Kendini Tanıt

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Ben bu bölümü atlamışım yaa :ara

Adım Muhammet 32 yaşındayım Rize'liyim , İzmir'de ikamet ediyorum. Özel bir şirkette Güvenlik Görevlisiyim :danger

A Çevrimdışı

ayavas 

Yeni Üye
5 Nis 2018
22
57
Adım Ahmet 51 yaşındayım.yeni emekli oldum.TEİAŞ ta elektrik teknisyeniydim.istanbul ümraniyedeyim

A Çevrimdışı

ayavas 

Yeni Üye
5 Nis 2018
22
57
Adem bey 12000btu vestel flora almayı düşünüyorum.25 m salona koyucam yalıtımlı bir bina önceden servis çağırmama gerek varmı sonradan bu buraya küçük deyip şer koyarlarmı.garantide uzatmayı düşünüyorum

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
Adım Hasan, 1970 İstanbul'da doğmuşum. MSGSÜ Sanat Tarihi mezunuyum, uydu anten ve alıcıları hobi olarak ilgilendiğim alanlardan biri, bir kaç yıldır da naçizane diecast model araba toplamaya çalışıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Adım Tarık
39 yaşındayım. Samsunda yaşıyorum. Şuan güvenlik görevlisiyim.
Almanya da doğdum sayılır. Yedi yaşında dönüş yaptık. İlk orta burda okudum. Tekrar Almanya lise dengi okula gittim. Tekrar tr deyim. Hatta DH de seg ile ilgili bir anım olmuştu. İlgi alanım teknoloji, otomobil, havacılık (uçaklar)... Bunlar çocukluğumdan beri süre geliyor. Anlatsam neler var neler....

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Adım Tarık
39 yaşındayım. Samsunda yaşıyorum. Şuan güvenlik görevlisiyim.
Almanya da doğdum sayılır. Yedi yaşında dönüş yaptık. İlk orta burda okudum. Tekrar Almanya lise dengi okula gittim. Tekrar tr deyim. Hatta DH de seg ile ilgili bir anım olmuştu. İlgi alanım teknoloji, otomobil, havacılık (uçaklar)... Bunlar çocukluğumdan beri süre geliyor. Anlatsam neler var neler....
hoşgeldiniz selamlar bende samsundayım :) .

Geri
Üst Alt