Kendini Tanıt

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
1988  Kırcaali/ Bulgaristan doğumluyum. 1999 yılında yani 11 yaşımdayken ailecek İzmir’e  göç ettik. 

Adım Emin, 29.5 yaşımdayım. Trakya Üniv. Sınıf Öğretmenliği mezunuyum. Şuan İzmirde özel bir okulda Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni olarak çalışıyorum. Mesleğimde 5. yılım bitmek üzere. Devlete atanmayı başlarda çok istiyordum fakat soruların çalınması, ortada haksızlıkların dönmesi üzerine devlet sınav sistemine tepki olarak hiçbir sınavlarına girmeme kararı aldım. 

Yapım gereği araştırmayı oldum olası çok seviyorum. Fırsat buldukça her konuda okurum. Sanırım elektronik ilgim bana abimden kaldı. Kendisi meslek lisesi elktromik bölümü mezunu. Sonrasında Trakya Üniv. Makine Mühendisliği bölümü yarıda terk. Amerikaya taşındı orada yazılım üzerine eğtimler aldı. Sanırım ben hala kendisinden etkileniyorum. Kendimi o yüzden her konuda donatmaya çalışıyorum.  Mesleğim eğitim üzerine ama her türlü el işi elimden gelmektedir. Az çok elektronikten de anlıyorum. Evde ne bozulsa içini ilk ben açarım. Biraz uğraşırım. Daha ileri bir elektronik bilgisi gerektğinde ancak işim ustasına teslim ederim. 

Kısacası meraklı, sorugulayan, sabırlı bir kişiyim. 

Yarışmacı arkadaşlara başarılar☺️?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Emin Hocam CV için  Teşekkürler Biz Size Geri Dönüş Yapacagız :kop:

Hosgeldın Hocam Tekrardan... :ok:

T Çevrimdışı

turaltural

Yeni Üye
4 Ocak 2018
9
s.a

forumu kuralı henüz 2 ay olmasına rağmen gayet güzel geliştirmişsiniz tebrik ederim, tv araştırmalarımda arama sonuçlarında çıkmaya başlayınca sayfa farkettim

bu arada adım tural, kamuda çalışıyorum, ilgi alanlarım çok ama bu ara ilgilenmeye de pek vaktim yok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
turaltural' Alıntı:
s.a

forumu kuralı henüz 2 ay olmasına rağmen gayet güzel geliştirmişsiniz tebrik ederim, tv araştırmalarımda arama sonuçlarında çıkmaya başlayınca sayfa farkettim

bu arada adım tural, kamuda çalışıyorum, ilgi alanlarım çok ama bu ara ilgilenmeye de pek vaktim yok

Merhaba Tural Bey Hosgeldınız Forumumuza

Tesekkur Ederız Sızlerın Destegıyle Cok Daha Iyı Yerlere Gelecektır Forumumuz

Forumuzun Eskı Adı Klımaforumu.net Yaklasık 1,5 Yıl Yayın Yaptık

Cok Az Bır Kıtleye Hıtap Etmesı Nedenıyle 2 Ay Once Konsept Degısıtırerek Suankı Hale Getırdık.  :ok:

Calısmalarımız Devam Edıyor

Desteklerınızı Beklıyoruz...

Geri
Üst Alt