Kendini Tanıt

sertace Çevrimdışı

sertace

Yeni Üye
2 Eki 2017
20
Cvp: Kendini Tanıt

Merhaba adım Sertaç,

İstanbul, Değirmendere ve Ören/ Milasta ikamet ediyorum (nasıl diye sormayın karmaşık bir konu ? )

42 yaşındayım, Fizik Mühendisliği ve Mülkiye olmak üzere 2 lisans mezunuyum.

Bilişim ve endüstriyel elektronik sektöründe ArGe, proje yönetimi, ürün yönetimi, pazarlama yonetimi, stratejik pazarlama tecrübelerimin  yanı sıra mezuniyet sonrası kısa süre Kaymakam olarak da çalıştım.

İngilizce ve Almanca biliyorum.

Sutopu, yüzme, boks, kafes dövüşü alanlarında profesyonel spor yaptım.

Güncel hobilerim havalı tüfekler ve PlayStation..

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.... ??

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

sertace' Alıntı:
Merhaba adım Sertaç,

İstanbul, Değirmendere ve Ören/ Milasta ikamet ediyorum (nasıl diye sormayın karmaşık bir konu ? )

Bilişim ve endüstriyel elektronik sektöründe ArGe, proje yönetimi, ürün yönetimi, pazarlama yonetimi, stratejik pazarlama tecrübelerimin  yanı sıra mezuniyet sonrası kısa süre Kaymakam olarak da çalıştım.

O zaman Bafa gölü kenarındaki restoranda balık yemişliğiniz vardır mutlaka  :kıskıs:

Hoşgeldiniz bu arada.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: Cvp: Kendini Tanıt

clearidas' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Mahsuru yoksa biraz acarmisin
Iptal konusunu

Yasal yollara bas vurabilirsin

Sota

tabiki . şöyle söyliyim bir önceki atamada sinop ptt için 3. yedek olarak bekliyordum ve yeni alım açıldı bu alımda tokat turhal için mulakata hak kazandım ve tek turhal ben olduğum için kendimce garantiledim ama mulakata gidemedim. bir sendika ptt ye müdür mulakatları için dava açıyor ve kazanıyor. ptt de müdürlük mülakatları ile beraber son iki alımı iptal ediyor. danıştaydan durdurma kararı geliyor iptal değil ama ptt iptal olarak yansıtıyor. sonradan da hakkınız yenmicek sadece bekleyin dediler 3 4 ay filan oldu hala bekliyoruz. ptt karşı dava açmış bizim adımıza. bireysel olarak ne yapsak boş deniyor. bakanlar müdürler hepsi bekleyin hakkınızı yemicez diyorlar ama durum pek öyle gözükmüyor.

Bu konuda yazılacak çok yazı, dokundurulacak çok nokta var lakin konu siyasete fayanıyor, o mevzuları da buralarda tartışmayı sevmiyorum açıkçası.

Allah tez zamanda işinizi rast getirsin ne diyeyim kardeşim. 

Siz de hoş geldiniz.  :ok:

sertace Çevrimdışı

sertace

Yeni Üye
2 Eki 2017
20

Ado' Alıntı:
sertace' Alıntı:
Merhaba adım Sertaç,

O zaman Bafa gölü kenarındaki restoranda balık yemişliğiniz vardır mutlaka  :kıskıs:

Hoşgeldiniz bu arada.  :ok:

Hoş bulduk :)

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32

Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:
tabiki . şöyle söyliyim bir önceki atamada sinop ptt için 3. yedek olarak bekliyordum ve yeni alım açıldı bu alımda tokat turhal için mulakata hak kazandım ve tek turhal ben olduğum için kendimce garantiledim ama mulakata gidemedim. bir sendika ptt ye müdür mulakatları için dava açıyor ve kazanıyor. ptt de müdürlük mülakatları ile beraber son iki alımı iptal ediyor. danıştaydan durdurma kararı geliyor iptal değil ama ptt iptal olarak yansıtıyor. sonradan da hakkınız yenmicek sadece bekleyin dediler 3 4 ay filan oldu hala bekliyoruz. ptt karşı dava açmış bizim adımıza. bireysel olarak ne yapsak boş deniyor. bakanlar müdürler hepsi bekleyin hakkınızı yemicez diyorlar ama durum pek öyle gözükmüyor.

Bu konuda yazılacak çok yazı, dokundurulacak çok nokta var lakin konu siyasete fayanıyor, o mevzuları da buralarda tartışmayı sevmiyorum açıkçası.

Allah tez zamanda işinizi rast getirsin ne diyeyim kardeşim. 

Siz de hoş geldiniz.  :ok:

hoşbulduk bende hiç o kısma değinmeden yazdım ama kelimeler yazmasada gönüller anlıyor demekki :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348

clearidas' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Mahsuru yoksa biraz acarmisin
Iptal konusunu

Yasal yollara bas vurabilirsin

Sota

Sıkıntılı Bır Durum Sendıka Neden Dava Acmıs O Kısımı Anlamadım

ama

Dava Acan Sendıka Duydum Yaa Olsem Gam Yemem Artık Ne Dava Acacak Konular Var ama Kulak Tıkamaktan Oteye Gıdemıyor

Sendıklar

Sasırdım Acıkcası Bu Sendakaya

Umarım Hakkınız Sıze Verılır Takıpte Olun Bu Isler Katekulleye Musaıttır

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348

sertace' Alıntı:
Merhaba adım Sertaç,

Masallah Sertac Bey Dolu Doluyuz  :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32

