamlıyorum :ok

52ZF355 Çevrimdışı

52ZF355

Yeni Üye
17 Nis 2018
22
Sevgili Ado Kardeşim ,
Bir ara senden de ciddi manada klima tavsiyesi isteyeceğim.
Dediğim gibi okudukça kafam karışıyor bu konuda,
Bir gün tamam ME diyorum ertesi gün x oluyor, akşamına y oluyor .:deli1

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sevgili Ado Kardeşim ,
Bir ara senden de ciddi manada klima tavsiyesi isteyeceğim.
Dediğim gibi okudukça kafam karışıyor bu konuda,
Bir gün tamam ME diyorum ertesi gün x oluyor, akşamına y oluyor .:deli1
Dilediğin zaman uzuuuun uzun sohbet ederiz, Hatta Annemi görmeye geldiğimde keşif de yaparız senin evde abicim ne zaman istersen patlat bir konu tartışalım :ok

52ZF355 Çevrimdışı

52ZF355

Yeni Üye
17 Nis 2018
22
Karşıyaka iskelenin oradaki midyecilerden benim için bir kaç tane götürüver abi sana zahmet.
Biz eskiden tepsi kapatırdık ama seni yüke sokmayalım şimdi :kiskis
Nergis mahallesi 6004 sokakta doğmuş, Girne caddesindeki tantanların (Artık o da kalmadı) oradaki Türkiye Gazetesinin (O da kalmadı) hemen yanındaki apartmanda çocukluğu ve ergenliği geçen, Evlenince (ilk evliliğim) Zübeyde hanım caddesindeki Zübeyde Hanım anıtının karşısında yıllarca oturan birisi olarak ben de sizi sevgi ile, saygı ile selamlıyorum :ok

İhlas mağazası vardı tam sizin yanınızda , hanımın gazına gelip gidip eşek yükü para döküp markasını şu an hatırlamadığım halı yıkama makinası almıştık.
o zamanlar iyi paraydı bu meret.Çalıştığında uçak motoru gibi ses verirdi, sanırsın salona airbus indi:mutlu

R Çevrimdışı

ramaxforever

Yeni Üye
10 Mar 2018
36
merhaba arkadaşlar. adımı vermek istemiyorum. ama nüfus cüzdanında yazandan farklı olarak göbek adım doğandır. ailemde babam hariç herkes ve de memleketimde aile ahbaplarım bu isimle sesleniverir bana. ankarada gümrük ve ticaret bakanlığında gümrük muayene memuru olarak görev yapmaktayım. buraya giriş amacım tavsiye almaktı. lakin bir şey almaya girişince onu araştır bunu araştır derken teknolojinin engin denizinde boğulmamak için yüzmeyi öğrenmeye çalışıyorsunuz. bu sefer yüzmeyi öğrendikçede yüzüverdiğiniz yerleri beğenmeyip farklı denizlere dalmak istiyorsunuz. bir yandan kafanız karışıyor bir yandan çözüm bulmaya çalışıyorsunuz bir yandan da bir şeyler öğrenmeye çalışıyorsunuz. işin garip tarafı sizi bu şey yorup vaktinizi alsada kelimelerin kıfayetsiz kaldığı bir zevk veriyor olması sizi yeni şeyler almaya itiyor ve tekrar araştırma sürecine sokuyor. değişik !!! belki de başka şeylerden kaçtığımız için buradayız

Geri
Üst Alt