Sota' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Sıkıntılı Bır Durum Sendıka Neden Dava Acmıs O Kısımı Anlamadım

ama

Dava Acan Sendıka Duydum Yaa Olsem Gam Yemem Artık Ne Dava Acacak Konular Var ama Kulak Tıkamaktan Oteye Gıdemıyor

Sendıklar

Sasırdım Acıkcası Bu Sendakaya

Umarım Hakkınız Sıze Verılır Takıpte Olun Bu Isler Katekulleye Musaıttır

kurum içi müdür mülakatlarında torpil var gibi nedenlerden dava açıyorlar. bizide kapsıyor bu dava. sonrasında çalışan haklarını korumak yerine çalışamayan dolu genç ortada kalıyor. benim düşüncem sendikanın adamlarını müdür yapmadılar onlarda dava açtı kazandı. yıllardır bu işler mülakatla dönüyor şimdi mi akılları başlarına geldi dava açtılar birçok soru var . hakkımızda hayırlısı olsun takipteyiz.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348

Mulakat = Torpıl

Bu Hep Boyleydı

Rahmetlı Ecevıt DMS Cıkardıda Bır Nebze Bu Islerın Onune Gecıldı ama Eskı Sıstemı Gerı Getırmeye Gayretı Goruyorum

Devlet Kapısında Is Bekleyen Genc Arkadaslarımın Allah Yardımcısı Olsun

Bız Kor Topal Gıdıyoruz

Mevlam Herkesın Gonlune Gore Versın

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32

birçok sistem bozuk düzeleceği de yok böyle giderse ticaretten başka çarede yok gibi. Amin inşallah

sertace Çevrimdışı

sertace

Yeni Üye
2 Eki 2017
20

Sota' Alıntı:
sertace' Alıntı:
Merhaba adım Sertaç,

Masallah Sertac Bey Dolu Doluyuz  :ok:

Bilmukabele üstad.

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254

Herkese merhabalar. Adim gurkan yasim 29 1988 istanbul dogumlugum. Asil memleketim erzurum. Araniza katilma sebebim burdaki yonetici ve cogu uyeler elektrik ve elektronik isiyle ugrasanlar galiba:) ben ise meslekden cok merakim yuzunden buralardayim ve tabiki ado hocamin vesilesi ile araniza katilmis bulunmakdayim.
Asil meslegim gida. 1982den beri kuruyemis sekerleme kurukahve yas yemis ile baba meslegi olan kuruyemisle ilgilendim babayla tabiki. Ancak 2012 de babayla yollari ayirarak bugun koska helvacisinda magaza yoneticiligi yapiyorum. Kisacasi hep bogaz isi urasdim :) merakimdan fisle calisan butun elektrik ve elektronik urunlerde ozellikle sahip oldugum cihazlarin merakim yuzunden incigine kadar hep soru sorar ogrenir faydali olmaya calisirim. Vestel tv alip vestelendim ve Ado hocamin biraz basinin belasi olma yolunda ilerliyorum :) yaza dogru ise klima almayi dusunuyorum ve klima dan anlayan yoneticilerin ve diger anlayan arkdaslarin baslarinin belasi olma adayi olucam insallah :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348

Hosgeldin Gurkan Kardesim

Teknik Kafa Olmak Iyidir

Birde Ustune Problem Cozme Yetenegin Varsa

Tadindan Yenmiyor

Sen Klima Alacak Ol Gerisi Kolay :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

gurkan' Alıntı:
Herkese merhabalar. Adim gurkan yasim 29 1988 istanbul dogumlugum. Asil memleketim erzurum. Araniza katilma sebebim burdaki yonetici ve cogu uyeler elektrik ve elektronik isiyle ugrasanlar galiba:) ben ise meslekden cok merakim yuzunden buralardayim ve tabiki ado hocamin vesilesi ile araniza katilmis bulunmakdayim.
Asil meslegim gida. 1982den beri kuruyemis sekerleme kurukahve yas yemis ile baba meslegi olan kuruyemisle ilgilendim babayla tabiki. Ancak 2012 de babayla yollari ayirarak bugun koska helvacisinda magaza yoneticiligi yapiyorum. Kisacasi hep bogaz isi urasdim :) merakimdan fisle calisan butun elektrik ve elektronik urunlerde ozellikle sahip oldugum cihazlarin merakim yuzunden incigine kadar hep soru sorar ogrenir faydali olmaya calisirim. Vestel tv alip vestelendim ve Ado hocamin biraz basinin belasi olma yolunda ilerliyorum :) yaza dogru ise klima almayi dusunuyorum ve klima dan anlayan yoneticilerin ve diger anlayan arkdaslarin baslarinin belasi olma adayi olucam insallah :)

Hoşgeldin Gürkan Kardeşim;

Bir kaç kırık bir aradayız burada lakin en azından üzerimizde bir baskı olmadan gönül rahatlığı ve tarafsızlık öncelikli yazılar yazmaya gayret ediyoruz. Kendi içimizde teknik konularda ayrılır, farklı bakış açıları sunar ve sizlere seçenekler ortaya çıkmasına vesile oluruz. Bu bir senaryo değildir gerçekten bazen hayata bazen de tekniğe bakış açılarımız sırt sırta ayrılır birbirinden, ancak en önemli ortak özellik olan İNSANLIK ve SAYGI düsturundan ödün verilmediği sürece bu fikir ayrılıklarının bir zararı olmadığını biliriz. Bunu sürdürebildiğimiz sürece de buradayız hepimiz. Bu anlamda gerek TV gerek klima gerekse diğer teknik konularda eğer bilgimiz var ise mutlaka çıkarsız bir cevabımız da olacaktır.  :ok:

Tekrar hoşgeldin.

Geri
Üst Alt